Koju flame ne mogu da verujem. I to od ljudi koji nisu ni videli note. Imam note3 vise od godinu dana i nikad ali nikad nisam imao niti jedan problem sa zakucavanjem ili stucanjem. Sve ali sve otvara t.r.e.n.u.t.n.o. TW raspad!? Po kom kriterijumu? Ne mogu deca da menjaju ikonice kako hoce? Kakav crni android klot kad nema ni najosnovnije funkcie grupisanja apps-a po folderima u custom redosledu. Kome smetaju samsung apps kad moze da ih skloni u zaseban folder i zaboravi na njih, fon ima 32gb po defaultu i moze mu se dodavati jos 64gb opusteno sa microsd card-om koje su sad dzaba, i ljudi hoce da brisu samsung apps da bi ustedeli na prostoru, cccc. Tw je meni jos najlogicnije resen u odnosu na default z2 ili g3 ili htc. Takodje, poredio sam note3 ekran i sa g3 i sa htc one, i sa z2, i sa, nokia 1020 sve jedan do drugog, i niko na trzistu ne moze ni da mu p.r.i.s.m.r.d.i. Zato jedva cekam da uporedim n3 vs n4 ekran uzivo i da vidim dal su odmakli i koliko, posto je n2 ekran kad sam poredio na n3 ekranom izgledalo kao da je n2 pokvaren. O bateriji na n3 tek da ne govorim, tu je tek zakon sa ovolikim ekranom 2 dana opusteno sa normalnim koriscenjem. Sve cekam da vidim dal ce neko izbaciti nesto slicno funkcionalnosti note-a 4 sa spen-om sa takvim kvalitetom ekrana, baterije, zvuka, kao zaokruzen proizvod, trazim mu alternativu da promenim malo, svi dolaze u obzir, ukljucujuci i apple, i za sada ne nalazim.