Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Samsung dominated smartphone shipments in 2014

Zanimljivo je da Nokije uopste nema u prvih 10 za 2014-tu dok je 2013-te bila 9-ta.
Takodje ocekuje se da Sony za ovu godinu bude na 10-tom sa samo 3.1%, iza Coolpad, ZTE, TCL, Xiaomi...
HTC je 2 a ako racunamo i ovu 3 godine konstantno u "Others" kategoriji po market share-u.

Poslednja izmena:
Ima, vidiš da si promenili manual :)
A i u Kini počeo da stiže...

1.png
2.png

3.png
4.png

5.png

Poslednja izmena:
Nikako ne shvatam njihovu politiku. Sve je super project volt ovo ono al *** ako znas da amoled najmanje trosi kad je crna boja, sto menjaju meni iz crne u belu? Time samo smanjuju SoT

Pa koliko to vremena provodiš u settingsu?

Ajde,sto si na kraj srca..S6 ce po najavama imati nexus iskustvo :) :)

Mozda i na n4 dodje taj skin...

Ma džaba to nexus iskustvo kada hardver uvek debelo zaostaje...
Vidiš kolika je pomama za Nexus 6 telefonom - ne mogu da isporuče ljudima kolika je potražnja :D

Ja bih pre rekao džabe hardver kad je korisničko iskustvo klasu iza - na stranu to što nisi skontao šta je Loznica napisao :D

Ma skontao sam ja odlično šta je loznica napisao ;)
Hteli ljudi to da priznaju ili ne glavni argument za nexus telefone je bila cena - zato je i bila onolika pomama za nexus 4 i nexus 5 modelom dok šesticu niko ne *ebe 2% ...
Osim toga čist android nije nikako idealan jer mu treba instalirati gomilu stvari da bi bio funkcionalan kao kod drugih proizvođača ...

Samsung mora da skloni KNOX i da očisti softver od gomile programa koji gutaju ram i to je to ...
Ima tu i nekih pozitivnih stvari - kao npr aplikacija Kick, Kindle, Endomondo, S health, FindMyPhone (menja android lost) i nekoliko drugih koje dobiješ džabe :)

Poslednja izmena:
Ja bih pre rekao džabe hardver kad je korisničko iskustvo klasu iza - na stranu to što nisi skontao šta je Loznica napisao :D
Ne vredi samsung korisniku objasnjavati, oni vole svojih 1001 opcija od kojih koriste mozda 5, ali eto dajler se pali i dalje 3 sekunde i mt kartice se pojavljuju isto tako magicno sa samo 3+ sekundi zakasnjenja.

Inace nexus 6 se lose prodaje jer google nema dil sa operaterima i maloprodajama kao samsung.

Hehhe u pogrešnoj se crkvi moliš - ja sam sve samo ne klasičan Samsung korisnik :D
Inače i dalje mislim da je LG "best value for money" iako imam ovaj telefon.

Samo sam realan, na stranu marketing - Note 4 je mnogo bolji i funkcionalniji telefon nego Nexus 6 ...
Pogotovo što cena nije toliko veća gledano na vreme kada su nexus 4/5 bili skoro pa duplo jeftiniji od Samsung flagship modela ...

Poslednja izmena:
Jedan od razloga sto sam zbrisao od samsunga je brdo gluposti koje unistavaju telefon,drugi je knox
Kada dam par stotina evra hocu da radim sa telefonom sta me volja a ne da razmisljam hocu li opalti knox i zeznuti garanciju ili necu
Imam iphone za tu lovu da sam hteo tako nesto.A cini mi se da Samsung pocinje da lici na njih ,hvala bogu pa ima jos dosta drugih proizvodjaca koji su sve bolji i jeftiniji
Daleko od toga da kao dugogodisnji korisnik mislim ista lose o telefonima ovo je prica samo o softveru

Poslednja izmena:
+1

Sve što si rekao je tačno - to i mene nervira ...
Jednostavno sve se rešava rutovanjem, ali se onda gubi garancija, što nije zanemarljivo pogotovo kada se pogleda cena telefona.

Knox ce biti samo jos "gori" .Evo sada sa BlackBerry-em prave bolji knox :) ima sve da prsti

Poslednja izmena:
"Sreća" pa je u ovoj našoj zaostaloj zemlji garancija mrtvo slovo na papiru, pa ne treba mnogo kukati oko rutovanja :)

Poslednja izmena:
Sto se tice note telefona i nije ti poterebna garancija za niv mnogo retko se desi da nesto otkaze kod note modela treba da si baksuz da ti se tako nesto desi inace je magarcina od telefona za maltretiranje :)

Pa Nexus 6 je najveći promašaj u zadnje 2 godine

Realno nije teško složiti se sa vama :)

Nije baš promašaj, da je ista cena kao petica - druga bi se pesma pevala :)
Zaigrali su se malo ***

Kad smo vec kod oglasa, sta mislite od koga je najbolje da se uzme? Znam dva lika iz ns, garancija 6meseci i lik iz Apatina koji daje godinu dana. Jel neko uzimao od ovog iz Apatina, kakva su vam iskustva?

Pa lik iz Apatina ima 1000+ pozitivnih ocene, što valjda nešto govori o njemu, šta tu ima da se mudruje.

Ako mislis na Mobilni NS ja sam pazario mobilni kod njega, veoma korektan covek.

Kad smo vec kod oglasa, sta mislite od koga je najbolje da se uzme? Znam dva lika iz ns, garancija 6meseci i lik iz Apatina koji daje godinu dana. Jel neko uzimao od ovog iz Apatina, kakva su vam iskustva?
Ni jedan te nece zeznuti da ti ne posalje nov mob to je sigurno. Jedino garanciju mozes da okacis macku o rep. :)

Ni jedan te nece zeznuti da ti ne posalje nov mob to je sigurno. Jedino garanciju mozes da okacis macku o rep. :)
Jel probao neko da reklamira telefon kod njih? Treba da ode kao poklon i sad ako mu nesto fali ovaj nazove i oteraju ga u tri lepe :D Sa druge strane ipak je dosta jefitije, jedno 30000din.

Jel probao neko da reklamira telefon kod njih? Treba da ode kao poklon i sad ako mu nesto fali ovaj nazove i oteraju ga u tri lepe :D Sa druge strane ipak je dosta jefitije, jedno 30000din.
Ja cu probati kod apatinca za par dana pa cu javiti sta je bilo :)

Vrh Dno