Hector Ruiz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2005
- Poena
- 390
I meni isti slučaj.
Jos malo da utegnu i perfekcija.
Meni na 910C baš suprotno, imao 50k, na LP 52k.Meni se skor sa LP na antutu srozao sa 51k na 43k bez razloga cak jedno vreme nisam mogao ni 40k da dostignem, ne znam u cemu je fazon, brisao cache i ostalo djubre a i generalno mi se cini da se tel malo usporio.
I meni je bio skor oko 52K kada sam tek uradio update na LP ali vremenom se spusta sve nize.Meni na 910C baš suprotno, imao 50k, na LP 52k.
Ovo prvi put čujem. Koristim olovku najnormalnije bez ikakve folije i nema nikakvih ogrebotina. To nema šanse da se dešava jer što bi napravili s pen koji grebe Gorilla glass 4. Možda je bila neka mikro čestica neke fine prašine, lupam zrnca peska ili nečeg sličnog pa je možda to uslovilo "finu" ogrebotinu na staklu ali sama olovka, nema šanse. Na raznoraznim testovima koje čak i ne gledam ali sam po neki put bacio pogled, sa raznoraznim metalnim predmetima pa ne naprave ogrebotine a kamoli da plastična olovka to može da napravi. Sad ne znam, ne mogu da procenim da li je to jezgro na S penu na vrhu gumirano ili je plastično. Ali sigurno je da ne može izgrebati ekran osim u pomenutom slučaju da je neka fina čestica prašine ili ko zna čega to uslovila.Danas sam uzeo tempered glass,lako se grebe displej sa olovkom.Jedva sam nekako ispolirao ogrebotine (minimalne ali vidljive).Ima li neko od vas neki link za 2k wallpapere za note??
Ubedljivo najbolje su se za tu namenu pokazale vlažne maramice za čišćenje naočara. Ima ih u DM-u. Pošto nosim naočare kod mene imaju multifunkciju.Naravno da nije olovka, nego svakodnevno "poliranje" ekrana... uvek se nadje "nesto" u krpi.
Telenor 5.0.1 - http://www.sammobile.com/firmwares/download/49026/N910CXXU1BOE1_N910COXX1BOD1_MSR/
Pojavio se juče![]()
Snimi changelog![]()
Phone info aplikacija i uporedi sve...
Moguće, realno boli njih briga za srpskog operatera![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari