Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Ako radi dobro ostavi.bolje root odraditi...pobrisati aplikacije nepotrebne, staviti na Art :)

Poslednja izmena:
Ma mene zeza nesto usim ocigledno. Ispada iz mrezea pri tom pokazuje pun signal i posle reseta. Menjacu ja za obican sim ponovo. Jebala me lizalica i usim zajedno. Kako sam ih stavio ****** se desvaju

Zamenio danas karticu. Fino radi LTE na Novom Beogradu

Telenor. Lokacija T.bunar
Dl 40mbps, ul 8

Edit: i na gospođinom Note 3 takođe iste radi

Poslednja izmena:
Ja na svojoj lokaciji nikada na H+ nisam izvukao više od 7, tako da je ovo pravo osveženje za mene

Ja sam jedan period izvlacio i preko 20 ali u zadnje vreme ako prebaci 5 odlicno. :D

Trazim resenje za cudno ponasanje telefona i naidjem na zanimljivu stvar. Kada ukljucim da mi mreza bude samo gsm nemam mob net. Da lu na gsm uopste ima mogucnost za net ili ne?

Ja na svojoj lokaciji nikada na H+ nisam izvukao više od 7, tako da je ovo pravo osveženje za mene
Kada obrišeš proxy iće će i preko 30 Mbps (3G) u praksi, teorija kaže 42.2/5.76 Mbps...

Naš Note 4 (SM-N910C) u teroriji ima ove brzine :
LTE Cat4 150/50 Mbps

U praksi to izgleda ovako :

4g.png

Poslednja izmena:
Pre nekoliko dana sam dobio na poklon iz Kine korejsku verziju Note 4 (SM-N910K), znaci nije u pitanju kineska kopija naravno, nego original. Telefon je bio zakljucan na njihovu mrezu jer je uzet preko operatera, pa mi je neki lik otkljucao ovde. Sve radi dobro sem sto mi se vrlo cesto desava da telefon skroz izgubi signal, znaci iz cista mira, ima pun signal i odjednom samo ga nestane na 5-10 minuta! Ne znam da li mozda pravi problem kartica, cim sam ga uzeo, uzeo sam i ovu novu LTE karticu u Telenoru. I skontao sam da cim restartujem telefon, ili upalim\ugasim Airplane mode, signal se vrati i bude pun.
Kad udjem u onaj meni koji se dobija pozivom *#*#4636#*#*, podeseno mi je Set preffered network type na WCDMA preffered, probao sam da menjam to na GSM only, i isto se desava.
Inace mi je telefon stigao rutovan.

Android verzija je 4.4.4
Baseband: N910KKTU0ANJ1
Kernel: 3.10.9-2932692 dpi@SWDD6223 #1
Build number: http://www.gaocaisj.com
Hardware version: N910K.13

Ima li pomoci ovome, mozda da se ubaci novi softver ili je problem do hardvera?

Treba mi mala pomoc. Koristim handcent sms aplikaciju. I hteo bih da stavim, znam da moze, da u notification bar mi se ne vidi sadrzaj poruke. Kada mi poruka stigne na lock screen u se ne vidi sadrzaj ali kada otkljucam ekran u not.baru se vidi i ko je poslao i sta.

То би требало да буде у опцијама од саме апликације.

Pre nekoliko dana sam dobio na poklon iz Kine korejsku verziju Note 4 (SM-N910K), znaci nije u pitanju kineska kopija naravno, nego original. Telefon je bio zakljucan na njihovu mrezu jer je uzet preko operatera, pa mi je neki lik otkljucao ovde. Sve radi dobro sem sto mi se vrlo cesto desava da telefon skroz izgubi signal, znaci iz cista mira, ima pun signal i odjednom samo ga nestane na 5-10 minuta! Ne znam da li mozda pravi problem kartica, cim sam ga uzeo, uzeo sam i ovu novu LTE karticu u Telenoru. I skontao sam da cim restartujem telefon, ili upalim\ugasim Airplane mode, signal se vrati i bude pun.
Kad udjem u onaj meni koji se dobija pozivom *#*#4636#*#*, podeseno mi je Set preffered network type na WCDMA preffered, probao sam da menjam to na GSM only, i isto se desava.

Android verzija je 4.4.4

problem pravi telenorova lte kartica u kombinaciji sa nekim samsung modelima. zeza pri registraciji na 2g mrezu.

Trazim resenje za cudno ponasanje telefona i naidjem na zanimljivu stvar. Kada ukljucim da mi mreza bude samo gsm nemam mob net. Da lu na gsm uopste ima mogucnost za net ili ne?
naravno da ima neta na 2g. to je gprs (oko 55kbps) i edge (oko 200kbps). verovatno imas telenor lte karticu?

Kada obrišeš proxy iće će i preko 30 Mbps (3G) u praksi, teorija kaže 42.2/5.76 Mbps...

Naš Note 4 (SM-N910C) u teroriji ima ove brzine :
LTE Cat4 150/50 Mbps

U praksi to izgleda ovako :

Ovaj tip je pomogao. Hvala puno

Još ako znaš da mi kažeš kako da namestim svoj DNS bilo bi super. Ja sve što sam pokušao nije vredelo

Nisam to nikada radio iskreno - nije mi trebalo ...
A što bi se cimao sa time ? :)

Android verzija je 4.4.4

Stavi zadnji lollipop pa vidi da li je bolje - http://www.sammobile.com/firmwares/download/44460/N910KKTU1BOC3_N910KKTC1BOC3_KTC/

Poslednja izmena:
Pa da bi mi radio Netflix, BBC i slične stvari kad nsiam na wifiju

Da li je neko probao da stavi opet obican sim iz telenora unesto usima. Da li vracanjem na 444 i dizanjem see gubin garanciju

Poslednja izmena:

Izvini sto mozda smaram, ali nije mi svejedno kad menjam ROM na starom Galaxy Ace ili sada na Note 4:
Naime u About device u Settings mi pise da je N910S oznaka modela, a ispod baterije pise N910K, i na dobrestvari.rs npr. mi vidi telefon kao N910K?
Pa me interesuje da li je definitivno K verzija, da znam da skinem onda sa ovog linka sto si ostavio?

Pa za njega onda i flesuj odgovarajuci rom.

Na KK mi je bio rezultat oko 48000 a sada na LP ovaj. Screenshot_2015-04-09-01-40-02.png

Nazad
Vrh Dno