Pa ovaj cu da prodam, istice iz garancije a ja sve prodajem kad krene da izlazi iz garancijeAko je tako, onda je jedino rešenje da zadržiš nout![]()
Čekaj Nexus kao ja![]()
Softver čist, zadnji update - sve leti + ima podršku na xda...
Verovatno oktobar![]()
Biće 2 modela...
Čekaj v5.1.1 - rekoše do kraja jula
Pa onda utegni telefon...
Pa realno jeDobijam S6 2 god garancije beli nov u zamenu za moj Note 4 sverckomerc koriscen 2 meseca stanje 10/10 i da ja doplatim 50e, da li je to realno ?sta biste vi radili ?
Nije mi velik, imao sam G3 pre njega, oba komotno koristim jednom rukom, plasi me to staklo nazad i baterija na S6 a opet idem logikom da pojava N5 ce da spusti cenu N4 a S6 ce vrv ostati isto.Jednostavno, ako ti je note velik tel menjaj, ako nije, uzivaj i ne diraj nista.
Pa definitivno ciljam N5 pa racunam da ce biti manja doplata sa S6 nego sa N4, visok sam 185, i stvarno normalno koristim oba telefona, nikada mi se nije desilo da mi ispadne ili tako nesto, G3 mi je bio taman sa onim bezelima ovaj je na samoj ivici velicine ali prolaziCovece pa kolka ti ruka kad note koristis komotno jednom?! Ovo za padanje cene ima malo logike, ali odluci da li ti je bitniji telefon koji ti vise odgovara ili pare. Mislim ok je i da zamenis ako planiras na n5, prodas odma s6 kad se pojavi i ojsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari