Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Jok... dezinformacija. Stize mi sutra i crni metalni battery cover pa cu znati koliko ga ubija...ne bi trebalo vise od 10-15%... imao sam na Note2.
Ebay.com... imaju bukvalno sve boje.

Poslednja izmena:
Zar ne rekose da zeza signal ?

Jok... dezinformacija. Stize mi sutra i crni metalni battery cover pa cu znati koliko ga ubija...ne bi trebalo vise od 10-15%... imao sam na Note2.
Ebay.com... imaju bukvalno sve boje.

Nije dezinformacija. Ako je Alu case a ne samo bumber ubija signal a samim tim i bateriju. Nije problem ako imas bez alu case-a 4 crtice signal - ono ga smanji na 3. Problem je kad imas jednu ili dve crtice signala sa alu case-om ces imati samo jednu ili ces biti nedostupan. A baterija mi je trajala jednu H SOT-a manje sa alu case-om. Zato i Alu telefoni imaju jedan deo od plastike i tacno iza tog dela su smestene antene. Pogledajte samo HTC One m7, m8 Iphone6 itd i bice vam jasno o cemu pricam.

Dezinformacije za bumper sam mislio... nikad nije bilo problema. Imao sam i metalni poklopac na N2, imao je slabiji signal...al ne u crticama nego nekih 10-15%...

Dezinformacije za bumper sam mislio... nikad nije bilo problema. Imao sam i metalni poklopac na N2, imao je slabiji signal...al ne u crticama nego nekih 10-15%...

Pa imao sam i ja na Note2. Ikazem ti koliko je iticao kod mene na signal.

Bumper verovatno ne utice...

Sto bi narušavao funkciju telefona zbog estetike? Verovatno NFC uopšte ne radi kroz takav cover.

Ne nosim futrole i covere... a ovaj poklopac mi se vec izgulio i postao nekako lepljiv i lako se prlja a tesko cisti... zato alu kombinacija najbolja za odrzavanje... NFC sam jedno vreme koristio al sam sve nalepnice odavno poskidao tako da...

Pozdrav drugari. Pazario sam Note 3 pre neki dan. I interesuje me koji je po vama najbolji rom za njega. Mrzim TW. Imao sam S3 2 god. i znam koja je to muka. Na njemu sam imao CM11, i bio sam zadovoljan.

Ja ne kontam poentu kupovine note uređaja ako se ne koristi olovka (a za to treba TW rom) ...

Na Note 3 ja nisam našao potrebu za custom rom. Probao i vratio se na TW. Doduše odmah instaliram Nova Launcher i telefon radi bez greške.

S5 Rom je odličan, jedino njemu nisam uspeo da pronađem manu.

Crash rom, araymod,echoe i tako dalje ne vidim i ja poentu da flesujem vanila rom na note 3

Ja sam i dalje na stock, nisam ni rutovan. Jedino sam zamenio Dialer i Calendar. Odlično radi telefon.

Koji si stavio Dialer,mene ovaj se ne svidja,isto nisam rutovo i radi mi extra.
Stock dialer mi je onaj od tw lolipop :)
3ee9d5bba91e628235f1f3c4d9e987d7.jpg

Koji si stavio Dialer,mene ovaj se ne svidja,isto nisam rutovo i radi mi extra.
exDialer. Kupio pošteno i zaslužuju svaki dinar.

TW je neopisiva kršina od programa. Neka 4 meseca sam ga trpeo, a onda pukao. Namerno sam se forsirao da dam šansu TW u potpunosti, ali nema teoretske šanse. Krš.

Moram da podelim svoje iskustvo u vezi vraćanja sa Lollypop na Kitkat. Instalacija rom-a je prosla standardno da ne objašnjavam baš kako se prave deca (valjda svi ovde znamo) Nakon instalacije, odabir jezika, wifi mreže, google nalog i onda BANG, samsung kaze da mi je telefon pretrpeo vise puta factory reset i da treba da se ulogujem na samsung account da potvrdim da je telefon moj. Naravno da samsung account nisam nikada pravio, koji će mi, ali dalje od tog prozora ne dozvoljava da idem. Odem na kompu i napravim samsung account ali džabe kad svoj telefon nisam pre ovog problema prijavio tu. Dakle telefon je neupotrebljiv. Probao sam i stock firmware preko odin-a ali ništa. Ako neko dođe u ovu situaciju, resenje je u ovom videu http://m.youtube.com/watch?v=E41tLyi59II

Jel da otvaramo Samsung account? Da li bi pomoglo?

