Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Зато што сам рекао да после 4-ке не желим очима да је видим:).

Pazi ovo, stvarno postoji mogucnost da ce S6/M9/Z4.. ostati na dijagonalama od 5,2-5,25'' ali uz 2k rezoluciju (naravno bespotrebno ali ne vredi, sve vodi ka tome). Ali ostanak na 5,2'' predstavlja pravi potez, sve preko toga, npr 5,5'' je klasican phabet pa makar imao najmanje moguce bezele.

S6 ce verovatno biti umanjena verzija Note 4 sto tebi odgovara, lakse ce se koristiti jednom rukom, moze da se desi da ce bataliti IP67 zastitu pa eto manjih bezela, verovatno ce imati dimenzije slicne kao S5 ali dizajn na osnovi N4 sto je dobro. Naravno imace S6 i neka unapredjenja u odnosu na N4.

E sad.. morao bi da cekas do proleca 2015. I cena nece biti povoljna kao za M8 u tvom paketu koji si pomenuo. Ali sam prilicno ubedjen da ce Samsung S6 i Sony Z4 (ponovo) biti najkompletniji androidi u toj klasi.

A ja sam ubedjen da ce najkompletniji biti m9 i g4 :) svako ima svoju pricu..

P.s. mada mozda s6 iznenadi,ipak im treba uredjaj koji ce da napravi bum na trzistu

Neka, nek se uporedjuje Nexus i Note 4, ali Nexus 6. Imaju istu cenu, pa ce da se vidi sta ce bolje da se prodaje :)

То HSV и ја кажем за мене 5.2" максимум. Наравно да може да се чека. Има неки попуст за католички Божић па ћу да размислим. Ѕ3 врши посао за сада док га не будем олупао о бетон :). Када се сетим да сам дао за ово њесра 450$ када је изашао мислио сам да сам завршио са телефоном за наредних 5 година. Будала:). Note 4 без TW, са 5.2" и не бих се двоумио.

Note 4 je najbolji Android telefon trenutno, ali verovatno i najprecenjeniji, njegovi vlasnici verovatno u zelji da opravdaju cenu prave od njega sveti gral, a razlike izmedju njega i Note-a tri može svako otići i videti. Sve u svemu ako S6 bude ličio na Note 4, biće verovatno najbolji telefon na svetu, Note-u je veličina zaista najveći problem. Šta da očekujemo od LG - ja, da ga jbm, stvarno su ludi i telefoni im veze sa vezom nemaju po pitanju dizajna, G2 i G3 po pitanju dizajna nidje veze. Sony, Z4, ista bagra kao i Z3 po pitanju izgleda, najverovatnije. HTC M9, verovatno poslednji na mojoj listi će da bude, ali videćemo, i nikada One nije bio najkompletniji telefon, kao što je neko gore i napisao, sa takvom kamerom, nikako. Nadam se da će S6 konačno da se vrati na presto, i da isprave najveću manu Galaxy - ja S5, izgled, verovatno najruzniji flagship telefon svih vremena. Toliko je gadan da ga čovek naprosto zamrzi.... :D...iako je odlican telefon, u tri najbolja na svetu.

Kupovao neke novine danas na kiosku kad ugledah SK naslovnu:

svet-kompjutera-11-2014-.jpg
:d

Morao sam da ga uzmem i ako nisam odavno. :D

Реално сви ови телефони јесу фантастични али цена је превисока генерално небитно о ком се бренду и платформи ради. Рекао бих да је плафон 300$.

Da ne bude kako samo hvalim telefon, da iznesem i jednu vecu zamerku. Levi deo ekrana (pri dnu) je vise osvetljen nego desni deo. Koliko se samo ovakvih Amoleda nagledao od Samsunga, mislio sam da su naucili lekciju. I dalje ce gomila primeraka imati ovaj problem.

Najprecenjeniji?! A koliko bi trebalo da kosta?
Ne odnosi se samo na cenu, već pre svega na fanove, ako se ne proba uporedo i Note 3 i Note 4, a čitaju se komentari, pomisliće čovek da se radi o spravi koja je iz budućnosti poslata kako bi spasila, prvo Samsung, a onda i čovečanstvo.

