Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Kad stavim drugu karticu opet imam isti problem, znaci da je nesto do telefona. cesto mi iskace i poruka contacts has stop working ili tako nesto. Znaci ludim, sad cu da spicim factory valjda ce to resiti

Nemoj još factory!

Jel imaš backup kontakata svih na Google-u?

Ako imaš onda odradi clear data za dialer, contacts, dialer storage, contacts storage, com.sec.phone pa vidi hoće li pomoći i vrati kontakte.

Poslednja izmena:
Obećao sam juče, samo na žalost nisam stigao preko dana da uslikam ovo ...
Teško je napraviti sliku da se lepo vidi za forum, loše osvetljenje i loš aparat za ovaj tip slika ...
Uglavnom mnogo je uočljivije kada se telefon uzme u ruke.

3.jpg 2.jpg 1.jpg

Prve dve slike su mesta gde je uočljiv problem - sa strane gde se drži telefon i iznad mesta za olovčicu jer se tu stavlja palac (bar ja kada vadim :))
Treća slika je gornja strana i tu je sve kao prvog dana - logično jer tu nema kontakta sa rukom ...
Ova na krpici je boja koja ostaje kada se prebrišu ivice i ova mesta gde je promenjena boja "metala" .

Poslednja izmena:
@Danilo-Cime brises mob. Ja koristim medicinski alkohol i nemam problema kao ti.

Obična krpica bez ikakvih dodataka - kao i kod svih prethodnih telefona...
Nema to veze sa time ...

Hvala za slike... Na njima ne izgleda toliko opasno. Da li nosis neki bumper ili case? Da nije zbog toga? Video sam da se zale da guli lajsnu...

Ne, samo zaštitu za displej...
Ne može lepo da se uslika, vidljivije je uživo ***

Kako ste zadovoljni sa Note 4, kamera u noćnim uslovima? Planiram da kupim ovaj telefon i da pređem sa Note 3.

Da li se isplati preći da trojke na četvorku?

Mislim realno je vidljivo po specifikaciji da je četvorka zvijer, ali i trojka je zmaj...
Koliko je bolja kamera na Note 4?

Pa bolja je dosta ali ako je to jedini razlog,ne vredi preci sa n3 na n4.

Da li vam radi IR remote?

Probao nekoliko app uključujući i stock sa nekoliko uređaja i nisam uspeo da ih "uparim".

Testirao sam i sam IR tako što ću da ga gledam kroz digitalnu kameru

Probao nekoliko app uključujući i stock sa nekoliko uređaja i nisam uspeo da ih "uparim".

Radi, jedino sto se remote koji dolazi iz mob gubi kako mu se cefne pa je neupotrebljiv ali ima raznih drugih remote app na marketu ko sta voli.

Obećao sam juče, samo na žalost nisam stigao preko dana da uslikam ovo ...
Teško je napraviti sliku da se lepo vidi za forum, loše osvetljenje i loš aparat za ovaj tip slika ...
Uglavnom mnogo je uočljivije kada se telefon uzme u ruke.

Pogledajte prilog 165074 Pogledajte prilog 165075 Pogledajte prilog 165076

Prve dve slike su mesta gde je uočljiv problem - sa strane gde se drži telefon i iznad mesta za olovčicu jer se tu stavlja palac (bar ja kada vadim :))
Treća slika je gornja strana i tu je sve kao prvog dana - logično jer tu nema kontakta sa rukom ...
Ova na krpici je boja koja ostaje kada se prebrišu ivice i ova mesta gde je promenjena boja "metala" .

Ti si ga bas sa gornje strane izgrebao fino,lajsnu mislim,kod mene toga nema,a stavljam ga u torbicu u posebnu pregradu za telefon od obicnog platna i tako ga nosim ili drzim u ruci kada pesacim.

Nije izgrebano, to mu je završna obrada :)
Gore je ok, dole i sa strane je više crna boja nego metal...

Poslednja izmena:

Sad videh da su apdejtovali aplikaciju - https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.peel.smartremote
Mnogo je loša, često puca ako se logujete sa Samsung nalogom, onda secka kada se spušta roletna (notification bar)...
Što je najgore uveli su da ne može da se bira već mora da stoji na oba mesta (lock screen i notification bar)

Used to be great Loved this app until the recent update. I don't want it on my lock screen! It used to have two options: to have it in my notifications bar or on my lock screen. Now it's all or nothing so I have to go into settings to disable the notifications every time I leave the house, otherwise it's like carrying my remote around when I'm no where near my tv. They messed with a good thing.

Taking over my phone! It automatically added a remote in my notifications and my lock screen, which started eating my battery faster. When I go to settings to turn this feature off, the program crashes, but the remotes in my notifications panel and lock screen don't go away! Sooooo irritating!

Ima u opcijama da se bira LS i/ili bar.

Kod mene neće da se upari ni sa jednim uređajen koji sam probao

cb5918958adfcaa9c2c63ef81d7caa88.jpg

Poslednja izmena:
Bilo na staroj verziji, a i tada nije radilo kako treba :)

f4c64147bd1ad9b786590bb74ffa959a.jpg

Poslednja izmena:
Znali neko gde u Srbiji mogu da se kupe Spigen maske za ovaj telefon? I kakva je ova Spigen sa metalnim ramom, dal mu taj metal slabi signal?

Evo jos jednog vlasnika note 4. Prvi ustisci su jako pozitivni iako mrzim tw.

Poslednja izmena:
Pošto ne znam gde da pitam,ovde ću,kolika je realna doplata u zameni S5 za N4 ? S5 mint stanje,star nešto više od mesec dana,N4 isto stanje,oba zaključana na mrežu.

Idi na kupujem prodajem i mobilni svet/oglasi sajtove pa pogledaj i uporedi...

To je realno stanje :)

Zavisi.. Ja gledam kao ~320e ~470e ( gore dole 10e)

I to sto kazes. Mozda je blize 140e ipak ;) ali to je to.. Oko 150

Poslednja izmena:
Vrh Dno