Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Nece, bukvalno nista ne radi. Prebacio sam RakeIn.apk i RakeIn.odex, promenio u rw-r-r permissions, prosto Pen Window u Action Menu-u ne radi nista :(
A i manji je mnogo od originalnog koji je 1-2MB, ovaj je 300kb.

Pa ajmo opet, ako moze neko iz stock KK ROMa da mi dobaci RakeIn, plz :)

@Stolex
Izvadi bateriju na par sekundi, vrati, stavi cover pa javi.

Probao sam i to par puta i opet nista. :wall: Nije mi jasno kako je odjednom mrtav i ne reaguje s view cover. :trust:

Da li moze nekako da se restartuju ili da li ima jos neko resenje? Bas sam se iznervirao, a ne daju mi se novci za drugi cover.

A možda je u pregibu prekinut, od zamora materijala.

Jel svima radi ok senzor blizine? Meni se recimo cesto desava da prilikom razgovora, tj javim se i kad prislonim telefon na uvo nece da ugasi ekran nego moram ponovno da ga udaljim i vratim da bi se ugasio i po nekad mi sam udje u meni pa svuda po malo, jel zna neko kako to da resim?

Ocisti senzor, verovatno je do toga.

Cisto je sve da cistije ne moze da bude, gledao sam i da folija nije preko njega prelepljena, nije, tako da i ona ne smeta....ne znam sta mu je.

A možda je u pregibu prekinut, od zamora materijala.

Moguce i da je to. Mada futrola je kao nova. Nisam uspeo da je namesitm i batalio sam, ne mogu da se nerviram vise ok nje. Nemam pojma sto je mrela odjednom samo, a normalno je radila. :(

Inace juce sam dobio update od 250mb, ne znam na sta se tacno odnosio i sta je poboljsano.

Cisto je sve da cistije ne moze da bude, gledao sam i da folija nije preko njega prelepljena, nije, tako da i ona ne smeta....ne znam sta mu je.
Napravi faktor reset pa vidi ili ukucaj *#0*# i vidi tamo dali je senzor u redu moze i neka aplikacija da brlavi

Jel svima radi ok senzor blizine? Meni se recimo cesto desava da prilikom razgovora, tj javim se i kad prislonim telefon na uvo nece da ugasi ekran nego moram ponovno da ga udaljim i vratim da bi se ugasio i po nekad mi sam udje u meni pa svuda po malo, jel zna neko kako to da resim?

Meni ne radi jos od KK-a ako se ne varam. Sad sam navikao da prstom na power dugme sam palim i gasim po potrebi :)
Cistio nisam, kako? Jesam vazduhom probao ali nije pomoglo. U *#0*# sam odavno probao i pokazuje da je sve ok i da senozr radi.Pojma nemam sto je....

I kod mene pokazuje da radi senzor na *#0*# a ovako nekad hoce nekad nece...

Treba mi brz odgovor. Kupujem telefon i dvoumim se izmedju Note 3 i G3. Sta da kupim. Koje su prednosti i jednog i drugog a koje su mane. Hvala!

Treba mi brz odgovor. Kupujem telefon i dvoumim se izmedju Note 3 i G3. Sta da kupim. Koje su prednosti i jednog i drugog a koje su mane. Hvala!
Note 3 bolja baterija i spen, LG G3 zavisi koji model 3gb ram i 2 GB ram,koji ti se vise svidi taj uzimaj LG G3 ima QHD dok note 3 je Full HD

Note 3 bolja baterija i spen, LG G3 zavisi koji model 3gb ram i 2 GB ram,koji ti se vise svidi taj uzimaj LG G3 ima QHD dok note 3 je Full HD
I FullHD u odnosu na qHD nikako nije mana - jedino može da bude plus. Pogotovo sa takvim panelom kakav je ugrađen u G3.

I FullHD u odnosu na qHD nikako nije mana - jedino može da bude plus. Pogotovo sa takvim panelom kakav je ugrađen u G3.
Slazem se nisam rekao da je mana za mene note 3 e bolji phone i ako sam sopstvenik istim, polomio sam displej i nudeli mi G3 3GB ram i da doplatim 150e ipak aam si kupio novi displey i ostao opet na note 3 :D

U mom slucaju se ne mogu sloziti s konstatacijom o bateriji. Imam oba telefone i sa mojim nacinom koriscenja, baterija na G3 duze traje.

Onda menjaj tu nabubrelu bateriju :)

Polarcell baterija naručena u subotu 24.10 (sa nemačkog sajta, link par strana nazad), danas stigla, puni se :)

samo pozuri, ko na iglama smo :D

Ko koristi NFC? Ja mu jos nisam nasao namenu gde mogu da kazem da mi je neophodan...

Inace Note 5 Port DarkLord rom je za sve pohvale, bez nekih problema evo vec 5-6 dana. Ko je iszasao iz garancije ili ga nije briga za knox ima moju preporuku da ga proba...

Cekam potvrdu da je baterija ok i porucujem je i ja, i onda necu da menjam telefon jos dugo, jer realno ne znam sta bih uzeo.

Ko koristi NFC? Ja mu jos nisam nasao namenu gde mogu da kazem da mi je neophodan...

Inace Note 5 Port DarkLord rom je za sve pohvale, bez nekih problema evo vec 5-6 dana. Ko je iszasao iz garancije ili ga nije briga za knox ima moju preporuku da ga proba...

Cekam potvrdu da je baterija ok i porucujem je i ja, i onda necu da menjam telefon jos dugo, jer realno ne znam sta bih uzeo.
Baterija je ok i uzimaj odma imam okaceno screenshot od baterije u normalnom radu 6-7 sot i oko 2-3 dana bez peoblema

ecf22895af2eb28bd195e02767625d59.jpg

Poslednja izmena:
Narode, oprostite mi na neznanju, uputite me kako da rutujem not3, istekla garancija. Nisam se bavio time, do sada. Zainteresovan sam za, recimo pomenuti Port Dark lord za not5.
Zahvaljujem na pomoći.

Narode, oprostite mi na neznanju, uputite me kako da rutujem not3, istekla garancija. Nisam se bavio time, do sada. Zainteresovan sam za, recimo pomenuti Port Dark lord za not5.
Zahvaljujem na pomoći.
Flesuj samo TWRP spusti ga od ovamo https://dl.twrp.me/hlte/ ako si LL onda spusti ovaj
twrp-2.8.7.0-hlte-4.4.img.tar
Ako si na KK moras da upgrejdues na LL za da bi flesovao nove romove
Moras da spustis i odin 3.7 ili 3.10
Spustis Odin i stavis u AP/PDA twrp-2.8.7.0-hlte-4.4.img.tar stavis telefon u download mode priklucis odin ce svjetne plavo i kliknes start posle imas vise kastin rikaveri i mozes da flesujes sta god hoces
d72967a828381e31478cb422e7180282.jpg

Poslednja izmena:
Nema sanse da sa trenutnom baterijom dodjem do 3h SOT... A nekad crkne i ispod 2...

Porucujem onu, samo da iskopam link. Jel free shipping?

Nazad
Vrh Dno