Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Jedno pitanje mozda nije bas u potpunosti vezano sa temom al ae :D

Do sada sam koristio iphone i note seriju telefona i sada sam isporbao sve , nesto me smorio note mislim da na 5cu necu ici .. e sad ocu da prodam ovaj note 4 i da za tu lovu uzmem neki drugi telefon, pa sam hteo da cujem sta bi mi preporucili, znaci do sada sam koristio iphone i note telefone i sada bi nesto drugo a da se ne razocaram jako.. Kod telefona mi je bitno sve, jel bas koristim telefon, cesto i bas za sve .. Putujuca kancelarija!

Ako je tako, onda je jedino rešenje da zadržiš nout ;)

Ja nemam nista protiv ako ne izbacuju update sa novim mogucnostima za telefon, OK mi je da nikad nista ne unaprede na telefonu kako bi te motivisali da predjes na novi model, ali mi uzasno smeta kad ne izbacuju update koji ispravlja probleme (lag recent apps, memory leak...).

Softver čist, zadnji update - sve leti + ima podršku na xda...

Jel 511 donosi šta epohalno? Il standard, few bug fix :)

Poboljšan multitasking i još par sitnica - bilo je reči pre par strana...

Dobijam S6 2 god garancije beli nov u zamenu za moj Note 4 sverckomerc koriscen 2 meseca stanje 10/10 i da ja doplatim 50e, da li je to realno ? :) sta biste vi radili ?

Jednostavno, ako ti je note velik tel menjaj, ako nije, uzivaj i ne diraj nista.

Jednostavno, ako ti je note velik tel menjaj, ako nije, uzivaj i ne diraj nista.
Nije mi velik, imao sam G3 pre njega, oba komotno koristim jednom rukom, plasi me to staklo nazad i baterija na S6 a opet idem logikom da pojava N5 ce da spusti cenu N4 a S6 ce vrv ostati isto.

Covece pa kolka ti ruka kad note koristis komotno jednom?! Ovo za padanje cene ima malo logike, ali odluci da li ti je bitniji telefon koji ti vise odgovara ili pare. Mislim ok je i da zamenis ako planiras na n5, prodas odma s6 kad se pojavi i ojsa

Covece pa kolka ti ruka kad note koristis komotno jednom?! Ovo za padanje cene ima malo logike, ali odluci da li ti je bitniji telefon koji ti vise odgovara ili pare. Mislim ok je i da zamenis ako planiras na n5, prodas odma s6 kad se pojavi i ojsa
Pa definitivno ciljam N5 pa racunam da ce biti manja doplata sa S6 nego sa N4, visok sam 185, i stvarno normalno koristim oba telefona, nikada mi se nije desilo da mi ispadne ili tako nesto, G3 mi je bio taman sa onim bezelima ovaj je na samoj ivici velicine ali prolazi :)

Ako te svrbi, menjaj, dobijas i garanciju pride ako sam dobro skontao.

Da li se jos nekom pali ekran prilikom svakog poziva pa cak i ako ima nesto preko senzora, npr u džepu?

Da pali se svima izgleda da nisi čitao prethodne strane..... Ja samo nisam čuo da li ima rešenje za taj zaglup ili nema

Moze neko ukratko da ispise mane telefona? Planiram note 4 ili G4,pa da ne listam celu temu. Hvala

Bolje prolistaj. Meni recimo sve radi kao treba, tj, za šta sam ga i kupio. Imaš Danila koji će uvek naći nešto da smeta a imaš i druge korisnike kojima to nije problem. Tako da pročitaj ti celu temu i sam izvedi zaključak :)

Nazad
Vrh Dno