Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Hm...ja sam sada zvao Telenor, kao do vendora je, nije do njih. Nema ni na sammobile nista za nas od software-a...

Si probao rucno da pokrenes update? Da ne cekas pop up za isti

Aha, still nothing...

@Danilo - Koliko znam nas samsung vodi kao SEAD

Evo i meni isto ponudio azuriranje, rucno, 976mb

Meni nece ni rucno ni automatik :D.

Nema nista na sammobile kada se pretrazuje. Mozda su pustili random pa kome zapadne, zapalo je.

Sta znam ljepse mi izgleda lizalica, nekako mi ljepse sve radi... vidjecemo jos baterija kakva ce biti, uglavnom na prvu loptu zadovoljan sam ;)

Ti ljudi iz Samsunga su teški deb..i
Meni su rekli da ako ubacim oficijelni rom preko Odina gubim garanciju?!

Buhahahahahahahahahahahahah. o Boze me sacuvaj.

Posle lp pojavio ni se bag sa slusalicom,odnosno da mi sagovornik ne cuje prvu rec. Znam da ne neko pisao o tome. Ima li neko resenje?

To sam i ja primetio da nit ja cujem sagovornika nit on mene

Meni prijavio neki problem sa wifi-jem...a odradio sam sve skolski....vidim da ce ubrzoda ide 4.4.4 nazad an telefon

Ja bez problema za sad....

Kako bre ljudi to tek sada primećujete :D
Pisao sam i ista je situacija na KK i na LL-u.
Stvarno bruka...

Ja na KK nisam imao nikakvih problema

Meni je isto na oba sistema, a vidim i gomila ljudi na xda i internetu pominje ovaj problem.

Koliko sam primetio problem sa Smart Remotom je resen ali to mi je manji problem nego ovo s pozivima. Cini mi se da je i potroslja baterije malo veca ali danas je vec bolja situacija. U globalu meni se LP ne svidja previse sve sareno. Mnogo sam (bio) zadovoljniji sa KK@ART

Nije rešen ni bug sa daljincem :)
I dalje ne može da se isključi da ne bude prisutan na zaključenom ekranu, a da je u notification panel-u...
Ukratko postoji opcija za tako nešto, ali u praksi ne radi - ili na oba mesta ili nigde :D
Osim toga puca ako se odabere samsung nalog , dok sa google nalogom radi ok.
SBB STB i Samsung TV rade, klima ne i tako ...

Što se tiče Lollipopa mislim da grešiš - mnogo je lepše sada i nema one tamne ružne boje.
Osim toga font je normalniji i nije ogroman kao na KK-u + status bar je obojen (snimi youtube, gmail, play store ...)
Baterija ista, možda za nijansu slabija na LL-u (4.5h SoT bez ruta i majstorisanja na 50% osvetljenju, sa rutom & čišćenjem & greenify 5.5h - 6.5h SoT na 50% osvetljenja)

E da ko ima Lollipop neka skine zadnju verziju Google Play servisa za Lollipop - http://www.apkmirror.com/apk/google...ices-7-0-99-1809214-430-android-apk-download/
Samo posle isključite Account history, Google Fit, LOCATION HISTORY, Play Games i pod Security Verify apps ...

Poslednja izmena:
Pa sta mislite sto ovi nasi nisu puatili update, pa hoce ljudi da sve bude pod konac! [emoji38]

Nazad
Vrh Dno