Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uuuu alpha sto je to lep tel,po meni jedan od najlepsih telefona do sad.Malo mi je i krivo sto su bojili lajsnu na n4 trebali su da ostave onako golo kao na alfi,to bi bilo vrh.

Hahaha ja sam bas juce u jednoj poslovnici uporedjivao Note 4 i Alphu... *** stavili ih jedan do drugog. :d
Fenomenalan telefon.

Koliko je samo po mom misljenju taj ram od aluminiuma bolje uradjen kod Alphe. Nema taj sljasteci sjaj koji Note 4 ima za koji mislim da ce brzo da se izgrebe. Vec je taj bruseni deo mnogo bolje odradjen, ne znam ni kako da objasnim. Telefon deluje cvrsce nekako, mada moguce je i da je zbog dimenzija. Takodje i poklopac za bateriju mi se vise svidja.
I mene smara sto su na Note 4 ofarbali taj ram.

Sto se Alphe tice mislim da sivi 3 puta bolje izgleda od crnog.

Poslednja izmena:
Ma alfa je sto se dizajna tice zakon,ja mislim da ce s6 imati isti taj dizajn sa 5.5 ekranom i ludackim specifikacijama. Cini ti se cvrsce zato sto je dosta manji tel od n4. Da ima alfica 1080p ekran i bolju bateriju uzeo bih je samo tako. A kad se na n4 izgrebe farba bice jos lepsi lol.

Nešto ne vidim 48 gb dodatka na DropBox-u 🙂
Jel važi uopšte ta promocija i dalje za Samsung ?

Pisali smo o tome, ako si vec to koristio sa nekim od prethidnih telefona, nema vise za tebe, prevara.

Kako bi legao neki čist android na Note 4 ...
To bi bilo idealno 🙂

Bio Note 3, il' beše S4, sa fabričkim androidom (tzv. Google edition). Milioni izginuli otimajući se za isti... Ovde je bilo spermoliptanja na najavu istog, ne primetih ni jednog srećnog vlasnika... Valjda su, herojski, izginuli otimajući se za isti 😉

Poslednja izmena od urednika:
Bio je S4 koji se (kao i svi Google Play edition uređaji) prodavao samo na Play storu

Pa? Ovde stigne 'tičije mleko, ako ima potražnje. Ako si pratio, dva meseca pre zvanične promocije smo videli S4 lokalizovan na Podgoricu...

Poslednja izmena od urednika:
što bi se neko lomatao i dovlačio S4 GPE iz USA ili odakle već kad može da flešuje običan i9505

Može. skoro sam se dopisivao s njima. To je promocija, poenta je u tome da im safataš još nekoliko korisnika i prijaviš zilion svojih uređaja... Okreni-obrni, najbolja varijanta je nekakav NAS i internet sa bar 1Mb aplouda...

Vidim da se neki zale na RAM kod N4. Moje duboko istrazivanje ukazuje , uzimajte samo N910C ili neku drugu exynos varijantu pnogo je bolja od snapdragon-a.Verovali ili ne da je kod exynosa RAM oko 40% bolji.

Hoces ti kupovati telefon pa zato istrazujes ili ti to iz hobija?Inace imao sam prilike da koristim obe verzije i nisam primetio apsolutno nikakvu razliku ni u brzini ni u potrosnji rama.Ja sam licno sebi uzeo octa verziju jer mi lepse zvuci 8 jezgara nego 4 mada iskreno obicni korisnik nece moci da primeti nikakvu razliku.

Pisali smo o tome, ako si vec to koristio sa nekim od prethidnih telefona, nema vise za tebe, prevara.

Vala stvarno prevara ako je tako :smash:

Može. skoro sam se dopisivao s njima. To je promocija, poenta je u tome da im safataš još nekoliko korisnika i prijaviš zilion svojih uređaja... Okreni-obrni, najbolja varijanta je nekakav NAS i internet sa bar 1Mb aplouda...

Treba da smaram ljude zbog njih, a i većina ima dropbox tako da to ne dolazi u obzir ...
Meni najbolje rešenje - https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.mail.cloud , daju Rusi 1TB i sve radi već mesecima odlično 😉
Google Drive je isto ok ...

Vidim da se neki zale na RAM kod N4. Moje duboko istrazivanje ukazuje , uzimajte samo N910C ili neku drugu exynos varijantu pnogo je bolja od snapdragon-a.Verovali ili ne da je kod exynosa RAM oko 40% bolji.

Sređena memorija, ali mora da se rutuje - a tako se izgubi garancija kod Samsung telefona...
+ Greenify i situacija je sledeća :

1.4 GB used
1.4 GB free

Link2SD:

User application : 101
All application: 378

Poslednja izmena:
to je bila promocija na mail.ru, sad je 100 GB za nove korisnike

Hoces ti kupovati telefon pa zato istrazujes ili ti to iz hobija?Inace imao sam prilike da koristim obe verzije i nisam primetio apsolutno nikakvu razliku ni u brzini ni u potrosnji rama.Ja sam licno sebi uzeo octa verziju jer mi lepse zvuci 8 jezgara nego 4 mada iskreno obicni korisnik nece moci da primeti nikakvu razliku.

Ma hocu da kupim a i takodje mi je to i hobi. Jasno mi je da obicni korisnik ne moze primijetit, ali ja vlim testirat. Jesi li gledao test kada uporedjuju exynos i snapdragon kod N4? A i na antutu exynos pokazuje mnogo vece ocene, zna izaci cak i na 52 000

Sto se tice benchmark testova to ti je cista glupost,uzmi jedan telefon i odradi 30 puta benchmark test svih 30 puta ces dobiti razlicite rezultate.Gledao sam uporedni test i nemam nikakav komentar a to opet iz razloga sto meni nije bitno da li ce se neka aplikacija otvoriti za 2 ili 3 sekunde,jer ne mogu da poverujem da na svetu postoje ljudi toliko zauzeti i toliko u zurbi da im 1 sekunda pravi razliku to su cista pre.....anja.

U pravu si ti , ne uzimam ja antutu za meru, ali nije zanemarljiva razlika od 3000 hiljade koju antutu pokazuje. Nikome na svijetu nije bitno da li otvara za dve ili tri sekunde i to znam, ali ako vec pricamo o realnim potrebama svakog korisnika Samsung Galaxy S2 ce zadovoljit svakoga. Ovde je rijec o nama koji smo ljubitelji telefona, volimo jake performanse,dobar ekran, pa i one ocene na antutu su dobre da se praviš mangup 😀. Ja sam korisnik koji ne bi mogao koristit ni jedan drugi smart-phone osim NOTE serije. I nije uopste da on meni treba, ali jednostavno volim to.

gsmarena_001.jpg

Zerolemon offers 10,000mAh extended battery for Note 4 :d

Nešto ne vidim 48 gb dodatka na DropBox-u 🙂
Jel važi uopšte ta promocija i dalje za Samsung ?

Sa novim mailom kreiraj nov nalog. Kada sve ispuniš da dobiješ prostor (pozoveš nekog, instaliraš app na pc... kada sve sa te liste precrtaš) dobijaš prostor. Izbrišeš nov mail, vratiš stari mail (predhodni nalog deaktivirao, sve prebacio na nov pre promene maila, i sada imam jedan nalog sa 51,2GB).

Hvala za info, ali realno cimanje 🙂
Ima drugih i boljih cloud servisa...

mail.ru-100gb
mega-50gb

Mail.ru ja zakačio kada su davali 1TB, sada daju 100GB što je opet mnogo više i bez zezancija kao sa DB-om...

Ček da postavim i ovde, ionako je tema mrtva 😀

Ko nije video - http://www.androidcentral.com/150-worth-apps-now-available-free-amazon-appstore-christmas-bundle

ima par zanimljivih stvari koje su trenutno 0$ npr :

Worms 3 ($4.99)
Tetris ($2.99)
TuneIn Radio Pro ($9.99)
Plex ($4.99)
Endomondo Sports Tracker PRO ($4.99)
Fleksy Keyboard ($1.99)
Oxford Advanced Learner's Dictionary, 8th edition ($30.99)
Root Explorer ($3.99)
Wolfram|Alpha ($2.99)

Treba vam samo Amazon store - http://www.amazon.co.uk/gp/mas/get/android/?tag=androcentr-21&m1k=d_ac i to je to 🙂

Nazad
Vrh Dno