Ja ne znam sto ste i sto su svi toliko odusevljeni ovim ekranom na n4,mislim jeste lep to ne poricem ali sad da je nesto specijalno dobar i nije.Ko je pre n4 koristio bilo koji drugi flagship tipa g3,m8 cak i n3,s5 nije mi realno da se sad sa ovim nesto posebno odusevljava.Ja sam pre ovog imao nexus 5 koji je 1080p i kad sam presao na note4 nista tu mene nije posebno odusevilo sto se ekrana tice.Tek sad posle par dana koriscenja note4 kad se vratim na stari nexus5 vidim tu ogromnu razliku u kvalitetu boja i slike.Ali opet kazem razumem da ce ovaj ekran na n4 oduseviti sve one koji koriste skromnije i jeftinije modele ali mi ne ide u glavu sto se ovi silni rivjueri po jutjubu toliko odusevljavaju kao da je ovo svetsko cudo.I da dodam...jako se kajem sto ipak nisam uzeo beli model jer mi se cini da je na belom modelu ceo taj vauuuuuu dozivljaj mnogo jaci.
+1 , konacno je Samsungu to uspelo..Sto bi neko padao na dupe pobogu. Nije skala radosti i odusevljenja jednaka kod svih. A to da je trenutno najbolji iz skoro svih aspekata to stoji.
Jednostavno imas taj povratni osecaj da drzis nesto sto si skupo platio
Ko nece da padne na dupe od Notea 4 nemoj da ga kupuje niti da prati temu,tu je prosecni iphone 6 i ostali pa izvolite narode.
Neka neko kaze koji je to telefon po kameri,brzini,dizajnu,kvalitetu ekranu sada bolji od Notea 4?Pa ne postoji takav telefon naravno.
Za kameru si u pravu,sto se brzine tice apsolutno nisi,dizajn je odlican s obzirom na cinjenicu da je samsung, ako uporedjujemo sa ostalim proizvodjacima onda je dizajn samo ok,ekran kao sto sam vec rekao nekom ce biti vauuuu,nekom ce biti samo ok zavisi sa cega dolazis.Uvek treba biti realan bez obzira na to koliko para se da za taj telefon.Ja razumem ljude koji zele pre svega SEBI pa onda i drugim ljudima da opravdaju kupovinu tel od 600e iz bog toga ga dizu u zvezde i kuju od zlata ali ne treba preterivati.Note 4 je najbolji android telefon u rangu iznad 500e.Za one koji daju negativne komentare ovde na telefon a da ga nisu ni koristili,mogu da kazem da sam neko ko ne gotivi bas samsung ali sam eto ipak uzeo ovaj telefon i veoma sam zadovoljan kako on radi i izgleda.Ali opet kao sto neko gore iznad rece 2014 je godina sve je napredovalo,svi proizvodjaci koriste bukvalno iste stvari za flagship telefone tako da je ne znam sta bi trebalo sad da se pojavi pa da ja padnem na d.pe.
Dovoljno mnogi uzimaju s5 kao reper za mnoge stvari..Jel pokušavaš da nam kažeš da voziš BMW serije sedam? Što onda ne voziš punta ako si tako ravnodušan prema svemu i ne vidiš tu nista spektakularno ? Što se tiče specifikacija, stvarno ne znam od kog flagshipa ove godine je brži 5s. Možda jedino od S5 zbog TW-a koji je stvoren da ubije performanse svakog Samsunga.
......Ne treba valjda da ti objasnjavam da je Note serija nesto skroz drugo i da kao takva nema konkurenciju, jedino sto je pohvalno je sto Sam i pored toga sto u Note seriji skoro da i nema konkurenciju gura taj model ka napred, ne stagnira....
... Navikao sam valjda na tezinu 930, i note opet odaje utisak plasticne igracke...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari