Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Ovo sa snimka neki Rus koji je update-ovao u njihovoj poslovnici na 5.1.1 :)

1.3 - 1.4 GB odlazi na sistem što je mnogo bolje nego pre :)
Malo su sredili multitasking pa sad više aplikacija kešira i normano radi brže, ali ni to nije 100% sređeno kao ni kod S6 telefona...
Sound meni su dorađivali mada ni onom prethodnom ništa nije falilo...
Povećali sat, i ubacili simple sharing - da se kaže da je nešto novo

Ukratko samo multitasking malo doradili i par kozmezičkih promena, o bateriji ni reči, a ono kašnjenje od 2 sekunde prilikom poziva niko ne spominje :(

Ovaj v5.1.1 da donese između ostalog :

1 - Memory fix (konačno bi trebalo da telefon od 500+ € i 3 GB rama ima multitasking !)
2 - RAW podrška za kameru
3 - Problematičan prijem signala bi trebao da se popravi
4 - Novi TouchWiz kao na S6 telefonu (ni novi nije ništa posebno, ali je opet bolji od ovog što imamo na N4)
5 - Mogućnost da se ugase one buđave SFinder & QuickConnect aplikacije koje niko ne koristi (do sada je moglo jedino sa rutom i gubitkom garancije)
6 - Recent apps lag
7 - 64 bita - Sve Exynos verzije podržavaju 64-bitnu arhitekturu, ali Samsung namerno neće to da omogući...
8 - Mogućnost instaliranja tema kao kod S6 telefona (o ovome govorimo - http://www.phonearena.com/news/The-...alaxy-S6-and-S6-edge-is-available-now_id70827)

Poslednja izmena:
Ja kada sam probao bilo je katastroficno, po ovom klipu deluje da nema te zadrske od dve sekunde, a i animacije tih kartica deluju mnogo bolje.

Kada čitam vase postove kao da je najgori, a ne top 5 android na tržištu. Ja se sve meracim da ga uzmem, ali me vasi komentari malo teraju od istog

Dobar je telefon - odličan hardver (ako izuzmemo senzor za otisak prsta), samo treba softver da se utegne ...

Zar stvarno neko to koristi. Ja koristio par dana na s6 smorio se i iskljucio. Mnogo puta koristim tel a da ga ne uzmem u ruke vec sa stola.

Zar stvarno neko to koristi. Ja koristio par dana na s6 smorio se i iskljucio. Mnogo puta koristim tel a da ga ne uzmem u ruke vec sa stola.
Vidis to je problem. Ali i tu ima resenje,naravno da samsung ima ozbiljan softverski tim.

Kinezi ostave mogucnost duplog tapa na ekran kojim palis mob(ekran) i onda samo naslonis prst na citac i to je to. ( veoma korisno za ljude koji koriste fon sa stola,bez uzimanja u ruke)

Mogli bi malo da pocnu da kopiraju i softverska resenja kineza.

Edit:
Mada mozes da skeniras kaziprst i onda tako da ga palis. Ali opet mora da se stisne home dugme,nije bas najsrecnije resenje.

Poslednja izmena:
Kupite telefon slobodno. Ko očekuje od ovog uređaja nexus i vanila Android onda bolje da ga ne uzima. Dosta se kuka na tw, meni je i u tom segmentu sasvim ok. Nisam previše zahtevan korisnik i ne modifikujem svaku moguću opciju telefona. Jedina mana mog telefona je kašnjenje prilikom javljanja, koje se neki put pojavi a neki put ne. To je glupost neviđena, ja sam rešio taj problem na jedini mogući način, sačekam da vidim kada se pojavi siva slušalica i to znači da me suprotna strana čuje i onda se tek javljam. Neki put je to momentalno kada stisnem zelenu slušalicu a neki put prođe 2 sekunde pa se tek pojavi ta slušalica koja označava da me sagovornik čuje. Jeste *****no ali šta da se radi. Izrada je odlična, telefon nosim u silikonskoj zaštiti od kada sam ga uzeo. Lajsna nije promenila boju, nema neke značajne ogrebotine... Ekran je jedan od najboljih na tržištu i uživanje je ga koristiti, kamera isto tako. Zvučnik je sasvim ok i dobro se čuje. Home dugme ne škripi, ne koči. Otisak prsta koristim samo za private mode i onda mi ne smeta što je malo smešno da prevlačiš prst. S pen je super stvarčica i stvarno radi bez greške. Baterija izdrži oko 5h sot što je za normalno korišćenje sasvim ok... Nisam zahtevan korisnik i ovaj telefon je uživanje koristiti. Ako može da se nađe sada za 400e, nisam pratio cene na kp, onda je ovo trenutno najbolja kupovina...

Poslednja izmena:
Upravo je poslednji post onako kako ja zamisljam note. Samo jos da nadjem pouzdanog prodavca sa kp i uzeo bih za dve nedelje

Upravo je poslednji post onako kako ja zamisljam note. Samo jos da nadjem pouzdanog prodavca sa kp i uzeo bih za dve nedelje
Uzmi slobodno, neces se prevariti, zaista dobar telefon. Koristio sam do skoro pa sam prodao jer volim sve da probam :) Ima te 2s pri javljanju ali nista strasno. Jako dobra kamera, ekran i baterija. Malo je nezgodan za koriscenje jednom rukom ali zato imas 4.7 ekran i olovcicu koja super radi, jos ako te zanima crtanje i ako imas kreativnosti nikad ti nece biti dosadno. Za igre tu i tamo, zna da se ugreje ali koji to hladi :D Od mene preporuka

5,7" ekran ... [emoji41]
4dd783964e24fcc9f5ecfd2b985b207c.jpg

stigao mi originalni Samsung Cover za Note 4. Doduse ima vec mjesec kako sam prodao Note 4, ali sam ga probao na drugovom note 4. Nikad bolji cover nisam vidio, ni blizu ovoga. Jako dobro utegnut, perfektno lijeze. Znaci bez mane, svaka preporuka.

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    70.2 KB · Pregleda: 289
  • Untitled2.jpg
    Untitled2.jpg
    95.2 KB · Pregleda: 280
stigao mi originalni Samsung Cover za Note 4. Doduse ima vec mjesec kako sam prodao Note 4, ali sam ga probao na drugovom note 4. Nikad bolji cover nisam vidio, ni blizu ovoga. Jako dobro utegnut, perfektno lijeze. Znaci bez mane, svaka preporuka.
Super izgleda , ja trazio kod mene po gradu i nemogu nigde da nadjem ... gde si kupio i koliko kosta ?

Njemacka, oko 25eura

Interesuje me da li može i kako da se isključi screen weak kada mi zvoni telefon, strasno koliko je iritantno, da ili odbijem poziv ili se javim dok jos vadim telefon iz dzepa, LG lepo nije dao da se ekran pali dok je nesto na senzorima i nikada mi se to nije desavalo, a ovde me ubija.

Interesuje me da li može i kako da se isključi screen weak kada mi zvoni telefon, strasno koliko je iritantno, da ili odbijem poziv ili se javim dok jos vadim telefon iz dzepa, LG lepo nije dao da se ekran pali dok je nesto na senzorima i nikada mi se to nije desavalo, a ovde me ubija.

da li iko ima neko resenje ? pocinje da bude izuzetno iritantno

Koja jeza od proizvodjaca.

Zato ce im kinezi kad tad doci glave..

Nazad
Vrh Dno