krale
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.11.2014
- Poena
- 210
Probaj meni su te aplikacije obrisane od samsungstavio sam sinhronizaciju na Push, da li je bolje onda na 1-2 sata? Imam dva naloga.
Probaj meni su te aplikacije obrisane od samsungstavio sam sinhronizaciju na Push, da li je bolje onda na 1-2 sata? Imam dva naloga.
Za to treba da rutujes za da mozes da brises sistemske aplikacije, ja koristim outlook email mi je na hotmail i odlicno vrsi posaoOK, ako se odlučim za brisanje kako? I koju drugu preporučuješ?
Nisu ni za k... ja sam narucio polarcell danasPogledajte prilog 178313
da li je neko probao ovakve baterije?
Ebay ima ih vise na aukcii koja je najevtinija ta sam i platioGde si narucio palarcell, meni ovi nesto vrdaju sa isporukom i nekom cenom sa VAT-om...
Nema free je, ja sam narucio ono sto ne pise vat, prepostavljam to je plus neki trosok kad stigne baterija ili ?Shipping koliko je bio?
A kod tebe sta je problem da ne nisu ti poslali bateriju jos ?Vat je njihov pdv, koji bi trebali da odbiju ako salju u drugu drzavu.
Evo ovo sam narucio ili sam trebao samPa pitao sam jel moze bez vat cena (doduse nisam ni video da ima aktikal bez vat) i a za sipping sa mislio da nesto naplacuju za Srbiju.
Nema jedino odin je nacin ali taj okida knox, ako nemas garancija sta ce ti knox rutuj gaKoji je najlaksi nacin za obican root ovog telefona? Nesto slicno towelroot_u recimo,koji kod mene nece da radi.Samo da ne okine knox.Hvala unapred
Moze lako ako koristis recimo nova launcer. Mozes da podes i vertikalno i horizontalno koliko hoces ikonica u redu....I da li moze na pocetnom ekranu da se postave po 5 ikonice u jednom redu?
Ma nema toliko veze knox nego da sve ostalo bude stock,jer mi je bitno da mi bude 100 posto pouzdan fon i da se ne zezam sa tim vise.Necu romove niti bilo sta,root mi treba samo zbog jedne aplikacije i to je to ☺.Citao sam nesto na xda da mogu da flesujem neki kernel od pre 3 juna tako nesto,onda radi towelroot pa posle samo vratim moj i to je to.Ali videcu opet sve detaljno nisam sad imao bas vremena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari