Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

OK, ako se odlučim za brisanje kako? I koju drugu preporučuješ?

Root je dovoljan da dobijem dozvolu za brisanje sistemskih aplikacija?

Da..doduse treba ti i neki program tipa titanium backup

Da titanium backup ti je namenet za to brisanje i pravenje backup aplikacije ako flesujes neki rom da vratis opet te aplikace bez da skidas sa google play

Imao sam na LG P990 telefonu tu gold bateriju. Deklarisan iznos mAh ne odgovara stvarnom stanju.

Pogledajte prilog 178313
da li je neko probao ovakve baterije?
Nisu ni za k... ja sam narucio polarcell danas :)
e8b72f6d760d5b1d8919b372269942c1.jpg

Poslednja izmena:
Gde si narucio palarcell, meni ovi nesto vrdaju sa isporukom i nekom cenom sa VAT-om...

Gde si narucio palarcell, meni ovi nesto vrdaju sa isporukom i nekom cenom sa VAT-om...
Ebay ima ih vise na aukcii koja je najevtinija ta sam i platio

Bas sam ih to pitao

6f31047e1accdc3c745c7b6d576cd40f.jpg

Hello,

there is no difference, those are just 2 different auctions. It is the same battery.

Regards
Christopher Frank

our battery has about 10-15% more power than the original battery.

Best regards
Christopher Frank

Poslednja izmena:
Vat je njihov pdv, koji bi trebali da odbiju ako salju u drugu drzavu.

Pa pitao sam jel moze bez vat cena (doduse nisam ni video da ima aktikal bez vat :)) i a za sipping sa mislio da nesto naplacuju za Srbiju.

Pa pitao sam jel moze bez vat cena (doduse nisam ni video da ima aktikal bez vat :)) i a za sipping sa mislio da nesto naplacuju za Srbiju.
Evo ovo sam narucio ili sam trebao sam
vatom, ali sa vat je jeftina jedno euro inace makedoniju je free shiping prepostavljam isto je i za Srbiju
b5560507cc0ec7c60ff6c8c6fec6ddb7.jpg

Poslednja izmena:
Pozz ljudi..imam jedno pitanje...flashovao sam mob na poljski android 5.0 pre nekih mesec dana,sada bih voleo da uradim flash na neku srpsku verziju medjutim vidim da na sammobile ima telekom.i vip a ja koristim telenor mrezu... Da li ima potrebe da radim flash i da li mogu jedan od ova dva da ubacim? Hvala unapred

Ako imas srpski jezik u podesavanjima ne diraj nisra. Ako flesujes formware od operatera dobices samo jos gomilu smeca koji ide uz isti a vezana su za istoga ;)

Koji je najlaksi nacin za obican root ovog telefona? Nesto slicno towelroot_u recimo,koji kod mene nece da radi.Samo da ne okine knox.Hvala unapred

Da li nekako mogu da se izbace aplikacije iz ovih foldera u apps meniju? Idu mi zesce na zivce a ne mogu da nadjem nacin da ih klasicno vidim kao i sve aplikacije bez foldera.
I da li moze na pocetnom ekranu da se postave po 5 ikonice u jednom redu?

Poslednja izmena:
Ma nema toliko veze knox nego da sve ostalo bude stock,jer mi je bitno da mi bude 100 posto pouzdan fon i da se ne zezam sa tim vise.Necu romove niti bilo sta,root mi treba samo zbog jedne aplikacije i to je to ☺.Citao sam nesto na xda da mogu da flesujem neki kernel od pre 3 juna tako nesto,onda radi towelroot pa posle samo vratim moj i to je to.Ali videcu opet sve detaljno nisam sad imao bas vremena

Pa sve ce i biti stock kad rutujes telefon i stanes na tome!!

I da li moze na pocetnom ekranu da se postave po 5 ikonice u jednom redu?
Moze lako ako koristis recimo nova launcer. Mozes da podes i vertikalno i horizontalno koliko hoces ikonica u redu....

Ma nema toliko veze knox nego da sve ostalo bude stock,jer mi je bitno da mi bude 100 posto pouzdan fon i da se ne zezam sa tim vise.Necu romove niti bilo sta,root mi treba samo zbog jedne aplikacije i to je to ☺.Citao sam nesto na xda da mogu da flesujem neki kernel od pre 3 juna tako nesto,onda radi towelroot pa posle samo vratim moj i to je to.Ali videcu opet sve detaljno nisam sad imao bas vremena

Imas STOCK pre-rooted ROMove, i debloated i obicne (samo rootovane) za Note 3. Flashujes njih preko Odina, nema trigger Knoxa, imas stock ROM rootovan.
Ja sam stock ROMove na Samsunzima cak flashovao bez data wipe-a, i samo jednom sam imao sitan problemcic do sada :)

Nazad
Vrh Dno