Zar ne rekose da zeza signal ?
Jok... dezinformacija. Stize mi sutra i crni metalni battery cover pa cu znati koliko ga ubija...ne bi trebalo vise od 10-15%... imao sam na Note2.
Ebay.com... imaju bukvalno sve boje.
Dezinformacije za bumper sam mislio... nikad nije bilo problema. Imao sam i metalni poklopac na N2, imao je slabiji signal...al ne u crticama nego nekih 10-15%...
Crash rom, araymod,echoe i tako dalje ne vidim i ja poentu da flesujem vanila rom na note 3
Stock dialer mi je onaj od tw lolipopKoji si stavio Dialer,mene ovaj se ne svidja,isto nisam rutovo i radi mi extra.
exDialer. Kupio pošteno i zaslužuju svaki dinar.Koji si stavio Dialer,mene ovaj se ne svidja,isto nisam rutovo i radi mi extra.
Ja bas sam te zelio za to da te pitam me interesira nakon 20 punenja dali ce biti ista ova polarcell ima na ebay pa da narucim jednu anker nema na ebay a od amazona nemogu da kupujem od makedonijaObecao sam kratak review baterija za N3. Nakon dvonedeljnog testiranja 2 baterije, Anker i Polarcell, narucene preko Amazon.de ... imam sledece zapazanje Polarcell > Anker > Originalna baterija stara 10 meseci. Razlika izmedju Polarcella i Ankera je oko 10-12% (toliko mi ostane %, za slicno koriscenje od 2 dana) dok je "stock" baterija znatno losija (30% u odnosu na Polarcell)... gotovo sam siguran da je odsluzila svoje. Mislim moze da izdrzi 2 dana i do 5 sati SoT ali to nije to..za ovaj kapacitet baterije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari