Kuka al ne menjaDanilo je najjači, samo kuka i kuka. Ako ti toliko smeta lepo prodaj note 4 i uzmi lg g3/4... Uzmeš g3 i sačekaš nexus, taman izvučeš malo para... Zbog čega koristite telefon sa kojim niste zadovoljni?
Fakat je da obozavam da se nasalim sa nasim Danilom dezurnim kukavcem, al fakat je da je momak u pravu za vecinu stvari, iz te neke perspektive hard modera svog aparata. Takodje je fakat, da vecini od nas ne smeta u tolikoj meri, pa da primecujemo ili da smeta to na dnevnoj bazi. Tako je recimo kod mene. Nisam klinac, a realno od s3 nisam ni stavljao custom romove, jer mislim da je u dovoljnoj meri ispeglan tw od s4 pa na dalje. Opet, moje misljenje. Takodje, od tad ne koristim ni Apex lancer niti ostale. Kad vidim ikonice kao kod Danila i slicnih koji se zamlacuju sa tim, ne bude mi dobroMeni zaista za posao a i privatno zavrsava kako treba, i posle s4 ovo je drugi fon sa kojim se ne igram sa romovima, i to mi prija. Kad se setim mucnom HTC HD2 sta sam sve radio...
Note 5 nemam nameru da uzimam, jednostavno mi se ne svidja trend kojim su krenuli od S6.
A 5.1 ce nam stici, sigurno do novaka ^^
A to za kupovinu i ne menjanje, pa masu ljudi sa kojima svakodnevno sastancim upravo tako to i koristi. Vecina ima samsung i muka mi kad vidim one difolt vidzete, difolt pozadine, i onaj hebeni zvidzuk za notifikacije. A to su realno 95% kupaca samusnga i ljudi vole to da koriste out of box, hebe im se da bilo sta menjaju ili ne daj boze koriste od naprednih funkcija. Ja jos nisam zastranio toliko (tj jos nisam presao na IP, samo ipad), prilagodjavam sta mi treba, ali se ne opterecujem sa hebenim smartfonom kao ti![]()
Ja imam drugare i poznanike koji ni aplikacije ne updejtuju a kamoli sistem. Ne daj boze, kad im to sve odradim, posle ide pljuvanje da nista ne valja, pre je blo super i etc...
.ebali vas više multitasking i ram keširanje!!! Tih 0.02s kašnjenje u odzivu su zaista od suštinske važnosti, ali zaista...
Jedina prava mana Note 4 je onih 2sec odziva prilikom javljanja (retardi...) na 5.0.1, ali toga nema na 4.4.4, tako da...
Kod mene i na 4.4.4 i na 5.0.1 ista situacija sa kašnjenjem - SM-N910C je verzija...
Videćete kada dođe 5.1.1 koliko niste bili u pravu oko multitaskinga - sve će raditi brže i baterija će bolja biti
Jednostavno RAM menadžment na androidu ne funkcioniše kao na windows-u ...
http://www.androidcentral.com/ram-what-it-how-its-used-and-why-you-shouldnt-care
Istina, najbolje je sačekati pa videtipusti komentare, ima li screenshotova?dok ne vidim ne verujem, pola njih ni ne konta šta ih pitaš
![]()
Druze ja sam gotovo siguran da ni sa 5.1.1 nece resiti ta dva problema koji te toliko muce.
pusti komentare, ima li screenshotova?dok ne vidim ne verujem, pola njih ni ne konta šta ih pitaš
![]()
Da.LazaNS ma o kakvih 2+sec vi govorite!? Pritisneš recent menu taster i čekaš 2+sec da ti se pojavi!?
Ne razumem. Kod mene se to startuje za manje od 1sec!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari