Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Kucaj towelroot n9005...

Pozdrav svima,

od prije 4 dana sam vlasnik doticnog telefona, prije toga sam koristio G2 i s obzirom na battery life oba telefona ovdje sam primjetio malo cudan draining:

jutros prije posla sam skino telefon sa punjaca, prakticno ga nisam ni stigao koristiti u toku dana, negdje oko ~1h screen on (samo wifi upaljen), medutim pokazuje mi Android OS 40% battery usage, Android System ~20% i screen 10%, malo mi je cudno da sistem ovoliko vuce...:trust:
Telefon zam uzeo polovan, fabricki reset je sam uradio na dan kada sam ga dobio, stock 4.4.2.

Malo sam guglao i vidio da nisam jedini sa ovim problemom, ali nisam nasao konkretan urok i rjesenje.
Hoce to tako posle 4.3 androida!

btw svaka cast za ovaj towelroot ako radi to sto treba da radi!!

Poslednja izmena:
Šta predlažete kao rešenje za nenormalno curenje baterije,10% za 15ak minuta kako je skinut sa punjača (poslato samo 4-5 SMS).
Moram da pomognem drugaru oko problematike pa mi treba neki savet.
Šta je ždere u pozadini? Jel pametno ubaciti neki rom ?

Poslednja izmena:
Iskljuci gps, disable google plus, (a usput i samsung bloat ako ne koristi).

Isključi lokacije.

Sve možeš da uključiš, samo lokacije uvek drži isključene i pali po potrebi. To je neki bag sa Google Play, ali ga ne rešavaju jer se izgleda ne dešava svuda.

Pa kako si video da se plaća? Samo klikni na taj lambda logo i kreće download, piše ti

Desava se...javi kako je proteklo.

Towel root je otkrovenje, pogotovo za telefone koji se ne root-uju jednostavno kao Samsung flagship modeli.

da pitam ovde pre nego naručim sa Alija,da li neko ima ideju ili zna nekog ko prodaje delove,treba mi zvučnik(loudspeaker ,buzzer) znači ne radi se o slušalici već o zvučniku ispod home dugmeta...........................

61PLFW6RFEL._SX425_.jpg

Jel može na towelroot custom recovery, ili će ipak okinuti Knox?

Custom recovery i custom kernel okidaju knox. Stock recovery i stock kernel ne okidaju knox. Inace, note 3 sam dobio pre mesec dva, i toliko sam slusao o knox-u da sam i pre nego sto sam dobio telefon odustao od bilo kakvog flesovanja... a u stvari je dosta jednostavna situacija... instalira se mobile odin pro, isplati se tih par dolarcica koliko kosta, preko njega se instalira custom rom. Ogranicenje flesovanja na ovaj nacin je to sto se mogu flesovati samo TW romovi koji rade sa stock kernelom (obicno se u aromi prilikom flesovanja nude opcije za to). Imao sam S3 pre note 3 i od svih cm i tw romova koje sam probao ubedljivo mi je najvise odgovarao Neat Rom (tw ne aosp). Za note 3 sam jedva nasao cestitu alternativu neat roma. Echoe rom. Juce sam ga flesovao, zadrzao knox 0x0 & me happy. :) Inace probao sam i Xnote ali ono je sareno kao da je pravljeno za decu predskolskog uzrasta ...

Poslednja izmena:
Ja ne bih uopšte menjao ROM. Ali želim da mi rade AdAway, Titanium backup, i po potrebi, Greenify i BBS, samo zato bih rutovao. To je sve ok i sa towelroot?

Pa za sve koje si naveo treba klasican root,ne vidim sto ne bi bilo ok!

kako se pokazala baterija na tom echoe romu?

Jos je rano da bih rekao da je bolja ili losija. Subjektivan utisak je da je tel malo zivlji i da je baterija bolja. Za dan dva cu postaviti rezultate.

Ja koristim omega rom sa omega kernel konvertiran na odex i sam zadovoljan

Poslednja izmena:
Bravo. Oduvek sam pokusavao da nacrtam nesto al uvek stanem posle 30 sekundi. Koliko vremena ti je trebalo da nacrtas ovo?

PS
Ako neko prelazi na N4 a pritom ima lepo ocuvan N3, neka mi sibne PM.

Svaka čast za crtež, nemam reči! Ovo se zove prava iskorišćenost S pen-a. :)

Ljudi imam problem. Ukljucio sam enkripciju da bih zastitio telefon. Ali posto me jako smara da kucam pass svaki put kad otkljucavam telefon, uradio sam dekripciju medjutim password je ostao, i ne moze da se iskljuci... Jel ima neko ideju sta da radim ili cu morati factory reset?

Edit: snasao sam se, samo se u screen locku promeni...

Poslednja izmena:
Evo ga SS, za 18min je pozderao 15% baterije.
ceacd2cddc9ff930df924c1830ab4ba2.jpg

šta je ovaj sandbox?

Neki tab u chromu. Ugasi i location reporting jer ti i google servisi jedu bateriju.

Nazad
Vrh Dno