Moram da povučem ono što sam prethodno rekao za Note 4 i gps. Prodat mi je bio Refurbished model N910F!!! Zamenili su mi danas za N910C oriđinale i gps šljaka za sve pare. Skoro pa kao i S4 I9506.![]()
takođe, na 5.0.1Ja imam lag uvek bez obzira s koje vrste/marke telefona zovem/me zovu
Nego ja sam primetio jedan problem sa LTE na mom N4, ja na LTE ne mogu da se konektujem. Cak i kad odem na manuelno pretrazivanje mreze i oznacim Telenor 4G (LTE) on se opet poveze na H+, proverio i speedtestom max dl speed je 15Mbps. Da ne bude zabune uzeo sam LTE karticu kad je krenula akcija zamene a kolega ciji Nexus4 stoji pored mog N4 ima uredno LTE.
Da li je jos neko primetio ovaj problem?
Moram samog sebe da dopunim:
GPS na N910C ubija kako radi. Ladan telefon (sveže restartovan) mi u sobi hvata fix za 10-15s.,)
Uz to drži konstantno 14-20 satelita.
Prezadovoljan.
Pogledajte prilog 170556
Danas sam zvao telenor vezano za lte karticu i problem sa 2g signalom i pitam i za lag kod javljanja i oni mi kaxu da mogu da odem u poslovnicu da provere lte ksrticu a za lag da pozovem servis,sto sam i uradio. I na moje zaprepascenje oni mi kazu donesite tel najverovatnije je softverski problem resicemo. Ima li neko iskustava sa tim. Ne *****ava mi se sa svim tim ako nema vajde. Pre svega zbog aplikacija .
Bio sam danas do Ušća i nije me mrzelo da pitam...Za koliko se vremena puni ovaj mob od nekih 5% do 99,100%. ?
Edit: Charge time (0% to 100%): 1 hour 35 minutes
Gde moze u srbiji da se kupi org note 4 punjac ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari