Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Da stvarno zalostno...
I zato uzivam kad lopovima vracam stvari u garantnom roku i zahtevam sve novo, identicno a ako isto nemaju onda novac sa fiskalnog !

Pozdrav svima,

od prije 4 dana sam vlasnik doticnog telefona, prije toga sam koristio G2 i s obzirom na battery life oba telefona ovdje sam primjetio malo cudan draining:

jutros prije posla sam skino telefon sa punjaca, prakticno ga nisam ni stigao koristiti u toku dana, negdje oko ~1h screen on (samo wifi upaljen), medutim pokazuje mi Android OS 40% battery usage, Android System ~20% i screen 10%, malo mi je cudno da sistem ovoliko vuce...:trust:
Telefon zam uzeo polovan, fabricki reset je sam uradio na dan kada sam ga dobio, stock 4.4.2.

Malo sam guglao i vidio da nisam jedini sa ovim problemom, ali nisam nasao konkretan urok i rjesenje.

Upravo sam na toj temi :)

Ima li potrebe da radim root?

Probaj verziju 1.15, meni je ona radila bez roota, ove kasnije su tražile

Radi i 1.16 bez roota. Je li ovo ok, pretpostavljam da ovo zatamneno trazi root?
7fa6319d90efcca21dfac74cf8e389d8.jpg

Izvinjavam se sto pisem o ovome u ovoj temi...

Pa bez toga neće ništa da se vidi, proveri na glavnom ekranu jel prikazuje stavke za kernel i partial wakelocks kad ih izabereš u gornjem dropdownu

Pokazuje za kernel, partial wakelock nece, pokusao i sa 1.15 verzijom. Ipak ce morati root.

Znaš da se opraštaš od garancije ako je imaš?

Nemam je, tako da ne brinem o tome :)
Moze li neki link sa uputstvom za root, na sta treba najvise da obratim paznju, mogu li ista zeznuti, posto sam do prije 6 mjeseci bio na ios-u pa mi je root jos uvjek strano polje...
Hvala u naprijed!

Danas sam poslao telefon u "ProMobi" ovlašteni servis za Samsung u Beogradu (iz Subotice sam pa sam morao da ugnjavim nekoga ) zaprimili su fon ali službenica koja prima uredjaje, ne zna da pogleda da li je Knox okinut pa primi sve.....posle nekih sat vremena vratili su fon ovom mom drugaru koji ga je odneo sa obrazloženjem da je bio instaliran neodgovarajući softver i da više ne podleže garanciji i garantnom rok-u.......toliko da znate.......znao sam i ja ali sam se potajno nadao da pošto zvučnik njih košta otprilike 2$ i posao da se zameni je otprilike dva minuta,da će da ispadnu lafčine i da to poprave unatoč Knox-u,kao što to biva u mnogim samsung servisima u svetu kada je očigledno da root-ovanje nije uzrok kvara........Hvala samsung-u,imao sam sve njihove flagship modele od i9000 pa do Note 3 sa ovim su prevršili svaku meru i što se mene tiče ja više neću kupiti ni jedan njihov model :( :( :(

Poslednja izmena:
Zao mi je druze zaista,pitaj koliko bi naplatili da ti to srede

Trebao si u BGelektronik, a ne u ProMobi.

E baš sam o takvoj situaciji pisao pre oko godinu dana kada se pojavio knox i eto desilo se... Slepačka posla

Ne opravdavam proizvođače što tako posluju ali ih u neku ruku i razumem.. Cimaju se toliko da ubaci razne programe i servise u mob i da ti to radi iz kutije sve kako treba i onda ti uzmeš rootujes i pobrišeš sve.. :)

Znam da zvučnik i Root nemaju veze ali..

Poslednja izmena:
Pa nisam ga ja rentirao, nego KUPIO.. :)
Kupio si i auto ali ne modifikujes softver i motor dok je pod garancijom :)

Problem je što samsung ubacuje svoje programe i storove da bi zaradio, ti rootujes i pobrišeš sve a samim time i njihovu zaradu

Poslednja izmena:
To je ta politika ili ces koristiti takav kakav je samsung napravio ili se zbogujes sa garancijom ja se slazem da je knox nije za nas entuzijaiste ali jeb to je

Upalio je ekran samo da odradi sshot.
Mora to mnogo bolje... bar za N3.

Poslednja izmena:
pa nije valjda tih par sekundi pojelo 6%?

Nexus 4 ima bolji rezultat.

Edit bem ti landscape...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417108974273.jpg
    uploadfromtaptalk1417108974273.jpg
    26.6 KB · Pregleda: 145
  • uploadfromtaptalk1417108982819.jpg
    uploadfromtaptalk1417108982819.jpg
    31.5 KB · Pregleda: 136
Poslednja izmena:
Ma koliko vremena je bio uključen ekran mislim :)

S obzirom da može da se rutuje bez trip Knox, što ga rutujete drugačije? Naravno, ko ostaje na stock.

Vrh Dno