Tako je i sa mojim, već je duboko u trećoj godini i radio je katastrofalno. Fabrički ROM, rutovan. Još gore je počeo da se ponaša nakon ruta, ali rešeno sve sa ovim Aleksandr ROM. Ne bih otpisao softverski problem.
Zar ga neće TI sačuvati?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Oh onda to menja priču kompletno. Videću onda prvo da nabacim neki rom nego me duša boli što ću izgubiti originalni flappy bird i rekord u istom xD
*#0808# i stavi sliku da vidimNema nista od posla, ne mogu da povezem racunar i Not3 preko USB. Mobilni je nevidljiv, samo napajanje radi. Pokusao sam i Kies, i promenio nekoliko USB kablova, i nikako.
Stvarno, sramota me je da priznam da sam ispao glup. Stavio sam originalni kabl u kola, gde moze da sluzi samo za punjenje, a kupio cak 2 kineska, i drzim ih u kuci. U pitanji je bio kabl, mada ne znam koliko je pomogla akrobacija sa setovanjem USB-a u mobilnom, tako da hvala obojici. Sad imam drugo pitanje, gledajuci neke tutorijale za ruting sa Odin, tamo je starija verzija Odin-a, gde se barata sa PDA-om. Ova verzija koju sam nasao ima AP i to je, cini mi se, jedina opcija koju mogu da upotrebim.
Voleo bih da mi neko sa iskustvom to potvrdi pre nego sto krenem dalje, ne usudjujem se da rizikujem, ipak ..
Stok ti je oficijalni rom od samsung, costom ti je napraven od ljudi kao sto je xda forum ali ima costom romova bazirani na oficijalni romDa li bi neko bio ljubazan da pojasni termin 'stock ROM' i 'custom ROM'. Da li je ono prvo ono što nazivamo 'fabrički ROM', a ovo drugo raznorazne verzije ROM-ova koje se stavljaju nakon butovanja?
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari