Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Moram da povučem ono što sam prethodno rekao za Note 4 i gps. Prodat mi je bio Refurbished model N910F!!! Zamenili su mi danas za N910C oriđinale i gps šljaka za sve pare. Skoro pa kao i S4 I9506.;)

Da li je moguce da su svi dobili LP samo meni preko Telenora jos nije stigao :)

Ako te na KK ne zeza slušalica nemoj ni da prelaziš na lizalicu... :D

Meni je pocelo nesto opasno da trosi bateriju... lizalica je u pitanju, sumnjam na fb, mada vidjecu ovih dana... ima li ko slicnih problema?

Super, taman cu sad da probam pa javljam...

Moram da povučem ono što sam prethodno rekao za Note 4 i gps. Prodat mi je bio Refurbished model N910F!!! Zamenili su mi danas za N910C oriđinale i gps šljaka za sve pare. Skoro pa kao i S4 I9506.;)

Moram samog sebe da dopunim:

GPS na N910C ubija kako radi. Ladan telefon (sveže restartovan) mi u sobi hvata fix za 10-15s.,)
Uz to drži konstantno 14-20 satelita.
Prezadovoljan.

AndroiTS GPS Test_1.46.png

Danas sam zvao telenor vezano za lte karticu i problem sa 2g signalom i pitam i za lag kod javljanja i oni mi kaxu da mogu da odem u poslovnicu da provere lte ksrticu a za lag da pozovem servis,sto sam i uradio. I na moje zaprepascenje oni mi kazu donesite tel najverovatnije je softverski problem resicemo. Ima li neko iskustava sa tim. Ne *****ava mi se sa svim tim ako nema vajde. Pre svega zbog aplikacija .

Ajde iscimaj se pa nas sve prosvetli i obraduj... :) Bilo bi lepo da može da se sredi slušalica ...

mislio sam da taj lag, kod javljanja, nije prisutan kod mene :)
ali, samo iPhone kad me zove imam lag i necuje se prvo "halo" :( i kad ja zovem njega nema lag!? o_O
sa ostalim telefonima, kad zovem ja njih ili oni mene, nemam tih problema da li je moguce da je to samo kad se javljas a zove te neko sa iPhone-a???

Ja imam lag uvek bez obzira s koje vrste/marke telefona zovem/me zovu

proverio sam opet.
samo sa iPhone-a kad me zove neko ima kašnjenje.
kad ja njega zovem ok sve o_O
pitam se da li preko na drugim mrežama ima lag?

Meni zeza ka svima... Ne mora da bude iphone... VIP mreža...

Poslednja izmena:
Ja sam taj problem imao sa LG P880, znači javim se ali par sekundi se ne čuje sagovornik nakon što se veza uspostavi. Telekom je bio u pitanju, sada isti tel je kod žene samo na Telenoru i nema više tih problema. Sad da li je do mreže ili do aparata ne znam. Znam samo da ništa nije menjano na telefonu.

Na note 4 je drugi problem. Ti čuješ ali tebe ne čuju prvih sekundu ili dve. Kao da se kasno aktivira mikrofon... Nešto tu softverski ne radi kako treba. Ko hoće da potraži preko googla, samo neka kuca hello hello bug note 4... Ima još ljudi koji se žale...

Poslednja izmena:
Kako mogu da vidim sta mi to najvise vuce bateriju?
Prije sam lagano mogao da izdrzim po 6s upaljenog ekrana, a zadnih 10dana jedva 3s prelazim... nesto mi kida bateriju :/ (lizalica je u pitanju)

Rut ti treba i BBS sa xda foruma...

ps. Nema veze lag sa sagovornikom/njegovim telefonom/mrežom nego kod nas zeza

Poslednja izmena:
E ***... tacno ce me natjerati da radim rut zbog ovoga, uf :/

Ja ne razumem poentu koristenja androida bez rutovanja ;-)

fbfe8c7409d5be1d4b907000986aa373.jpg

Knox je razlog zašto ogromna većina ne rutuje Samsung telefone...

Nego ja sam primetio jedan problem sa LTE na mom N4, ja na LTE ne mogu da se konektujem. Cak i kad odem na manuelno pretrazivanje mreze i oznacim Telenor 4G (LTE) on se opet poveze na H+, proverio i speedtestom max dl speed je 15Mbps. Da ne bude zabune uzeo sam LTE karticu kad je krenula akcija zamene a kolega ciji Nexus4 stoji pored mog N4 ima uredno LTE.

Da li je jos neko primetio ovaj problem?

Nego ja sam primetio jedan problem sa LTE na mom N4, ja na LTE ne mogu da se konektujem. Cak i kad odem na manuelno pretrazivanje mreze i oznacim Telenor 4G (LTE) on se opet poveze na H+, proverio i speedtestom max dl speed je 15Mbps. Da ne bude zabune uzeo sam LTE karticu kad je krenula akcija zamene a kolega ciji Nexus4 stoji pored mog N4 ima uredno LTE.

Da li je jos neko primetio ovaj problem?

Dali su ti pogrešnu karticu. Idi zameni je opet.

Moram samog sebe da dopunim:

GPS na N910C ubija kako radi. Ladan telefon (sveže restartovan) mi u sobi hvata fix za 10-15s.,)
Uz to drži konstantno 14-20 satelita.
Prezadovoljan.

Pogledajte prilog 170556

Koji je ovo program?

Danas sam zvao telenor vezano za lte karticu i problem sa 2g signalom i pitam i za lag kod javljanja i oni mi kaxu da mogu da odem u poslovnicu da provere lte ksrticu a za lag da pozovem servis,sto sam i uradio. I na moje zaprepascenje oni mi kazu donesite tel najverovatnije je softverski problem resicemo. Ima li neko iskustava sa tim. Ne *****ava mi se sa svim tim ako nema vajde. Pre svega zbog aplikacija .

Nece ti u servisu resiti problem. Mogu samo da ga vrate na KitKat i tako zaobiđu problem.

@pablo - pretpostavljam i ja da je to problem, vudecu sutra da svratim po drugu

uploadfromtaptalk1432148643568.png Da li je ovo normalno ? Instagram i FB mi jedu bateriju, čudno mi je što je G3 vukao 40-50% ekran a ovde samo 8%, vučem ja na N4 više sota ali ne puno više i ne bih se ni potresao ali mi se čini da moze mnogo vise da pruži. I sta raditi u ovom slučaju, baterija super drži i onda od jednom krenu inst WA ili FB da mi drain-uju bateriju 5-10% na 1h dok je ekran ugašen i moram stalo da ih kilujem, zatim resetujem tel i sve opet radi dok ne dođe ponovo do drain-a.

Poslednja izmena:
Za koliko se vremena puni ovaj mob od nekih 5% do 99,100%. ?

Edit: Charge time (0% to 100%): 1 hour 35 minutes

Gde moze u srbiji da se kupi org note 4 punjac ?
Bio sam danas do Ušća i nije me mrzelo da pitam... ;) Originalni punjač je 3300... Bio sam iznenađen... Ako ti je i dalje potrebna ta informacija... :)

Vrh Dno