Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Hajde da resimo agoniju Note 4 N910C je 64 bit cpu, 110 posto ;)

Pa zar je bitno kada ta mogućnost nije upotrebljiva ?
Mene više zanima kada će softver sa S6 telefona na N4 :)

Bitno je jer ima podrsku za x64 android ;). Naravno, ako ikada bude bio napravljen. Sto se tice software-a sa S6 na N4 pre ce biti neki custom rom nego stock....

Zar lolipop nije x64?

Jeste...

Koliko ja znam on podrzava x64 cpu, ali ne znam kako je podesen i kako je uparen cpu sa sistemom. U tom slucaju bi trebalo sve da leti bez da bilo sta u bilo kom trenutku ukoci, ali opet Samsung ima gomilu smeca tako da...videcemo.

Da se i ja zapljujem u temi, uzeo Telenorov Crni, preko oglasa, ali na žalost zakljucan...sada uz Hunderovu pomoć jurim varijantu za unlock...neko da još ima slična iskustva?

I ova je bila mnogo mnogo jeftinija nego je $ otišao u tri lepe - sada je skoro ista vrednost kao € :)

Koliko ja znam on podrzava x64 cpu, ali ne znam kako je podesen i kako je uparen cpu sa sistemom. U tom slucaju bi trebalo sve da leti bez da bilo sta u bilo kom trenutku ukoci, ali opet Samsung ima gomilu smeca tako da...videcemo.

Da ti nisi pomesao art/dalvik sa x64/x86?
Ne mora nuzno da radi brze i bolje telefon ako je x64.

Zanimljivo je da Telenor N4 ne vodi kao 4G telefon.

Treba ti 4G kartica, samo ne znam na koju foru, jer valjda to dolazi sa software-om telefona, a ne sa karticom...

Po nekoj logici sam mislio da isto vazi za android kao i za win recimo ;). Zato sam to napisao ;)

@Vojkan-Ako se to odnosi na moj post. Ja sam samo dao komentar da je zanimljivo da telenor N4 NE vodi kao 4G telefon sto mozes da vidis na njihovom sajtu kad pretrazujes telefone po 4G mogucnostima. Iako on to jeste (podrzava), mada izgleda ne s trenutnim 4.4.4. Androidom za nas region

Poslednja izmena:
Isto. I ne hvata u Airportu gde bi sigurno trebao da ima signal.

uploadfromtaptalk1427364061236.pnguploadfromtaptalk1427364077991.png

^ Rafiki je već rekao da u Airport City još uvek NEMA LTE signala.

ec1f25a2f8384010d6eda0c7a180c0ae.jpg

UK :)

Jel koristite neki case za n4? Treba mi za posao nesto sto ce da ga stiti od padova I grebanja. Razmišljam da uzmem spigen slim armor ili spigen neo hybrid.

Jel koristite neki case za n4? Treba mi za posao nesto sto ce da ga stiti od padova I grebanja. Razmišljam da uzmem spigen slim armor ili spigen neo hybrid.
Pročitaj dobro o tim zaštitama.. Vidim da se ljudi žele da im guli lajsnu. Da li koristite clean master? Ne znam koju tastaturu koristite? Da li stock ili SwiftKey? Nešto ne mogu da skontam kako da mi počinje veliko slovo na SwiftKey na početku svake rečenice. Uvek je malo. Grammar Nazi... :) Polako mi se puni ram memorija... Slobodno je negde oko 800mb..

Clean master i njemu slicni su nepotrebni totalno. Zasto ne koristis stock tastaturu?

Valjalo bi da neki ovde prvo procitaju sta znaci ram memorija na telefonu i cemu sluzi. :)

Clean master i njemu slicni su nepotrebni totalno. Zasto ne koristis stock tastaturu?
Instalirao pa obrisao pre dva dana clean master. Ranije sam ga koristio na starom telefonu.. Na note mi i nema neku svrhu. Super mi je i stock tastatura samo sam navikao na glupo (š, đ, č, ć, ž). Na stock nisam našao kako to da uključim iako u correction izbacuje sa tim slovima...
Valjalo bi da neki ovde prvo procitaju sta znaci ram memorija na telefonu i cemu sluzi. :)
Ovo se valjda odnosi na mene...
U advanced/auto capitalize
Hvala.. Logično, nisam skontao... :)

Vrh Dno