Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Neka ja to djubre od samsunga ni da mi poklone ne bi vise uzeo. Mozda kada im poenta ne bude da im telefon ne izgleda kao cigan mala, mozda i razmislim. Preko svega mogu proci ali da ponovo uzmem samsung i da ponovo sebe lazem kako je sada bolje, neka hvala.

Propadaju! Napusti ih ti :(

Zato prodaju vise smart telefona nego Sony, HTC i LG zajedno!
Milioni ljudi neznalice I budale. Ti popio svu pamet sveta. Prosvetli ih.

Izvini sto nisam burzuj pa nemam poslednji model.
S4 mi je bio poslednji samsung koji sam nazalost koristio.
Na S4 je ram menadzment bio katastrofalan(ne znam da li je nesto promenjeno), pa zbog toga tako pricas. Probaj Note 3 sa ociscenim bloatom.
Neka ja to djubre od samsunga ni da mi poklone ne bi vise uzeo. Mozda kada im poenta bude da im telefon ne izgleda kao cigan mala, mozda i razmislim. Preko svega mogu preci ali da ponovo uzmem samsung i da ponovo sebe lazem kako je sada bolje, neka hvala.
Djubre?! A sta to koristis?

Djubre mislim na softver, meni je to jedino bitno.

Samsung je oduvek imao đubre softver, what's new?

Propustih predstavljanje jer sam u to vreme bio u putu, mada možda i bolje, ne bih se nervirao oko glupih fora koje forsiraju, samo mi recite da nije bio kompletan Grand šou :D

Pogledah par klipova, pročitah nekoliko tekstova i kao bivši vlasnik Note 3 mogu reći da mi se sviđa šta su uradili četvorkom. Iskren da budem, zapitao sam sebe da li bih sa Nexus 5 opet prelazio na phablet - i mogu reći da ipak ne bih.

Još jedna stvar, ne vidim da bih ponovo mogao da se vratim na Touchwiz i glupi Knox koji me je sputavao da flešujem bez bojazni o gubitku garancije. Hardverski je Note 4 odličan, sa te strane me privlači, jedva čekam da ga isprobam, ali ne verujem da će mi biti u planu za kupovinu. Verovatno ću u nekom periodu preći na Nexus 6 i to je to.

Poslednja izmena:
Djubre mislim na softver, meni je to jedino bitno.

Ne blamiraj se.
Ako je tebi to jedino bitno napusti temu, sta drugo.

3 dana kukas te fake koza, te krs ciganski dizajn, te cigla, te krs UI...

Mnogo se bre opterecujes oko stvari koje te "ne zanimaju". Sto se maltretiras ako ne bi uzeo Samsung ni kao poklon?

A jel si ti odgovorno lice kome se treba pravdati.

@Gizmo

Od bitnih stvari koje si propustio moze se izdvojiti predstavljanje meizu mx4 sa brutalnom kamerom. Prvi testovi pokazuju da jede sve android telefone. Ima i tema otvorena za taj mob.

Sto se tice note 4 nista bitno,sem sto je dizajnerski mnogo lepsi od note 3,bar meni.

Eh nexus x,treba ga docekati :)

P.s. stigla mi je maja,zaboravih da ti javim

Malo mi je glupo da cim kupis telefon odmah mu menjas rom i kernel. Ako vec dajem 400-500e za telefon, ocekujem telefon sa kojim necu morati da se bakcem oko roota i ostalih gluposti barem neki duzi period

Note 4 je ocekivano odlican, ovaj edge mi izgleda nekako nedovrseno

Onaj ko kaze da se N3 ne zaglupljuju laže kao pas. . Toliko o N3.. a N4, šta znam preskačem ga sigurno, ne vidim sta ima bitno što bi me nateralo da sa N3 prednjem na njega.. nemoj samo neko da mi prica o hz-ima...

Kupis note, instaliras CM

Well done :D
Custom rom bazian na stocku radi sasvim fino. :)
Malo mi je glupo da cim kupis telefon odmah mu menjas rom i kernel. Ako vec dajem 400-500e za telefon, ocekujem telefon sa kojim necu morati da se bakcem oko roota i ostalih gluposti barem neki duzi period

Note 4 je ocekivano odlican, ovaj edge mi izgleda nekako nedovrseno
A sto moras da mu menjas? Menjamo da bismo izvukli maksimum a ne zato sto ne radi.

da, hiljade inzenjera nije izvuklo maksimum iz uredjaja posle miliona radnih sati u svim fazama razvoja ali ce zato milisav, the hacker, da ga dotera...epic lol

Da to što si napisao pije vodu xda ne bi postojao

Pa kod note serije ne moras da budes profi da bi ga nastelovao.. Samo tw zamenis sa blizu golim androidom i dobijas zverinu ;)

A olovkom da ceškaš uvo? :D

To su te fix ideje :p

Pa realno. Za to i sluzi uglavnom. :) jedino mozda ako hocu da zadivim neku ribu i glumim umetnika pred njom ,fazon nesto crtam na mobu itd itd ;)

Koju flame ne mogu da verujem. I to od ljudi koji nisu ni videli note. Imam note3 vise od godinu dana i nikad ali nikad nisam imao niti jedan problem sa zakucavanjem ili stucanjem. Sve ali sve otvara t.r.e.n.u.t.n.o. TW raspad!? Po kom kriterijumu? Ne mogu deca da menjaju ikonice kako hoce? Kakav crni android klot kad nema ni najosnovnije funkcie grupisanja apps-a po folderima u custom redosledu. Kome smetaju samsung apps kad moze da ih skloni u zaseban folder i zaboravi na njih, fon ima 32gb po defaultu i moze mu se dodavati jos 64gb opusteno sa microsd card-om koje su sad dzaba, i ljudi hoce da brisu samsung apps da bi ustedeli na prostoru, cccc. Tw je meni jos najlogicnije resen u odnosu na default z2 ili g3 ili htc. Takodje, poredio sam note3 ekran i sa g3 i sa htc one, i sa z2, i sa, nokia 1020 sve jedan do drugog, i niko na trzistu ne moze ni da mu p.r.i.s.m.r.d.i. Zato jedva cekam da uporedim n3 vs n4 ekran uzivo i da vidim dal su odmakli i koliko, posto je n2 ekran kad sam poredio na n3 ekranom izgledalo kao da je n2 pokvaren. O bateriji na n3 tek da ne govorim, tu je tek zakon sa ovolikim ekranom 2 dana opusteno sa normalnim koriscenjem. Sve cekam da vidim dal ce neko izbaciti nesto slicno funkcionalnosti note-a 4 sa spen-om sa takvim kvalitetom ekrana, baterije, zvuka, kao zaokruzen proizvod, trazim mu alternativu da promenim malo, svi dolaze u obzir, ukljucujuci i apple, i za sada ne nalazim.

Au al si se izlupao :D. Zlo :D

Realno presao je igricu i zatvorio ovu temu :)

CEK! Bozha bozha bozha. Da li je to onaj cuveni Bozha i njegov unikatni Note od pre godinu/dve dana :D? Sad mi pade na pamet.
Povlacim sve sto sam rekao ako je to taj Bozha :). Njegov Note je najbolji na svetu i nikad ne baguje, i mi ostali ne znamo nista.

Onaj ko kaze da se Note 3 glavi laze ko pas...

Realno, nikada nisam imao telefon koji je bolje radio nego N3, skoro pa perfekcija. I par problema koji su se povremeno javljali (mislim da su uletali updateom nekih aplikacija ili kako vec) je Samsung brzo resavao updateo-vima, sada stvarno nemam na sta da se pozalim radi perfektno. Istina je da je bilo kratkih perioda kada nesto nije bilo u redu, ubijao bateriju, zaboravljao WiFi sifre i mozda jos par sitnica, sada nisam siguran da li postoji bilo sta sto ne radi kako treba.

Onaj ko kaze da se Note 3 glavi laze ko pas...

Flame-uju telefon do zore telefon bez ikakvog razloga. Ja od kada imam telefon nisam imao nikakav problem, sve default i sve radi perfektno.

Tako je bilo i sa note1 kad se pojavio, gomila dokonih je flame-ovala n1 kao tepsija, 5 incha cigla, raspad, to niko normalan ne kupuje, s2 konza, 4.3 icha apsolutni max, ne moze to da se koristi jednom rukom, itd a sad i apple izbacuje 4.7incha. Strasno koliko ljudi nemaju pojma.

Poslednja izmena:
Aj to nego sto se ocekuje i 5.5 ili cak 5.7 verzija IP pored te standardne 4.7 :)

Znaci upravo sam se uverio da bi i djubre prodali da naprave!! Al svaka im cast za ideje i marketingImageUploadedByTapatalk1409933157.542279.jpgImageUploadedByTapatalk1409933171.709068.jpg

Metalne kartice (tj vaucere)...mali magnet na vrhu mesto udice,a red za pecanje da osedis!!
Nego nesto se razmisljam da odem na ovaj IFA 2014, pitam se sta li ce tek tamo da naprave!!?

Danas sam pola sata koristio note 4, edge i alfu na prvom danu IFA. Edge po meni nepotrebna stvar a klasican note 4 nije prevelik skok u odnosu na trojku. Lajsna je bolja, ekran fenomenalan.
Ko ima note 3 cekajte 5icu, mozda i sesticu. Ja ne znam sta vise mogu da dodaju u telefone. Jedino da krenu sa hologramima
Inace koga zanima preporucujem IFU svakom ko ode u Berlin. 28 hala gde su zastupljeni svi proizvodjaci tehnickih uredjaja sto poznatih sto totalno nepoznatih sa dalekog istoka.
Proveo sam tri ipo sata tamo a dosta sam i protrcavao hale.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno