Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Sta je tu cudno, meni note3 obicno puni 1% po minutu.... koliko treba vremena da se z3 napuni?

Uzeo iz telenora 4g karticu. Na telefonu je stock nista nije dirano. U podesavanjima je bilo namesteno koriscenje gsm/wcdm mreze. Juce stabljena 4g kartica,i danas nisam mogao da uspostavim vezu,ispadao iz mreze nije moga da salje poruke. Na predlog operaterke stavio samp na wcdm mrezu i za sada nema tih ispada. Samo da podelim sa clanovima sta mi se desilo.pozdrav
Moraš preći na Poljski 5.0.1 ako hoćeš LTE.

Pošto u vreme izlaska Nota 4 u Srbiji nije bilo LTE mreže opcija za nju nije ni postojala na stock 4.4.4 koji su došli u Srbiju. Verujem da će sada morati da pozure jer malo ljudi zna kako da novi ROM ubace sami.

Probleme kad sam u 2g imam i ja. Često i ako ima signal pokazuje No services.

Moram proveriti da li je do uSIMa ili do Lollipops.

nije ni do usima ni do lollipopa. i kod mene na note 3 neo ispada iz 2g mreze sa lte karticom. iako su razliciti telefoni, izgleda da imaju neki zajednicki bug. sutra cu staviti poljski rom da bih dobio lte pa ce se valjda i ovo resiti. inace sada imam stock 4.4.2

Drustvo, metno sam sinoc lizalicu :D. Flash-ovao sam preko 4.4.4 koji mi je radio kao sat i za sada sam zadovoljan samim odzivom aparata, ali mi je baterija razocaranje. Nisam radio factory jer cu mozda da se vratim na 4.4.4. Za sada koliko vidim, ima znakova ubrzanja i dosta je fludian rad. Ima tu jos prostora da stimuju i da utegnu rom da radi kao metak, ali za sada smo tu gde jesmo.

Ja imam tu nalepnicu pa cu sutra bas da vidim da stavim koleginu 064 karticu da vidim el SIM free ☺

Aj :)

Kod operatera postoje zakljucani i otkljucani telefoni.Lako se prepoznaju jos po kutiji.Ako imaju ovakvu nalepnicu (http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-20814732-4.htm) sa desne strane kutije telefoni nisu zakljucani.Ako nema nalepnice sa plavim slovima,zakljucan je za mrezu.
+1 Moj ima tu nalepnicu. Iz telenora, simfree... Jel još nekoga nervira lajsna, lagano se sve više i više guli. Ima neko neku ideju sa čime da je "hoblujem".. :D Stvarno, hemijska je vrh... :)

+1 Moj ima tu nalepnicu. Iz telenora, simfree... Jel još nekoga nervira lajsna, lagano se sve više i više guli. Ima neko neku ideju sa čime da je "hoblujem".. :D Stvarno, hemijska je vrh... :)

Prvo vodenu smirglu visoke granulacije, pa posle purol pastu i krpicu i udri :p
P.S. Salim se :D

Haha.. Kao za svaki slučaj da kažem da ludak stvarno ne uradi.. :D Sad stvarno, jel se guli kod vas? To su baš sitne ogrebotine.. Ne očekuješ da se telefon od 500e tako lako haba. A baš pazim..

Poslednja izmena:
Haha.. Kao za svaki slučaj da kažem da ludak stvarno ne uradi.. :D Sad stvarno, jel se guli kod vas? To su baš sitne ogrebotine.. Ne očekuješ od telefona od 500e tako lako da se haba. A baš pazim..

Mnogo je tanak tu alu da bi nesto ti polirao.. Znam da su neki na ip-u 5 crnom polirali ram i bilo je lepih rezultata(sija se kao blesav :D)

Ma mislio sam na neku krpicu za nakit i te gluposti.. Neki crnja na you tube je navidno sa nečim uspeo da sredi..

Poslednja izmena:
Magicnu krpu i trljaj :) Ja sam srebrnu kajlu cistio s magicnom krpom i sija kao da sam nosio kod zlatara na ciscenje

Jel još nekoga nervira lajsna, lagano se sve više i više guli. Ima neko neku ideju sa čime da je "hoblujem".. :D Stvarno, hemijska je vrh... :)

Imam i ja to cimanje, potamneo Samsung "aluminijum" na mestima gde se drži telefon...
Sad ivica ima crnu boju kao i stranica :)

A jel zna neko kada ce zvanicno ponuditi lolipop u Srbiji ?

Lollipop radi bas lepo, odradio sam antutu test da vidim da li I tu ima poboljsanja. Kad bi izbacili 64bit verziju, verovatno bi bio blizu S6. uploadfromtaptalk1427680565406.png

Ja imam tu nalepnicu pa cu sutra bas da vidim da stavim koleginu 064 karticu da vidim el SIM free ☺

Takodje upravo proverio simfree je :D
Sto se tice lajsne moja nije mrdnula jos uvek sve je kao prvog dana, a kao sto sam vec rekao vise je bez zastite nego sa zastitom.

I ako je istina to nece pre 2016... U mojoj ulici jos ni LP-a nema... No dobro, tek ulazimo u April, ne kasni jos ni 6 meseci :)

Svakako tu ti nije kriv Samsung nego operater. To što nemaš mesecima update.

Kakve veze ima operater sa tim kad telefon nije sa operatera?

Kako kad Apple izbaci update odjednom je dostupan u celom svetu a kod Samsunga se razvlaci po 6 mesecci?

Kada ovo budeš video na iPhoneu onda će apdejt i njima da kasni

gs6-bloatware.jpg

Pa to je nesto sto niko ne zeli da vidi na svom telefonu, i jos jedna mana Samsunga sto to dozvoljava providerima da trpaju na tel. Opet, moj tel ni to nema, pa update-a opet nema.

Nazad
Vrh Dno