Sigurno da bi pomoglo kad se dođe u gore opisanu situaciju ali sta kad prodas ili poklonis svoj telefon a novog korisnika zadesi isto? Moras mu prilikom prodaje ili poklanjanja dati user ipass za samsung account.

Meni se to desavalo samo na jemail s5 port rom na drigi romava mi se nije javljao samsung acount

Obecao sam kratak review baterija za N3. Nakon dvonedeljnog testiranja 2 baterije, Anker i Polarcell, narucene preko Amazon.de ... imam sledece zapazanje Polarcell > Anker > Originalna baterija stara 10 meseci. Razlika izmedju Polarcella i Ankera je oko 10-12% (toliko mi ostane %, za slicno koriscenje od 2 dana) dok je "stock" baterija znatno losija (30% u odnosu na Polarcell)... gotovo sam siguran da je odsluzila svoje. Mislim moze da izdrzi 2 dana i do 5 sati SoT ali to nije to..za ovaj kapacitet baterije.

Obecao sam kratak review baterija za N3. Nakon dvonedeljnog testiranja 2 baterije, Anker i Polarcell, narucene preko Amazon.de ... imam sledece zapazanje Polarcell > Anker > Originalna baterija stara 10 meseci. Razlika izmedju Polarcella i Ankera je oko 10-12% (toliko mi ostane %, za slicno koriscenje od 2 dana) dok je "stock" baterija znatno losija (30% u odnosu na Polarcell)... gotovo sam siguran da je odsluzila svoje. Mislim moze da izdrzi 2 dana i do 5 sati SoT ali to nije to..za ovaj kapacitet baterije.
Ja bas sam te zelio za to da te pitam me interesira nakon 20 punenja dali ce biti ista ova polarcell ima na ebay pa da narucim jednu anker nema na ebay a od amazona nemogu da kupujem od makedonija

Mislim da imam oko 10-15 punjenja...isto se ponasa. Ono sto se razlikuje, od fabricke i Ankera je da prvih 10% procenata ne padaju brzo. Kod fabricke odu bukvalno za 12min upaljenog ekrana... probaj sa Amazon.de... stavi adresu pa probaj..tu je polarcell najeftiniji sa free posiljkom.

Ovo je stvarno presedan da posle tako kratkog vremena originalna baterija zaostaje za zamenskom (koja staje u isto kuciste).

U potpunosti se slazem... ali cifre ne lazu :) Za isto koriscenje fabricka bi mi otisla na 75%....

Prilozi

• uploadfromtaptalk1420887213285.jpg
    uploadfromtaptalk1420887213285.jpg
    54.7 KB · Pregleda: 128
  • uploadfromtaptalk1420887220329.jpg
    uploadfromtaptalk1420887220329.jpg
    36.2 KB · Pregleda: 130
Taman htedoh da postavim sliku moje baterije.. Za 22 minuta omanjeg cackanja 5% pala.. :/
Na Lg g2 koji je bilo malko slabiji dosta duze trzala u ih prvih 10-ak %..

Ovako se ne testira baterija. Čak od primerka do primerka istog proizdvodaca baterija može drugačije da broji procente, a da traje isto.

Moraš to više puta da isprazniš do kraja u što sličnijim uslovima da bi izvukao neki zaključak.

8eb69efcd9387dbf2a101d34c9d0cb59.jpg

Evo mene na moju deugu bateriju od ebay sto sam kupio bolja od stock u avaki pogled

Da li je 2 nedelje dovoljno dug period? Napisao sam u prvom postu da ih testiram na osnovu svog dnevnog koriscenja, koje je manje vise uvek isto. Ovi screenshots su bili na racun onih prvih procenata koji se gube na pocetku...ovde nije prisutan taj problem.
I baterije ne traju ni priblizno isto...nevezano za procente.
@krale
Odlicna je i ta...realno ne treba ti jos jedna:) ko je proizvodjac? Ljudi i dalje veruju da Samsung pravi najbolje baterije...nebuloza.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno