Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Ma nije ti nešto ok, nije ovo merodavno. Nemaš root pa da bbs odradiš...?

Nemam jos uvek. Sve nesto izbegavam da to uradim, ali ako se ne popravi situacija, moracu.

Jel ide telefon uopšte u sleep? :) klikni tamo u battery na onaj grafik gde piše koliki je uptime pa tu vidiš.

Da baš to... Što je najgore ne deluje neki preveliki awake

Iz nekog razloga na tt nece da mi otvori tvoje slike ali video sam ih iz browsera.

Ovo je stvarno lose. Rutuj ga izgubi garanciju i baci bbs,nema druge

I meni je 4h bio SoT pre rutovanja - posle G2-e opasno se smoriš :D
Sada je 5h 30min - 6h 30min posle rutovanja, čišćenja, Lollipop-a tako da sam u principu zadovoljan (*** ipak je veći ekran, više senzora ...)

Muke zive sa samsungom. Kao da sam se vratio na nexus 5. Imao sam naviku svaki cas da gledam bateriju I da se nadam da ce izdržati do kuce. Posle z2, z3c, OPO-a totalno sam se opustio po tom pitanju, i sad opet njesra. [emoji1]

Kako na ovom telefonu da pridružim kontakte koje ja hoću? Vidim da ne postoji opcija kao na starijim Samsung telefonima nego nešto samo po imenu, broju telefona..

Slučajno probah mts karticu, posto je telefon iz Telenor mreze I na moje cudjenje nije zaključan, odnosno sim free je. [emoji1]
Ono sto me cudi je da uopste nemam mogucnost da izaberem LTE u podešavanjima iako znam da telefon to podržava. Nudi mi samo wcdma/gsm. U cemu je fora?

Treba ti druga kartica...4G

Aj vi koji ste vise citali o tome,recite mi: Koje prednosti ima ima N910C a koje N910F?
Znam kao da po brojkama N910C ima bolje performanse ali da li se to oseca u praksi?

Meni je sa istom karticom na Note 3 davao mogućnost izbora LTE mreže. Sada na Note 4 samo 3G?!

Upravo to. Kakve veze ima sim kartica sa LTE modom? To treba da ti bude ponudjeno bez obzira na karticu koja je u telefonu?

Valjda zavisi od rom-a na mobilnom.
Ali ako se udje u onaj engener mod pomocu koda valjda tamo ima da se vidi koje mreze podrzava itd itd

Mislim da zavisi i od regiona gde se prodaje telefon..
Mada opet može da se edituje preko build.prop - a...

Upravo to. Kakve veze ima sim kartica sa LTE modom? To treba da ti bude ponudjeno bez obzira na karticu koja je u telefonu?

Netacno. Da ne bih sad trazio linkove po google.com bolje je da "nacrtam" :) Imam 3G i 4G karticu, aparat je isti, lokacija ista.
Screenshots ne idu po redu al shvatices poentu.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1426937753711.jpg
    uploadfromtaptalk1426937753711.jpg
    54.2 KB · Pregleda: 215
  • uploadfromtaptalk1426937767365.jpg
    uploadfromtaptalk1426937767365.jpg
    49.2 KB · Pregleda: 209
  • uploadfromtaptalk1426937784472.jpg
    uploadfromtaptalk1426937784472.jpg
    45.8 KB · Pregleda: 208
  • uploadfromtaptalk1426937792899.jpg
    uploadfromtaptalk1426937792899.jpg
    37.4 KB · Pregleda: 205
Poslednja izmena:
Aj vi koji ste vise citali o tome,recite mi: Koje prednosti ima ima N910C a koje N910F?
Znam kao da po brojkama N910C ima bolje performanse ali da li se to oseca u praksi?
C verzija ima bolji audio cip i brzi je (vrlo moguce i hladiji) dok za F ima vise romova.

Pa u brzini Vojkane.

Netacno. Da ne bih sad trazio linkove po google.com bolje je da "nacrtam" :) Imam 3G i 4G karticu, aparat je isti, lokacija ista.
Screenshots ne idu po redu al shvatices poentu.

Hvala za info. Nisam znao da radi na tom principu. Ranije su svi telefoni koje sam posedovao imali lte opciju i bez 4g sim kartice.

Nema na cemu. Ne znam kako si imao tu mogucnost sa istom karticom. Mozda je crnogorska u pitanju :) Imamo 4G u Srbiji vec godinu ili 2, ali u test fazi. Secam se kad su tehnicari iz Mts-a dobijali 4G kartice i "specijalne telefone od 1000e" (tj s3 lte) kako bi vrsili testove signala i protoka..
Inace mislim da je struktura sim kartice ista, razlika je u HLR (home location registeru) gde su smesteni svi podaci o korisniku i mrezi. Najcesce se update HLRa vrsi menjanjem kartice, samim tim se omogucava pristup 4G mrezi. Sad ne znam da li novije kartice mts imaju pristup 4G...

Poslednja izmena:
Pa u brzini Vojkane.
Ma nemoj... :)

GFX-Bench-3.0.jpg

AnTuTu-5.33.jpg

Itd...

Coming towards the GPUs on the Galaxy Note 4, it is here we see the true power of the Adreno 420 GPU upgrade found on the Snapdragon 805. As mentioned above, the Adreno 420 features as much as 40% increased GPU performance over its predecessor, the Adreno 330. ARM’s Mali T760 really is no match for its Qualcomm counterpart.

http://wccftech.com/galaxy-note-4-snapdragon-vs-exynos/

Vrh Dno