Inace primetio sam da HTC poprilicno dobro odrzava cenu za One uredjaje za razliku od drugih androida, u prvih godinu dana...
Malo istrazivao za S5, oko 430-450e su. Sa "garancijom" 430 a sa pisanim garancijama oko 450e.
Dobro se drzi, s obzirom da je izasao pre pola godine i da je bio jeftiniji od Note 4 na pocetku.
Pa G3 je pao na 380-400e a noviji je uredjaj.
ispod 400 su samo kinezi. nekad je 400-450€ bila cena na predstavljanju, sad posle 6-12 meseci telefoni koštaju toliko.
Genije, opet ne čitaš.Napisao sam u našoj zemlji. Mi smo svi ovde uglavnom iz Srbije.Evo genije samo za tebe.
http://m.techmania.ch/product/show/4612052/1210
Super je sto poredis babe i zabe, kupi ga ti u istoj prodavnici za 400e za nekoliko meseci, koliko na istom mestu kosta sada N3? Nego malo poredis cene novog u najskupljoj radnji pa onda malo svercovanih...
Note 4 ће бити 115000дину Теленору, пуна цена.
Znaci treba da znam koliko neki telefon kosta u Austriji?... zasto?
Ја сам s1 стар 2 месеца чим се појавио код нас платио 320е. Са све гаранцијом.Krajem 2010 SGS I je kostao oko 30-32k din (ako se dobro secam a mislim da je tako) u starim paketima tipa pis 1000/mixnet l (znaci 1750-2k din mesecno/24 meseca). Sada S5 kosta 48k u slicnom paketu. Sve ovo vazi i za ostale telefone, manje-vise.
Krajem 2010 SGS I je kostao oko 30-32k din (ako se dobro secam a mislim da je tako) u starim paketima tipa pis 1000/mixnet l (znaci 1750-2k din mesecno/24 meseca). Sada S5 kosta 48k u slicnom paketu. Sve ovo vazi i za ostale telefone, manje-vise.
E to, o tome pričam... em su skuplji u startu em ludački drže cenuЈа сам s1 стар 2 месеца чим се појавио код нас платио 320е. Са све гаранцијом.
6+ je statusni simbol![]()
Da li je normalno za bilo koji? Da li je normalno za 6+ dati 800? (Racunam da ce toliko da bude do kraja godine i to modeli iz inostranstva)
Na kraju sve zavisisi od kupca jer tih 550e i ne zvuci tako strasno ako pogledas 6+. Po mom misljenju realno je dati 550-600e za Note 4 uz dvogodisnju garanciju.
Sad kad krene da se ljušti beli ram![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari