Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Ma jok, ja lažem. :p

Elem, instalirao sam lolipop, al nisam preko OTA mogao, da l zato što je bio rootovan. Skinuo sam mu i root i opet nije htelo. Na kraju sam preko odina instalirao, a to sam mogao i pre sto godina. :-D
Pa naravno da nece da moze kad si rutovao tel ;)

Pa uradio sam unroot, al opet nije htelo. Nebitno, uspeo sam preko odina. Za sad mi je kul, mada sigurno će da mi zafale neke blagodeti roota. :-|

Adaway, greenify, wannam exposed (isključen shutter sound, isključen zvuk kada je baterija ispod 15%...), titanium backup pre svega zbog data profila koje sam koristio itd

Greenify je najnepotrebniji od pomenutih. Ja ne bih mogao bez adaway i xposeda nikako.

Zahvaljujući Wanamu uklonio sam ono smeće od upozorenja za glasnu muziku, koje se javljalo u random intervalima kada hoću da pojačam preko 10.

Namestio da preko hardware volume keys menjam muziku.

Promenio bateriju na circle battery sa procentima u sredini (umesto da mi procenat i baterija uzimaju dva slota u prostoru za notifikacije)

Android Theme Engine mi nije radio uopšte, izgleda da se kosi sa Wanamom pa odbija saradnju :S

meni posle update ne radi vise d3go izbaci gresku (vmx:android_6)

Xposed i jeste za stock rom, koji će ti xposed kad imaš neki custom.

Da ne bude zabune, mislio sam Xposed za lollipop da li može. Čitao sam da na stock Samsung Lollipop, hoće da zabode telefon u boot loop.
Koristio sam Xposed dugo na KitKat verziji i radio je super.
Dakle da li je ko od vas namestio Xposed na Note 3 sa Lollipop i da li imate problema?

Nešto mi se telefon usporio posle OTA, Telenor. Moj utisak je da radi kao pre sa battery savings modom. Ne koči nešto da smeta, ali kao da je čitav uređaj postao za nijansu sporiji.

Jel neko još prešao na Telenorov OTA?

Nešto mi se telefon usporio posle OTA, Telenor. Moj utisak je da radi kao pre sa battery savings modom. Ne koči nešto da smeta, ali kao da je čitav uređaj postao za nijansu sporiji.

Jel neko još prešao na Telenorov OTA?
Jesi li radio factory reset nakon update-a?
Xposed i jeste za stock rom, koji će ti xposed kad imaš neki custom.
Kako koji ce ti? Ja ni u jednom custom romu ne videh sve ove module koje koristim.

Sve osim intelli 3g ima. Ili u romu ili kroz neke aplikacije, ali ne mora se stavljati xposed.

Nisam radio reset. Ne vidim da se neki proces šlogirao.

Uključi developer options, pa u njemu podesi "Window animation scale", "Transition animation scale" i "Animator duration scale" na 0,5x , biće brži ;)

Naravno da ima nego Owerko malo trčao brže, a nije razmislio :)

a inače sve preko potrebne stvari da bi trpeo kilavi xposed na telefonu :D

Ma gde preko potrebne, ja čim uhvatim vremena opet idem na neki custom rom...

+1, jedino što mi deluje praktično, je sat na sredini bar-a, ostalo...

I na custom romovima imaš tu opciju, tako da ni to nije prednost :)

Taj sat je estetika a u stvari je nepraktičan jer ti smanjuje prostor za notifikacije :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno