Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izuzetno lepo urađen telefon. Jeli ima kod nas i verzija sa S805? Kod telenora i vipa nema?

Ja ne znam sto ste i sto su svi toliko odusevljeni ovim ekranom na n4,mislim jeste lep to ne poricem ali sad da je nesto specijalno dobar i nije.Ko je pre n4 koristio bilo koji drugi flagship tipa g3,m8 cak i n3,s5 nije mi realno da se sad sa ovim nesto posebno odusevljava.Ja sam pre ovog imao nexus 5 koji je 1080p i kad sam presao na note4 nista tu mene nije posebno odusevilo sto se ekrana tice.Tek sad posle par dana koriscenja note4 kad se vratim na stari nexus5 vidim tu ogromnu razliku u kvalitetu boja i slike.Ali opet kazem razumem da ce ovaj ekran na n4 oduseviti sve one koji koriste skromnije i jeftinije modele ali mi ne ide u glavu sto se ovi silni rivjueri po jutjubu toliko odusevljavaju kao da je ovo svetsko cudo.I da dodam...jako se kajem sto ipak nisam uzeo beli model jer mi se cini da je na belom modelu ceo taj vauuuuuu dozivljaj mnogo jaci.

Lepo receni. Ljudi kupe note 4 a pre toga koristili s3 i naravno da ce pasti na doope

Ja stvarno ne znam sta se desava s ljudima u ovoj temu, pa vi prevazilazite apple-ovce.. Telefon je odlucan, ali ovoliki hvalospevi su ludacki..
P.s. da mi opet neki pametnjakovic ne kaze kako telefon nisam nikad video, da udje u zapisnik da ga 2 dana vec koristim.. I kao doskorasnji korisnik note3, ne mogu da budem ocaran, napredak je primetan skoro svuda, ali nista wow.. E sad ako ste vi presli sa s2 na n4, to je vec neka druga prica.. Ali ne zaboravite da je skoro 2015. God...

Moram da istaknem takodje da mi se ovaj novi TW ne svidja ni malo,ajde sto je skin krs sam po sebi nego i estetski je ruzan.Sve nesto blede boje,kao da se nekom nije zivelo kad je ovo dizajnirao.Mnogo mi se vise svidja ono resenje sa s5.

Evo ja kao neko koje imao skoro svaki telefon iole vredan paznje mogu iz svog ugla da kazem da je bar meni ekran perfektan. Taj wooow efekat dolazi od ovog stakla koji prelama svetlost pa daje neku posebnu notu. Boje na basic modu su savrsene. Ostar kao zilet. O osvetljenju necu da pricam posto sve preko 50% bole oci. Osecaj u ruci meni nije nesto. To sam komentarisao cim sam ga uzeo. M8 je za mene i dalje No1. Ali mogu reci da je najbolji do sada samsung sto se tice izrade. Ne racunam Bada OS. Kamera je jedna od najboljih. 4k je suvisno komentarisati. Sample iz video je bolji od pola telefona sto se tice detalja. E sad da je da padnes na dupe meni svakako nije. Ali ja ne znam sta treba da se pojavi a da ja zabalavim. Mozak jednostavno vremenom otupi i to je jednostavno u neku ruku proklestvo. Nekad sam se vise radovao i uzivao. Sad je sve to meh. Vec vidjeno samo malo bolje.

Ko nece da padne na dupe od Notea 4 nemoj da ga kupuje niti da prati temu,tu je prosecni iphone 6 i ostali pa izvolite narode.
Neka neko kaze koji je to telefon po kameri,brzini,dizajnu,kvalitetu ekranu sada bolji od Notea 4?Pa ne postoji takav telefon naravno.

Ја дефинитивно више нећу пратити ову тему.

Sto bi neko padao na dupe pobogu. Nije skala radosti i odusevljenja jednaka kod svih. A to da je trenutno najbolji iz skoro svih aspekata to stoji.
Jednostavno imas taj povratni osecaj da drzis nesto sto si skupo platio

Ko nece da padne na dupe od Notea 4 nemoj da ga kupuje niti da prati temu,tu je prosecni iphone 6 i ostali pa izvolite narode.
Neka neko kaze koji je to telefon po kameri,brzini,dizajnu,kvalitetu ekranu sada bolji od Notea 4?Pa ne postoji takav telefon naravno.

Za kameru si u pravu,sto se brzine tice apsolutno nisi,dizajn je odlican s obzirom na cinjenicu da je samsung, ako uporedjujemo sa ostalim proizvodjacima onda je dizajn samo ok,ekran kao sto sam vec rekao nekom ce biti vauuuu,nekom ce biti samo ok zavisi sa cega dolazis.Uvek treba biti realan bez obzira na to koliko para se da za taj telefon.Ja razumem ljude koji zele pre svega SEBI pa onda i drugim ljudima da opravdaju kupovinu tel od 600e iz bog toga ga dizu u zvezde i kuju od zlata ali ne treba preterivati.Note 4 je najbolji android telefon u rangu iznad 500e.Za one koji daju negativne komentare ovde na telefon a da ga nisu ni koristili,mogu da kazem da sam neko ko ne gotivi bas samsung ali sam eto ipak uzeo ovaj telefon i veoma sam zadovoljan kako on radi i izgleda.Ali opet kao sto neko gore iznad rece 2014 je godina sve je napredovalo,svi proizvodjaci koriste bukvalno iste stvari za flagship telefone tako da je ne znam sta bi trebalo sad da se pojavi pa da ja padnem na d.pe.

Menjamo temu,jel mi moze neko reci posto mi danas stize zastitno staklo za telefon jel ono ima neki lepak na sebi ili radi po onom normalnom principu?takodje me zanima jel ga tesko skinuti sa telefona posle?hvala

Jok..stavlja se lakse nego folija. Ocistis i stavis. Lako se i skida.

Ljudi,molim vas.....ponovo....

Individualna je stvar ko se čemu raduje i da li ima (realno) razloga za to.Možda je malo ružno nekome reći
dete ili deda u negativnoj konotaciji na osnovu jednog mišljenja tog pojedinca.Da su pojedini ostrašćeni jesu (i ja među njima 🙂) ali to ne znači da neko to odmah
mora da osuđuje ili vrši psihološku analizu.Zašto je tako teško pustiti nekoga da uživa u svom telefonu.
Ja kao korisnik N4 telefona uživam u dizajnu telefona, načinu na koji se presijavaju ivice na svetlu,ekranu koji je najbolji koji sam imao do sada.....da li mi je pao sa neba ili sam radio 5 godina za njega nije uopšte bitno meni a ne treba ni drugima da bude.Meni se telefon svideo i zato sam ga kupio i sada uživam u njemu i delim svoje utiske sa vama u temi
Samsung Galaxy Note 4 ,pa predlažem PONOVO ostalima koji su promašili temu i misle da je tema "zablude i istine telefona/fableta Samsung Galaxy Note 4" da se malo opuste
i pročitaju (možda) nešto pametno i korisno ovde umesto da bespotrebno "prljaju" temu raznoraznim psihološkim tezama i neosnovanim zaključcima.
Zaista zna da bude problem da nađeš neki pametan/koristan post isključivo vezan za temu između mora... hmm... "drugih postova", da ne budem prost i bezobrazan.
Hvala svima na razumevanju!

P.S. Baterija traje duže nekih 15-20% (moja procena) posle poslednjeg OTA update-a...

Poslednja izmena:
Svidja ti se kako se presijavaju ivice, najbolji ekran?? Meni se ne svidjaju te ivice, a ni ekran tako da ne preteruj. :d
Da si rekao iPhone 6+ ili M8 pa i da poverujem. :d

Evo neću....evo od sutra ću da prestanem 😀

:wave: sjajan si :type:

Za kameru si u pravu,sto se brzine tice apsolutno nisi,dizajn je odlican s obzirom na cinjenicu da je samsung, ako uporedjujemo sa ostalim proizvodjacima onda je dizajn samo ok,ekran kao sto sam vec rekao nekom ce biti vauuuu,nekom ce biti samo ok zavisi sa cega dolazis.Uvek treba biti realan bez obzira na to koliko para se da za taj telefon.Ja razumem ljude koji zele pre svega SEBI pa onda i drugim ljudima da opravdaju kupovinu tel od 600e iz bog toga ga dizu u zvezde i kuju od zlata ali ne treba preterivati.Note 4 je najbolji android telefon u rangu iznad 500e.Za one koji daju negativne komentare ovde na telefon a da ga nisu ni koristili,mogu da kazem da sam neko ko ne gotivi bas samsung ali sam eto ipak uzeo ovaj telefon i veoma sam zadovoljan kako on radi i izgleda.Ali opet kao sto neko gore iznad rece 2014 je godina sve je napredovalo,svi proizvodjaci koriste bukvalno iste stvari za flagship telefone tako da je ne znam sta bi trebalo sad da se pojavi pa da ja padnem na d.pe.

Nema telefona koji je savrsen u svemu,ali sada da ne kupim Note 4 ne znam sta bih kupio da valja,iphone 6 sigurno ne nikada jer je prosecan telefon,ako ga Vip nema mislim na Note 4 verovatno cu ici na S5,ne znam jos nista.

Definitivno se ukusi razlikuju, ali svejedno malo je čudno da se razlikuju toj meri da dva vrhunska uređaja kao što su Note4 ili iPhone6 jedni dižu u nebo a za druge su prosečni ili čak ispod prosečni 😀
Biće da ima tu još nečeg 🙂

Bogami......biće da ima, mada istina je negde tamo.....NHF 😉

..Istina je da se ljudi loze na brojke i MHz, kao i ba MP i GB.. Tako da je za nekog ip6 prosecan iako radi bolje od bilo cega na androidu, usudjujem se da kazem da i ip5s radi bolje neko pojedini android flagshipovi.. Ali sve je relativno, rece jednom AA...

Gledam bas danas novi Mercedes S63 AMG, dobar je auto ali nije da padnes na dupe. Mozda je odlican nekome ko dolazi iz Punta, ali nekome ko dolazi iz BMW 7-ice to nije nista spektakularno...
A i ono ozvucenje u njemu, samo je najbolje koje sam ikada cuo, ali ja ne vidim nista spektakularno u tome... Ne razumem cime se ljudi odusevljavaju.

Jel pokušavaš da nam kažeš da voziš BMW serije sedam? Što onda ne voziš punta ako si tako ravnodušan prema svemu i ne vidiš tu nista spektakularno ? Što se tiče specifikacija, stvarno ne znam od kog flagshipa ove godine je brži 5s. Možda jedino od S5 zbog TW-a koji je stvoren da ubije performanse svakog Samsunga.

Jel pokušavaš da nam kažeš da voziš BMW serije sedam? Što onda ne voziš punta ako si tako ravnodušan prema svemu i ne vidiš tu nista spektakularno ? Što se tiče specifikacija, stvarno ne znam od kog flagshipa ove godine je brži 5s. Možda jedino od S5 zbog TW-a koji je stvoren da ubije performanse svakog Samsunga.
Dovoljno mnogi uzimaju s5 kao reper za mnoge stvari..

I to totalno neopravdano, verovatno zato što je i dalje skup pa se smatra nekom vrh klasom.

Kako neopravdano kad u tom segmentu Samsung nema bolji telefon?? Ne treba valjda da ti objasnjavam da je Note serija nesto skroz drugo i da kao takva nema konkurenciju, jedino sto je pohvalno je sto Sam i pored toga sto u Note seriji skoro da i nema konkurenciju gura taj model ka napred, ne stagnira.. Ali u sustini to se i ocekuje od Note serije zar ne..

......Ne treba valjda da ti objasnjavam da je Note serija nesto skroz drugo i da kao takva nema konkurenciju, jedino sto je pohvalno je sto Sam i pored toga sto u Note seriji skoro da i nema konkurenciju gura taj model ka napred, ne stagnira....

Lepo rečeno

Danas sam svratio do jedne poslovnice i malo ga cackao. Prvi utisak mi je da, i pored alu, telefon ne deluje dovoljno cvrsto i ozbiljno. Navikao sam valjda na tezinu 930, i note opet odaje utisak plasticne igracke. Ekran jeste odlican i svidja mi se zakrivljeno staklo, opet navika sa 930 🙂 Ali nekako ta metalna konstrukcija mora malo da se "ugoji" da bi bolje odavala utisak kvaliteta..

... Navikao sam valjda na tezinu 930, i note opet odaje utisak plasticne igracke...

Zar nije teži N4 od 930 ? :trust:

Deluje još uvek nedovršeno/plastično (leđa), ali sve ostalo je veliki korak napred za Samsung.Po meni ne mora da bude metalni da bi bio premium feel.
Ima i onih CAT telefona koji su celi od metala ako se ne varam pa je osećaj daleko od premium-a. 🙂

Poslednja izmena:
Pa ne treba telefon da ima 300 grama... Ip5s je tako tanak i lagan, pa je opet premium odradjen...

Treba nositi u sorcu telefon leti, gde teži telefon da mi spada sorc...

Kome treba teži telefon nek ode kod nekog limara da ga ojača za 50-100 grama...

Nazad
Vrh Dno