Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Realno od S2 ne kupujem Samsung baterije. Probao sam prvi put Anker i odusevio se. Na S3 takodje. Na S4 prvi put ZeroLemon, ta je bila mnogooo bolja od stock (NEfelericnog primerka).. sad sam probao Polarcell zbog njihove reklame da daju 50e ako nadjem bolju bateriju istog kapaciteta... :) nisam uspeo...vredi svaki cent.

Dobro je znati. Ja ni ovu ne uspevam da potrošim. Pre par dana sam uspeo da napravim preko 6 sati SOT, što je veoma retko moguće. Jednostavno nemam toliko vremena da pipam telefon. Najčešće do uveče bude i do 50 posto.

Da li je 2 nedelje dovoljno dug period? Napisao sam u prvom postu da ih testiram na osnovu svog dnevnog koriscenja, koje je manje vise uvek isto. Ovi screenshots su bili na racun onih prvih procenata koji se gube na pocetku...ovde nije prisutan taj problem.
I baterije ne traju ni priblizno isto...nevezano za procente.
@krale
Odlicna je i ta...realno ne treba ti jos jedna:) ko je proizvodjac? Ljudi i dalje veruju da Samsung pravi najbolje baterije...nebuloza.
Proizvedac pise da je samsung pitao sam prodavaca reko da nije oem od samsung,ali je bolja od orginala na orginalu za 5 min od 100 % odma pada ba 90 % ova nije takva sutra cu staviti i od stock baterija , ova za 1 sat pada na 90 %
d55282a036f281b710d94bb783dd6a55.jpg

Poslednja izmena:
Stavi stock bateriju pa je napuni do kraja dok je telefon ugasen...i onda upali tel i istrosi je do kraja.
Ova moja ide od 90% do 70%... max brightness (prejako sunce)...3 sata screen on...odlicna.

Poslednja izmena:
Stavi stock bateriju pa je napuni do kraja dok je telefon ugasen...i onda upali tel i istrosi je do kraja.
Ova moja ide od 90% do 70%... max brightness (prejako sunce)...3 sata screen on...odlicna.
Punim je sa battery toolkit specijalno za note 3 tako je sve u krug jedna se trosi druga se stava evo jos jedna slika
5a8aded2a860617a1f029e5f6a544649.jpg

Napuni ih preko telefona....ugasi tel i pusti do kraja...ti chargeri ne pune do kraja.

Evo baterije screen sigurno ce biti 7:30 sati, jel ova baterija blizu ankera ili polarcell ? :)
473162be48f6ff62a4d5fd73e5fb4ef9.jpg
cfaa3be758abfd685ed65342ce277042.jpg
47cd79c450fba6f9b1d8abe3dee0d385.jpg
b02b36749225042f3d66ec9c48d238fc.jpg

Sve zavisi sta ti si koristio, osvetljenje, tip mreze, signal... Ali realno...ne treba ti bolja... to je to...

Sve zavisi sta ti si koristio, osvetljenje, tip mreze, signal... Ali realno...ne treba ti bolja... to je to...
Osvetlenje na auto posto sam bio 4 saati na svetlost na sunce onda je bilo oko 50 osvetlenje sve na sve sa ovom baterijom vadim screen 7:45 min na stock baterija jedva 6 sati, ova bar nema curenje % kad ga ne koristis

Potrosila se ta baterija 7:40 sada sam stavio stock i da testiramo evo lete procente

Evo stock baterija definitivno ima puknuta neka celija :)
33d804bdca8a4209b13343f7002295b8.jpg

Poslednja izmena:
odlične su vam te zamenske baterije, jel to sve istog kapaciteta i dimenzija kao stock?
jel se sećate možda kako drže u odnosu na stock dok su bile nove?

Kod mene je stock na izgledu ista kao stock a u performanse bolja
Evo stock baterija
b2cb4a13cdfc8ae938b296fd749c4ba4.jpg

Bila je mozda slicna na JB...na KK sigurno ne. Istog kapaciteta iste dimenzije.

Malo ot... Fcinter pominjao si sličnu priču i na S4, jel tamo taj zerolemon bila bolja od nove stock ili dotrajale? Isto je bila regularnih dimenzija?

Da osetno bolja...doduse nije imala NFC ali vredi odricanja. Iste dimenzije i 2800mah.

Meeh...stigao mi alu battery cover...ali... ne moze da ide zajedno sa bumperom :/
Inace je odlicnog kvaliteta i izrade..nesto je deblji nego klasican plastikaner, daje neki osecaj cvrstine celog telefona (i tezine)... jedino ova slova...bukvalno bljeste.../facepalm

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421151292176.jpg
    uploadfromtaptalk1421151292176.jpg
    70.4 KB · Pregleda: 164
  • uploadfromtaptalk1421151302773.jpg
    uploadfromtaptalk1421151302773.jpg
    58.6 KB · Pregleda: 167
Uh kako je dobra, ja sam narucio jedan metalni bamper pa ce mo da vidimo :)

Eee.. kad mi je luka ispred nosa :)
Inace ova bas utice na signal.. 25% slabiji..
Inace se lako masti i magnet je za otiske i slicno... ne kupujte, nije vredno tih 3e.

Poslednja izmena:
Koliko brze kod tebe stizu pratke to je neverovatno :)

Pa ako nesto narucis sa ebay.uk istize brzo i kod nas. Za oko nedelju dana. Jednom mi se desilo da sam nesto narucio u nedelju uvece i vec u cetvrtak ujutru je bilo kod mene :)

Kod mene od ebay za 2 nedelje a od dx i aliexpres 2-3 meseca

Stigla mi sinoc Polarcell 3400mAh baterija aa ebay-a, bila na 55% kada sam je stavio, preko noci sam je napunio do kraja, evo za prvih 10% i ne pokazuje neku vidnu razliku u odnosu na stock, ali kontam treba joj par ciklusa da se dokaze... Postoji li nacin da provjerim je li to stvarno 3400mAh, jel ima neka aplikacija, a da ne trazi root?

Hvala!

Moze li jos neko, ko ima Polarcell bateriju da provjeri kapacitet (cini mi se da je neko spominjao da ima istu)? Pokazuje mi 3200, a na bateriji pise 3400. Ne znam je li CPU-z stvarno mjeri bateriju ili kupi informacije iz imena telefona...

Poslednja izmena:
Ko zna. Pusti to šta piše, uključi GSAM i istroši je par puta do čepa.

Nazad
Vrh Dno