Nexus 5 je 285e, mislio sam da i note 4 toliko košta

A, ako nemaš potrebu za olovkom (nemam ni ja potrebu realno, ali nije fer da se ne spomene), ako ti se ne sviđa tw, ako ti ne treba veći displej, ako ti ne treba sjajan zvuk, sjajna kamera... nema ni jedan razlog opet za poređenje nexus 5 i note 4. zašto komentarisati u ovoj temi? Možda neko sam sebi opravdava da sve to ima za duplo manje para, da je njegov izbor najbolji. Jeste, aha, promenih boga oca telefona i ne nađoh takav model. Kome ne treba masa stvari koje sam naveo, od zvuka, kamere, displeja, baterije itd. neka gleda drugi model. TW na note 4 radi sjajno, TW radi od S5 odlično, tako da ne stoje neke stvari koje ovde pišete, ako je neka stvar za deo seknude sporija na S5, neke stvari uopšte ne možete da nadoknadite kao što su baterija, kamera... sa S5. Imao sam nexus 5, napisao sam već da je najbrži android i to je to, nikakvo oduševljenje nije izazvao, baterija potpuno razočarenje, osećaj u ruci kao igračka (tu možda nisam baš merodavan jer sam ga uzeo posle iphone 5s, možda bih bio blaži da sam dolazio sa samsung, lg. itd.).
Nervira me što ovde svi sve znaju o telefonu koji nemaju, niti su isti koristili neko vreme, videli su negde u izlogu na par min i to je to. Na osnovu takvog bogatog ličnog iskustva, komentari su kao i uvek objektivni.