A ne mozes da odradis update sam?Pa to je nesto sto niko ne zeli da vidi na svom telefonu, i jos jedna mana Samsunga sto to dozvoljava providerima da trpaju na tel. Opet, moj tel ni to nema, pa update-a opet nema.
A ne mozes da odradis update sam?Pa to je nesto sto niko ne zeli da vidi na svom telefonu, i jos jedna mana Samsunga sto to dozvoljava providerima da trpaju na tel. Opet, moj tel ni to nema, pa update-a opet nema.
Nego Vojkane pitaju ljudi kada će Lollipop na Note 4?![]()
G3 dobio pre par meseci i to preko operatera - iako je duplo jeftiniji telefon![]()
Verovatno su svi drugi krivi osim Samsunga koji izbaci godišnje 70 modela![]()
The rumor comes from YouMobile, a site that has often used SamMobile’s firmware files and information to spin stories of its own, stories that have always failed to materialize into something concrete.
Lollipop radi bas lepo, odradio sam antutu test da vidim da li I tu ima poboljsanja. Kad bi izbacili 64bit verziju, verovatno bi bio blizu S6. Pogledajte prilog 166406
To si u pravu, ali je subjektivan osećaj da je bolji no kk. Bar kod mene na note 4 i s4. A ART je rekao bih sad ok, prebacivao sam na njega u kk i bilo je problema koje sad ne vidim.Nije ni Lolipop utegnut kako bi trebalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari