Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

A-ha, bice da je.

Kolega sa posla izvadio nov Desire 816 iz kutije, dok je prosao krug od par nas bio je za generalku... Kancelarija gdje su serveri i svasta nesto, tacna vlaznost vazduha, tacna temperatura, svima ciste ruke besprekorno...

Stara pamucna majica,povremeno se obrise bez pritiskanja velikog,nikakva magija
Znaci ljudi ja stvarno ponekada pomislim da pricamo o razlicitim telefonima
Ti druze idi menjaj ako mislis da treba,imas garanciju pa udri po njima,***e pravite oko nicega frku
Pa sta cete da radite kada nalete ozbiljni zivotni problemi

Ja ekran brisem sa onom malom krpicom sto se dobija sa folijom,evo upravo sam iz treceg pokusaja uspeo da postavim foliju i to savrseno.Nikad nisam niti bih koristio bilo kakvu tecnost,brisem kruznim pokretima jer pravim pokretima samo razvlacim prljavatinu.Ovde u mom slucaju je izgleda taj couting veoma slab ili nikakav nazalost,ali evo uspeo sam nekako da izglancam ekran bez da ga izgrebem i nalepim tu prokletu foliju,koju realno i lepim samo da bi bez brige nekad telefon mogao da prebrisem i majicom.Pozadi zbog onog skripanja sam ubacio parce iste te krpice za ciscenje i sad vise ledja ne skripe,to mi je privremeno resenje dok ne budem u prilici da kupim rezervni poklopac jos ga nema u radnjama.I da zaboravio sam da kazem da mi se i s pen mrda u svom kucistu,jel to isto normalnob ili sam ja tj.moj tel nenormalan.?

Ima li nesto da je ok na tv9m primerku?
Idi ti to reklamiraj i menjaj... A ne da krpis novi fon...

Imas li ti garanciju?
Neverovatan covek,sedi kuka po forumu umesto da ode i zameni to
Sta treba jos da se desi da se pokrenes,da ubacis u dugme cackalicu jer se klima ,znaci dizi dupe i menjaj telefon

Poslednja izmena:
Jel to ovaj rekao da će dobiti L početkom sledeće godine? A za S5 rekli da će do kraja ove?
Nešto mi to nema logike, logično je da bude obrnuto, tako su barem do sada radili u Samsungu.

Imas li ti garanciju?
Neverovatan covek,sedi kuka po forumu umesto da ode i zameni to
Sta treba jos da se desi da se pokrenes,da ubacis u dugme cackalicu jer se klima ,znaci dizi dupe i menjaj telefon

Naravno da imam garanciju,i ne kukam nego samo pitam jel ima jos ko slicnih problemcica da znam jel to nesto uobicajno za ovaj tel ili sam izdvojen slucaj.Ove gluposti mogu da razumem na jeftinijim telefonima ali nisam ocekivao da cu ih naci na telefonu koji kosta 550+e.A i otisao sam do coveka da reklamiram izvadio je druga dva tel crni i beli i bukvalno sva tri su identicna sto se volume i power dugmica tice kao i s pena. Otisao sam u telenor i njihov izlozen model isto klimaju dugmici kao na mom tako da sam se za to zesce istripovao

Menjao ,nisi menjao ?
Premaz na staklu ,ekran,sta bi na kraju?

Pozdrav ljudi, interesujem se dosta oko ovog telefona i manje vise znam sve sto me interesuje, samo me nesto buni, a to je baterija. Kakvi su vasi utisci sa baterijom ? Gde god sam na yt gledao neki review svi kazu kao 6h SoT lagano, dok neki drugi kazu 3h SoT i da pevas, pa me interesuju vasi utisci iz prve ruke. Koliko to vama traje baterija i uz kakvo koriscenje?

6h SoTa opusteno kod mene

Prvi prvi utisak...**** ih apple uz crni telefon beli punjac i bele lsusalice. idite u pm.

To jeste bezveze ali znam da su u slobodnoj prodaji po radnjama koje daju fiskalne npr uz crni Note 4 ide crni punjac i crne sluske,ortak je za kes tako kupio pa znam.

Menjao ,nisi menjao ?
Premaz na staklu ,ekran,sta bi na kraju?

Ma nisam menjao,nema ekran nikakvu manu sto se ispravnosti tice,niti ogrebotinu jednostavno se malo vise masti zbog mojih ruku,uspeo sam danas lepo da ga prebrisem i zalepim foliju tako da sad mastim foliju :) i isto se prlja kao i go ekran tako da je ipak to do mojih ruku.***,Sto se poklopca i skripanja tice dao mi je sa tog drugog fona poklopac i sad je ok. Tako da je i to reseno

Super,za te pare sta god se desi ,kidaj,grizi,sve mora da bude cakum pakum
Inace ja foliju u zivotu nisam stavio na fon ,niti cu,niti mu sa gg3 treba,volim kompletno uzivanje u telefonu :)

Ma ne bi druze moj ni ja ali sta ces kad je taj couting kod mene realno los a i ruke mi se dosta znoje pa bi morao stalno da brisem a u tom silnom brisanju bi ga sigurno nekad izgrebao,ovako po foliji mogu da ribam sa smirglom.

Bolje umesto folije da si uzeo tempered glass.
Lepša na dodir i mnogo bolja zaštita od tih nalepnica

Evo sad i telenor daje na 24 rate.. Po 4390 din bez obzira na paket..

Svi oni koji su testirali ili drzali n4 u ruci na onim kablovima po provajderskim radnjama nisu ni dovoljno blizu iskusili iskustvo drzanja ovog telefona u ruci. Jesnostavno savrseno. Mada moram da priznam i da 6+ ima svojih aduta u dizajnu.

Mozda trazim dlaku u jajetu :) ali upravo zbog tih kablova nemam realnu predstavu kad su u pitanju telefoni ciji je ekran velicine vece od 5.5".

Ja sam prije ovoga imao s3, pricam zbog velicine i mogu vam reci da mi je n4 legao savrseno i osjecaj u ruci je neponovljiv...

Eh neponovljiv, malo realnosti nije na odmet. Ajde da kazete m7 i m8 pa da vam i verujemo, ovako blah blah brc truc. Malo alua koji ni nema osecaj alua sa plasticnim ledjima, stvarno neponovljivo...

Poslednja izmena:
Eh neponovljiv, malo realnosti nije na odmet. Ajde da kazete m7 i m8 pa da vam i verujemo, ovako blah blah brc truc. Malo alua koji ni nema osecaj alua sa plasticnim ledjima, stvarno neponovljivo...
Pa pricam licno za sebe jer kod sebe imam i z2 ... licno moje misljenje je da mi odavno nije ovako dobro legao neki telefon kao ovaj pored sve njegove velicine ;)

@M3, ignoriši, on priča iz iskustva, ne znam kog iksutva jer nema note 4, jedino ono čuveno iskustvo pipno u izlogu.

Ma orgazmican je dozivljaj.
Niko ne spori da je note 4 dobar telefon, ali neponovljivo i slicni kommentari nemaju veze sa realnoscu.
Nema dalje od sada sinonim za fanbojeve preuzimaju samsungovci, zasenili ste apple fanove samo tako. Driver, prist, webster nisu vam ni do kolena.

Poslednja izmena:
Na mene je isto ostavio "vauu" utisak. Za M7 i M8 (gold) mi je utisak bio "dobro urađen telefon" ali bez onog vauu. Čak mi i u šaci nekako bolje leži N4. Svakako da je ekrančina odigrala veći deo vauu posla, fenomenalan je

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno