Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Taman kada izadje android M note ce da dobije 5.1 verziju L-a :)

Dva pitanja :)
1. Jel postoji opcija da se ubaci neka dark tema na nerutovanom uredjaju (ona bela boja ubija, a i ostale boje su im lose SMS i slicno)?
2. Kako da iskljucim pop-up za sve mesingere i SMS?
- Ovo me ubija. Svaki put samo iskacu poruke dok radim nesto drugo i neopisivo je iritantno, nista ne moze zbog toga da se uradi.

Uzeo sam burazeru M8 nov i ima bas bas dobrih tema uz taj Sense skin koje em izgledaju super em radi kao da i nema temu, a ovo em tw usran em je ruzan a opet ne bih prelazio na neki drugi launcher :/

Trebalo bi ovaj v5.1.1 da donese između ostalog :

1 - Memory fix (konačno bi trebalo da telefon od 500+ € i 3 GB rama ima multitasking !)
2 - RAW podrška za kameru
3 - Problematičan prijem signala bi trebao da se popravi
4 - Novi TouchWiz kao na S6 telefonu (ni novi nije ništa posebno, ali je opet bolji od ovog što imamo na N4)
5 - Mogućnost da se ugase one buđave SFinder & QuickConnect aplikacije koje niko ne koristi (do sada je moglo jedino sa rutom i gubitkom garancije)
6 - Recent apps lag
7 - 64 bita - Sve Exynos verzije podržavaju 64-bitnu arhitekturu, ali Samsung namerno neće to da omogući...
8 - Mogućnost instaliranja tema kao kod S6 telefona (o ovome govorimo - http://www.phonearena.com/news/The-...alaxy-S6-and-S6-edge-is-available-now_id70827)

Poslednja izmena:
Ko će ga znati - mrtvi Samsung kasni sa nadogradnjama debelo ...
LG je prebacio gomilu uređaja sa 1 GB rama na Lollipop, a mi sa 3GB još čekamo da dobijemo 5.1.1 verziju na telefonu koji je i više nego duplo skuplji od konkurencije ...

Što je najgore oni izbacuju Tizen telefone sa svojim softverom, a ni android ne mogu da pokrpe :D

Pa vi kupujte telefone od 500€ i motivisite samsung; to ko svi sto pljuju parove i slicne realitije na televiziji, a roditelji im kuci gledaju iste ;)

Ja sam ga kupio za 250 € (+ G2), inače da je bio skuplji to bi bile bačene pare ...

ps. Od ovih gore 8 stvari koje sam nabrojao, i koje svi očekuju, tipujem da ćemo dobiti samo 1 i 5 ...
A i ta pod brojem 1 pitanje je da li će raditi kao treba - multitasking ne radi dobro ni na S6 telefonu :)

Poslednja izmena:
Sve verzije sa Exynos procesorom podržavaju 64-bitnu arhitekturu , ali Samsung namerno neće da pusti tako nešto...
Verovatno zbog prodaje S6 modela i ovog novog Note 5 ;)

Iz istog razloga mislim da nećemo dobiti ni mogućnost promene tema ...

Poslednja izmena:
Isto toliku, tada da sam morao da dam samo 250€ u vreme kada je note 4 bio na oglasima 720 ;)

Kod operatera ko zna koliko...

Poslednja izmena:
Ja nikad note 4 nisam video na oglasima da je bio preko 600€, cak ni kada se pojavio nov...ne pricam o cenama u radnji, to je posebna prica

Danilo je to... : )

Slike, ili se nije desilo ;-)

Kakvi kraljevi , ne razumem što vas to toliko čudi :D
Telefon se pojavio pre 9 meseci i normalno je da je u početnim mesecima bila mnogo veća cena - trenutno je 510 € ...

Čudi vas što je koštao preko 600 € , a posle 9 meseci od izlaska košta 510 (i to oglasi, šverc/komerc sa 6 meseci garancije) :D

Poslednja izmena:
Znaci nema slika? :))

Ko nije zadovoljan telefonom treba da ga proda i da kupi neki drugi koje će mu bolje služiti i sa kojim će biti zadovoljniji. It is easy as that... Mnogo su razmaženi ljudi na ovom forumu. Sve im nešto smeta i fali... ;)

Ko nije zadovoljan telefonom treba da ga proda i da kupi neki drugi koje će mu bolje služiti i sa kojim će biti zadovoljniji. It is easy as that... Mnogo su razmaženi ljudi na ovom forumu. Sve im nešto smeta i fali... ;)

Bravo.
Trenutno nema modela za koji bih ga mogao zameniti.(Olovka mi mnogo znaci).Odlican je ekran,zvuk,kamera,cena nije velika i moze se nov kupiti povoljno preko oglasa sa punom garancijom operatera.

Vrh Dno