Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Ne mogu, necu da radim reset telefona.

Smehotresno je koliko im treba vremena da za najjaci model izbace svima zvanican update. To zasto update i verzije dele na toliko zemalja i oblasti mislim da ni oni sami ne znaju.

Zasto onda uopste radis update? Samo mogu da se pojave neki problemi.

Pa nije meni toliko ni bitno da mi stigne update, radi i ovako odlicno. Vise mi je razocaravajuce i potvrda rasula i cirkusa kakav imaju sa toliko modela, verzija, podverzija i sl, vrlo neozbiljno i neorganizovano ponasanje.

To bi bilo super samo što odmah izađe i ova vest - http://www.sammobile.com/2015/03/30...he-galaxy-note-4-or-any-other-samsung-device/

The rumor comes from YouMobile, a site that has often used SamMobile’s firmware files and information to spin stories of its own, stories that have always failed to materialize into something concrete.

Pa note 4 bi i sa 4.0 androidom bio klasa za G3 :d

Meni ok radi i 4.4.4, nista ja tu ne bih dirao za sada... Sta vise i touchwiz mi ne smeta.

Skinuo sam danas 5.0.1 sa telefona i stavio sa sam-a firmware koji je i bio za Telenor 4.4.4, i dobio opciju LTE-a. Na koju foru nemam pojma.

Hteo sam da vidim kako sljaka. U pocetku super ali posle polako crash po crash.

Evo stigao je preko telenora

Stigao i meni na MTS-u. Nego dal ću morati da odradim factory reset nakon prelaska na LL?

Au al je ovo sareno☺

ART je dovoljna razlika :)

ART je tu od Kitkat-a ;)

Nije to bas bilo toliko utegnuto na kk.

Prvi utisak je da radi malo brže

Ubacio lolipop.. Fino radi... Meni je sve slično kao na k.k. Jedina prednost su notifikacije...

Poslednja izmena:
Nije ni Lolipop utegnut kako bi trebalo.
To si u pravu, ali je subjektivan osećaj da je bolji no kk. Bar kod mene na note 4 i s4. A ART je rekao bih sad ok, prebacivao sam na njega u kk i bilo je problema koje sad ne vidim.

Poslednja izmena:
Ms telefon radi extra, samo me nervira curenje baterije. Juce nabijem tri sata ekrana, ostalo 56% baterije, ja prezadovoljan. Onda odem uveče na posao, malopre sam ustao, ostalo 11% baterije.

Ždere ti neka aplikacija bateriju, treba ti rut da se to utegne :)

Ne poznajem nijednu osobu koja poseduje note 4 bez root-a a da nema problema sa baterijom, ne verujem da je to slucajnost. Ja zadnjih godina koristim telefone koji su svi mogli bez problema 5-6 sati sot-a da izvuku, zato meni to curenje batrerije posebno smeta. Nekome ko je presao sa telefona koji je mogao da uzvice 3 sata sot-a na note 4 sigurno to ne smeta.

Meni izvuče 5-6 sati sot-a bez root-a.. Dobio sam lte posle prelaska na lolipop.. :)
fce0fc55b2bb5929817cf4ed0153419f.jpg

Meni je baterija za sad drasticno losija na LP nego sto je bila na KK sa ART

Jel ste dobili update preko OTA-e? Kod mene nista....

Nazad
Vrh Dno