Da ne bude kako samo hvalim telefon, da iznesem i jednu vecu zamerku. Levi deo ekrana (pri dnu) je vise osvetljen nego desni deo. Koliko se samo ovakvih Amoleda nagledao od Samsunga, mislio sam da su naucili lekciju. I dalje ce gomila primeraka imati ovaj problem.

Auh kako nisi imao srece. Ili je taj tel negde ljusnuo. Prosto ne verujem da ovakvoj, spravi to moze da se dogodi..

svet-kompjutera-.jpg
ahahhaaha,ne verujem koji su likovi :Klanjanje

Реално сви ови телефони јесу фантастични али цена је превисока генерално небитно о ком се бренду и платформи ради. Рекао бих да је плафон 300$.
Ne znam koliko su tu kod tebe, ovde su taman toliko 300$ na ugovor

Kod mene akcija: daju 200$ trade in, any smartphone
Tako da sam i tih 300$ smanjio na 100$ , i posto sam iz at&t presao u verizon na racun mi daju 150$ ...

Nemoguce da nece biti tu neka akcija ili da je vec nema...

Амери су далеко испред Канаде што се тиче мобилних сервиса, планова и уопштено IT-ја. Биће неки попуст пред Божић католички па ћу да видим. Примера ради trade-in овде добијем 10% од уговора као попуст или 20-30$ одједном попуст:). Смешно. Уговори почињу од 50$ са 200мб дата па навише. Смешни ѕ5 је 400$ плус уговор:).

Auh kako nisi imao srece. Ili je taj tel negde ljusnuo. Prosto ne verujem da ovakvoj, spravi to moze da se dogodi..
Nisam primetio odmah jer se veoma tesko vidi (i to samo u mraku). Vecina ne bi ni primetila ali je smesno da iz godine u godinu stavljaju ovakve ekrane. Ne verujem da je pao negde, pre ce biti da je ovakav izasao iz fabrike.

Imao sam ove slike od ranije.
Plava - 8 (jedva i to vidim)
Zelena - 4
Crvena - 8 (jedva)
Crna - 3

Slepci, cak im display ni u flagship telefonu ne valja. Iskreno se nadam da ce se pojaviti konkurencija Note-u da konacno batalim Sljamsung.

Pogledajte prilog 154816
ahahhaaha,ne verujem koji su likovi :Klanjanje

Pa u pravu su,znaju ljudi sta pisu,to su profesionalci u svakom smislu.

Ne znma ko rece da displej ne valja na Note 4!Mozda je tom liku dosao sa nekom manom ekrana Note 4 ali nije normalno reci da na ovakvoj zverini,najboljem telefonu sada u svetu ne valja ekran.Ima ga moj najbolji ortak i dosta sam ga acckao,ekran je fenomenalan,mane nema ni po danu ni u mraku a dosta sam ga acckao.

Po meni i dalje najbolji displeji na trzistu ip6>m7,m8>>>>>>>>>>> svi ostali

Ali po tebi...
Po tebi je M8 najkompletniji telefon danasnjice. :d

Inace Note 4 si sigurno koristio i testirao?

Nisam video iphone 6, ali note 4 jesam i ekran je FENOMENALAN, mada opet ja sam ljubitelj amoleda pa možda nisam dovoljno objektivan... :)

Sve to sa ovim sličicama sa prethodne strane je individualno i u oku posmatrača. Evo ja na S5 recimo vidim mnogo bolje tj crvenu samo do 6 a ove ostale do 2-3. Jel to onda znači da je displej na Note 4 lošiji? Svakako da ne, može biti samo bolji.

Ne, to znači da note 4 ima izraženiji black clipping. Nema tu oko posmatrača nikakve veze sem ako posmatrač nema slabiji vid.

Ja ne znam ni sta je to, od prvog Note-a ja to vidjao nisam, a imao sam Samsung telefona...
Inace ne znam ni sta konkretno pokazuje taj "test" tj. te slike.

Ja jos nisam vidio bolji telefon od note 3 i note 4, m8 kad mi dojde na servis pande mi mrak pred oci kad znam sta sve me ceka kad otvorim telefon unutra je sve haos

Vrh Dno