Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Danas sam uzeo tempered glass,lako se grebe displej sa olovkom.Jedva sam nekako ispolirao ogrebotine (minimalne ali vidljive).Ima li neko od vas neki link za 2k wallpapere za note??

Imaš i zedge aplikaciju. Tu imaš gomilu wallpapera... Npr...
92284461619bb11dce6ba886d3e9e5a5.jpg

Poslednja izmena:
Meni se skor sa LP na antutu srozao sa 51k na 43k bez razloga cak jedno vreme nisam mogao ni 40k da dostignem, ne znam u cemu je fazon, brisao cache i ostalo djubre a i generalno mi se cini da se tel malo usporio.
Meni na 910C baš suprotno, imao 50k, na LP 52k.

Jel postoji neki način za root a da se ne okine garancija?
Isto pitanje i za dark temu jer je ovaj beli Lollipop neverovatno ružan.

Danas sam uzeo tempered glass,lako se grebe displej sa olovkom.Jedva sam nekako ispolirao ogrebotine (minimalne ali vidljive).Ima li neko od vas neki link za 2k wallpapere za note??
Ovo prvi put čujem. Koristim olovku najnormalnije bez ikakve folije i nema nikakvih ogrebotina. To nema šanse da se dešava jer što bi napravili s pen koji grebe Gorilla glass 4. Možda je bila neka mikro čestica neke fine prašine, lupam zrnca peska ili nečeg sličnog pa je možda to uslovilo "finu" ogrebotinu na staklu ali sama olovka, nema šanse. Na raznoraznim testovima koje čak i ne gledam ali sam po neki put bacio pogled, sa raznoraznim metalnim predmetima pa ne naprave ogrebotine a kamoli da plastična olovka to može da napravi. Sad ne znam, ne mogu da procenim da li je to jezgro na S penu na vrhu gumirano ili je plastično. Ali sigurno je da ne može izgrebati ekran osim u pomenutom slučaju da je neka fina čestica prašine ili ko zna čega to uslovila.

Poslednja izmena:
Naravno da nije olovka, nego svakodnevno "poliranje" ekrana... uvek se nadje "nesto" u krpi.

Ma može svašta da bude, po torbici, džepu. Ali olovka nema šanse ako je originalna.

Cesto crtam olovcicom i nisam primetio da mi vrh olovke grebe staklo ... a u kutiji uz note se dobijaju rezervni vrhovi olovke sa malim metalnim alatom za uklanjanje ulozaka ... ukupno 5 kom. od kojih su dva siva gumirana i tri crna plasticna ...

Ako nekom zaista grebe staklo nek proba sivi vrh od gume ... 8)

Poslednja izmena:
A zasto jednostavno ne stavite zastitno staklo i nema briga o grebanju? :)

Meni je ružna ona zaštita zato što ili pravi halo effect ili je premala i prekriva samo "manji" deo prednje strane.

Kako se zove zastita koja ne pravi taj halo efekat, treba mi preporuka hocu da uzmem tempered glass pa da znam koji je ok?
I gledam spigen neo hybrid na kp po oglasima, da li je to original, jel bumper alu ili plastika, vredi li ga uzimati?

Preskoči to na kp, to su kopije. Ja sam naručio iz Kine, ne može da se puni telefon kada se stavi ta kopija, nije dobro odrađena i lako puca plastika. Naruči sa ebay, ili sa njihovog sajta. Što se tiče stakla, kao što sam napisao, ili pravi taj efekat ili je previše "kratko" i onda deo ostaje otkriven. Mali deo ali mene nervira. Pogledaj na YouTube...

Halo efekat vec imam, do sad sam se navikao da prve dve sekunde precutim, nadam se da ce resiti to :D

Ima dva halo efekta, halo halo kada se javljaš, i halo kada stavljaš tempered glass... [emoji23]

Nikad nije kasno.... :)

Ima li vijesti za 5.1 verziju ?Procitao sam negdje da ce note4 na 5.1 verziji dobiti s6/edge verziju touchwizza

Valjda ce poljak i ranije :)

Pa šta znam, kao malo bolje :)
Nema tu neke razlike...
Čekamo 5.1.1 da vidimo kako će se ponašati telefon jer je to Lollipop final :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno