Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Ma to je to - prebaci lepo slike i šta već imaš važno na računar i iz rikaverija (kada je isključen fon samo VolumeUP + HOME + POWER u isto vreme) odradi :

AndroidPIT-Galaxy-Note-4-recovery-mode-wipe-data-factory-reset-w628.JPG

Taman su sada izašle nove mape HERE Q4.2014 pa da bude sve najnovije posle resetovanja ...

Poslednja izmena:
Interesuje me sve oko fast charging-a jel skraćuje radni vek baterije koja je razlika u dužini punjenja baterija da li ima razlike ako se napuni preko fast i obicno u trajanju baterije (mislim na sot itd ), uglavnom sve oko te dve opcije.

Dobar dan dobri ljudi ... da li neko moze da mi kaze kako da u podesavanjima zakljucanog ekrana vratim na normalno otkljucavanje (povlacenje prstom) ? ... unapred HVALA ... 8)
82a0c436f1f56fca86d0ee51c948c40b.jpg
Neki program ti je postavio security, da ne može bez neke bezbednosne opcije za lock screen. Obično firmin exchange server.

Idi u Options > Security > Device Administrators I proveri koji su ti programi štriklirani.

A ako nije to onda u security clear credentials

Za koliko se vremena puni ovaj mob od nekih 5% do 99,100%. ?

Edit: Charge time (0% to 100%): 1 hour 35 minutes

Gde moze u srbiji da se kupi org note 4 punjac ?

Poslednja izmena:
Koliko li kosta ? :) vidim taj orginal fast punjac nije jeftin ni na ebay-u,traze 30$.

Osecam da je u samsung storu oko 6000din.

Ne znam tačno... Neću da lupim.. :) Ali sigurno je između 4 i 6... :) Gledao sam samo s view cover običan i led. Običan je 5500 a led je 6500... :D Ako ti to nešto znači... :)

Ne znam tačno... Neću da lupim.. :) Ali sigurno je između 4 i 6... :) Gledao sam samo s view cover običan i led. Običan je 5500 a led je 6500... :D Ako ti to nešto znači... :)
S view cover u Samsung shopu Ušće ako sam dobro razumeo? Jel imaju u crnoj boji S view cover za Note 4 ?

Imas u svim bojama... Ali ti ja preporucujem vec ako hoces da uzmes da pazaris ovu led varijantu... Mnogo dobro izgleda... :) Ja sam se premisljao i na kraju nisam uzeo jer ne znam kako bi se navikao na tu foru novcanika... :) Nikada nisam nosio to na telefonu... Baci pogled... Premotaj malo crnju... :D

Hvala druže, ja sam navikao jer koristim na S4 taj S view cover. Imao sam nekih bagova sa prikazom na 4.4.2 ali prelaskom na 5.0.1 to je rešeno.

Nema problema... :) Bas deluje kvalitetno.. I svidja mi se zato sto telefon nije toliko glomazan kada se stavi S view cover...

Ja sam uzeo Led Flip za N4, a na N3 sam koristio S View, i po mom misljenju S-View dosta funkcionalniji, ali Led lepsi i manje trosi bateriju.

Mnogo mi se dopao taj Led flip cover, definitivno ću ga kupiti. Ali prvo da istekne ugovor pa da uzmem Note4.

^[emoji23]

Krivo ti sto "nemacki" lendvo nema taj kejs :)

Poslednja izmena:
Danilo ne treba odgovarati ovom ....., čovek 3x banovan, 4x pravi novi profil i priča o nemačkom telefonu...

Da li još neko ima bug na LP da krene wifi da usporava i onda na kraju skroz se zamrzne nece ni poruku na whatsappu-u da pošalje, zatim ugasim i upalim wifi na telefonu, sam se konektuje i sve opet radi?

Nop...

A moguce i da wi-fi trokira. Poteraj speed test kad krene da ti baguje i vidi koliki je ping u tom momentu.

Da li još neko ima bug na LP da krene wifi da usporava i onda na kraju skroz se zamrzne nece ni poruku na whatsappu-u da pošalje, zatim ugasim i upalim wifi na telefonu, sam se konektuje i sve opet radi?
Isto mi se desava ali na nexus 5. Cenim da je do raspalog sbb rutera ali ne mogu da se nerviram pa samo predjem preko toga..

I ja imam sbb ruter, ali nisam primetio da se isto desava ostalim ukućanima a ni meni na G3, u svakom slučaju mi nesmeta. Samo da mi neko kaže da li je softver ili hardver? Da li je do telefona sve ok, bio sam kod brata ceo dan i nisam imao isti problem. Note imam od prošle nedelje tako da nisam mogao da ga testiram pre LP jer je stigao sa njim.

Koristim led wallet vec par nedelja i zadovoljan sam. Telefon je dobro zasticen, i poklopac se ne otvara sam od sebe sto je obicno mana ovih flip covera. Kvalitet izrade je odlican, jedina mana je cena :)

Hmm, sad mi se prilikom izlaska is teamviewer app desila no sim card greška, i obavezni restart. Posle restarta, sve ok. Ima li ko da je imao slično iskustvo?

Vrh Dno