Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i ja, a znam jos njih par iz moje okoline kojima se isto dogadja

Kod mene se nije do sad pojavljivalo.

Ako zabode wifi može biti do rutera ili do 4.4.2, jer ovde ljudi pričaju o drugačijem problemu (gubljenju šifri koji imaju note 3 korisnici sa Qualcomm-om unutra i 4.4.2, često.)

Mada..... Meni se to dešavalo na Nexus 4 da zabode wifi i to je bug 4.4.2 androida kod nekih (nema veze sa ruterom, zanimljivo je to što kažem kod nekih, jer niko sem mene to nije imao bar na temi, a imali su ljudi na xda) ne pomaže ni kernel ni ništa. Opet na S3 i na ostalim pređašnjim telefonima mi se to nije dešavalo. Doduše nijedan tad nije, a ni sad na KitKat-u... Opet ako je problem ruter, onda je na svim verzijama problem itd itd...

Poslednja izmena:
Nije se zabo wifi nikad. Danas traje ko luda baterija. Izgleda da zavisi od toga gde sam i koliko mi često stizu mejlovi na exchange. Neke stvari na koje ne mogu da utičem.

Ni meni ne zabada WiFi, ali gubi upamćene mreže.
@ nidza koji klijent koristiš za Exchange? Stock?

Nisam napustio danas NBGD, 91% od jutros od 7. Ekrana ima pola sata.

Nije se zabo wifi nikad. Danas traje ko luda baterija. Izgleda da zavisi od toga gde sam i koliko mi često stizu mejlovi na exchange. Neke stvari na koje ne mogu da utičem.

Stock email za exchange na Note 2 je los sto se tice baterije. Ne znam kakav je na N3...

Od kad sam presao na Nine, nema toliko wlock-ova.

Dali je moguće ubaciti neku aplikaciju koje nema u onom meniju sa desne strane ako je zelimo deliti sa nekom drugom aplikacijom na ekranu. Taj root više, aman. Ima li drugog načina i stvarno mi nije jasno zašto takve stvari ograničavaju

Poslednja izmena:
Znaci zaboravljanje wifi passworda je redovna pojava...
Googlao sam i ne mogu da nadjem resenje, cudno...

Kod mene samo jednom zaboravio pass, i jednom sam morao restartujem zbog battery drain-a. Počinjem da razmišljam o napuštanju Samsung tabora i prelasku kod komšija u LG 🙂

Ako si ga samo jednom restartovao zbog draina to je odlicno. 😀
Sta uzimas?

Evo meni je pre par minuta opet zaboravio wifi šifre nakon 10 dana...

Jel ima nesto na tom telefonu da radi bez problema posle apdejta na kitket?

Display, kamera i zvuk 😀 Sta ce ti vise? 😀

Aha to cuvaju za sledeci update.😀 😀 😀
Nek mu skresu onda cenu za 300€.:d
Al stvarno neverovatno, svako put kad svratim da procitam da li je sredjeno nesto, ono nesto novo vrisnulo.

Osim smearinga nema ni jedan problem. Ko zna sta mu rade ovi sto kukaju na bateriju.

Predjite na Exynos. Nema problema oko baterije, wifi i slicno.
4a9adade.jpg

e9y7egyn.jpg

zudusa2a.jpg

Izgleda kao da je bio na punjenju a nije, ne znam da li je barerija u kanalu ili nesto trece.

2g ili 3g? Sta imas u pozadini? Da li izlazis iz aplikacija na home ili na back? Osvetljenje?

Nazad
Vrh Dno