Dva puta meri jednom seci![]()
Ironija što ja već 3 pune godine koristim dropbox sa 30gb prostora, kako ne znam, prošla mi promocija odavno... Mada sam 25gb dobio od m7 2013te još, rekli samo god dana promocija..Ljudi šta predlažete za Cloud Storage? Ovaj glup DropBox koji sam dobio uz telefon ne mogu da iskoristim zato što sam ga već koristio dve godine uz S3. Vidim da se uz S6 dobija 115GB uz OneDrive, nas to naravno ne dotiče. Ako neko ima ideju šta bi mogao da koristim za Cloud ne iznese ovde .
Vidim da mi ovo ne gine.
Pa kad svi pozure da instaliraju najnoviju verziju. Neka od starijih verzija i nema problema sa baterijom.Vec 100 godina se po forumu provlaci tema fb aplikacija i uticaja istih na bateriju i vi i dalje drzite to smece na telefonu i cudite se sto baterija nestaje na oci....????
Nakon isteka promocije ostaje ti sav sadržaj, ali više ne možeš ništa novo da čuvaš, bar sam tako ja razumeo.Ironija što ja već 3 pune godine koristim dropbox sa 30gb prostora, kako ne znam, prošla mi promocija odavno... Mada sam 25gb dobio od m7 2013te još, rekli samo god dana promocija..
Otvori novi acc na drugi mail?
Ne znam sta bi moglo da ga drzi budnim, pogasio sam sve sto je moglo od bloat-a, obrisao sam ove dve app pa ponovo instalirao, pa cu pratiti sta se desava. Sva sreca pa mi jutros nije trebao budilnik, bilo bi veselo.
Ljudi šta predlažete za Cloud Storage? Ovaj glup DropBox koji sam dobio uz telefon ne mogu da iskoristim zato što sam ga već koristio dve godine uz S3. Vidim da se uz S6 dobija 115GB uz OneDrive, nas to naravno ne dotiče. Ako neko ima ideju šta bi mogao da koristim za Cloud ne iznese ovde .
Ne bih se složio, Note 4 je izašao u godini kad i S5 i od njega je bolji a tek će izaći Note 5 koji će biti pandan S6.Note 4 32 bit procesor. S6 je 64bit. Po prvi put da je S serija bolja ili ista kao Note serija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari