Zamenio danas karticu. Fino radi LTE na Novom Beogradu
Telenor. Lokacija T.bunar
Dl 40mbps, ul 8
Edit: i na gospođinom Note 3 takođe iste radi
Ja na svojoj lokaciji nikada na H+ nisam izvukao više od 7, tako da je ovo pravo osveženje za mene
problem pravi telenorova lte kartica u kombinaciji sa nekim samsung modelima. zeza pri registraciji na 2g mrezu.Pre nekoliko dana sam dobio na poklon iz Kine korejsku verziju Note 4 (SM-N910K), znaci nije u pitanju kineska kopija naravno, nego original. Telefon je bio zakljucan na njihovu mrezu jer je uzet preko operatera, pa mi je neki lik otkljucao ovde. Sve radi dobro sem sto mi se vrlo cesto desava da telefon skroz izgubi signal, znaci iz cista mira, ima pun signal i odjednom samo ga nestane na 5-10 minuta! Ne znam da li mozda pravi problem kartica, cim sam ga uzeo, uzeo sam i ovu novu LTE karticu u Telenoru. I skontao sam da cim restartujem telefon, ili upalim\ugasim Airplane mode, signal se vrati i bude pun.
Kad udjem u onaj meni koji se dobija pozivom *#*#4636#*#*, podeseno mi je Set preffered network type na WCDMA preffered, probao sam da menjam to na GSM only, i isto se desava.
Inace mi je telefon stigao rutovan.
Android verzija je 4.4.4
Baseband: N910KKTU0ANJ1
Kernel: 3.10.9-2932692 dpi@SWDD6223 #1
Build number: http://www.gaocaisj.com
Hardware version: N910K.13
Ima li pomoci ovome, mozda da se ubaci novi softver ili je problem do hardvera?
naravno da ima neta na 2g. to je gprs (oko 55kbps) i edge (oko 200kbps). verovatno imas telenor lte karticu?Trazim resenje za cudno ponasanje telefona i naidjem na zanimljivu stvar. Kada ukljucim da mi mreza bude samo gsm nemam mob net. Da lu na gsm uopste ima mogucnost za net ili ne?
Kada obrišeš proxy iće će i preko 30 Mbps (3G) u praksi, teorija kaže 42.2/5.76 Mbps...
Naš Note 4 (SM-N910C) u teroriji ima ove brzine :
LTE Cat4 150/50 Mbps
U praksi to izgleda ovako :
Ovaj tip je pomogao. Hvala puno
Još ako znaš da mi kažeš kako da namestim svoj DNS bilo bi super. Ja sve što sam pokušao nije vredelo
Pre nekoliko dana sam dobio na poklon iz Kine korejsku verziju Note 4 (SM-N910K), znaci nije u pitanju kineska kopija naravno, nego original. Telefon je bio zakljucan na njihovu mrezu jer je uzet preko operatera, pa mi je neki lik otkljucao ovde. Sve radi dobro sem sto mi se vrlo cesto desava da telefon skroz izgubi signal, znaci iz cista mira, ima pun signal i odjednom samo ga nestane na 5-10 minuta! Ne znam da li mozda pravi problem kartica, cim sam ga uzeo, uzeo sam i ovu novu LTE karticu u Telenoru. I skontao sam da cim restartujem telefon, ili upalim\ugasim Airplane mode, signal se vrati i bude pun.
Kad udjem u onaj meni koji se dobija pozivom *#*#4636#*#*, podeseno mi je Set preffered network type na WCDMA preffered, probao sam da menjam to na GSM only, i isto se desava.
Inace mi je telefon stigao rutovan.
Android verzija je 4.4.4
Baseband: N910KKTU0ANJ1
Kernel: 3.10.9-2932692 dpi@SWDD6223 #1
Build number: http://www.gaocaisj.com
Hardware version: N910K.13
Ima li pomoci ovome, mozda da se ubaci novi softver ili je problem do hardvera?
Stavi zadnji lollipop pa vidi da li je bolje - http://www.sammobile.com/firmwares/download/44460/N910KKTU1BOC3_N910KKTC1BOC3_KTC/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari