Za ovo sto pitas, mislim da factory reset ne menja kernel i boot.img, vec samo brise data partition. Jer znam da ne brise System partition, ostaju mi aplikacije koje se naknadno ubace na /System.
Jeste, ALENXDR pravi samo obican stock, debloated ROM, nista posebno ne menja sto moze izazvati probleme. Plus out of the box moze root, xposed i jos ponesto (bira se, ne mora nista od toga, moze i cist debloat, bez modifikacija daljih).
Ja koristim 5.0 ALEXNDR na S5, sestra 4.4 (.2 ili koji vec je Kitkat) na N3, keva isto 4.4 na S3 do skora (sada je na L730), minimum 2 godine svaki od tih telefona.
Ja sam stavio nx rom pre par dana, za sada skroz sam zadovoljan - ima više s8 portovanih fazona, a i magisk umesto supersu mi je odlična stvar. Pre toga sam imao arya rom koji nikako ne preporučujem - često mi zakoči mob i samo restart pomaže.ALEXNDR je car, a Note 3 caruje sa njime![]()
Wifi šifre si mogao da backupuješ kroz titanium. Chrome i ostale gugl aplikacije ti nije backupovao verovatno zato što su ti bile sistemske na starom romu.Da se zahvalim na preporuci. Stavljen je pre nekoliko dana ovaj ROM iz poslednjeg 5.0 koji je i išao na Note 3, tačno prema uputstvima sa XDA. Telefon se promenio do neprepoznatljivosti, a dan pre sam hteo da ga razbijem.
Uglavnom, kupio sam TI Backup PRO verziju, bekapovao apsolutno sve aplikacije i sistem (sistem nepotreban). Nakon instaliranja ROM, BL i CL, kompletnog wipe svega, vratio sve sa TI i doslovce me je kroz sat vremena sačekao 95% moj stari telefon, čak je svaka ikonica bila na svom mestu u homescreen, svaka poruka i svaka konfiguracija aplikacije kakva je i bila pre. Jedino što sam ručno morao da ubacim su Chrome i Hangouts, iz nekog razloga nije sačuvao gugl aplikacije, widgete da vratim na svoja mesta (bili su već instalirani sa sve svojim sadržajem) i ukucam poneku WiFi šifru.
Sve u svemu, prezadovoljan. Telefon kao ispod čekića, a sve je vraćeno kao što je bilo netaknuto još od 2014. godine.
Da li si otklonio mogućnost da je do ROM?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari