Proizvedac pise da je samsung pitao sam prodavaca reko da nije oem od samsung,ali je bolja od orginala na orginalu za 5 min od 100 % odma pada ba 90 % ova nije takva sutra cu staviti i od stock baterija , ova za 1 sat pada na 90 %Da li je 2 nedelje dovoljno dug period? Napisao sam u prvom postu da ih testiram na osnovu svog dnevnog koriscenja, koje je manje vise uvek isto. Ovi screenshots su bili na racun onih prvih procenata koji se gube na pocetku...ovde nije prisutan taj problem.
I baterije ne traju ni priblizno isto...nevezano za procente.
@krale
Odlicna je i ta...realno ne treba ti jos jednako je proizvodjac? Ljudi i dalje veruju da Samsung pravi najbolje baterije...nebuloza.
Punim je sa battery toolkit specijalno za note 3 tako je sve u krug jedna se trosi druga se stava evo jos jedna slikaStavi stock bateriju pa je napuni do kraja dok je telefon ugasen...i onda upali tel i istrosi je do kraja.
Ova moja ide od 90% do 70%... max brightness (prejako sunce)...3 sata screen on...odlicna.
Probano i to, ne biva je vise stock vajda je pukla neka kelijaNapuni ih preko telefona....ugasi tel i pusti do kraja...ti chargeri ne pune do kraja.
Probao sam da spistim omega rom ali nema seedova dovoljno za da bi ga spustio najdi mi neki rom sa jb rado bi ga spistio i fleshovaoKrale, gde su screenshoot-ovi sa downgrade na JB?![]()
Osvetlenje na auto posto sam bio 4 saati na svetlost na sunce onda je bilo oko 50 osvetlenje sve na sve sa ovom baterijom vadim screen 7:45 min na stock baterija jedva 6 sati, ova bar nema curenje % kad ga ne koristisSve zavisi sta ti si koristio, osvetljenje, tip mreze, signal... Ali realno...ne treba ti bolja... to je to...
Koliko brze kod tebe stizu pratke to je neverovatno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari