Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Vidim da je problem sa autonomijom vezan za 4.4, ako bi se N3 drzao na 4.3 (poslednjem dobrom apdejtu) da li moze da se racuna na autonomiju uporedivu sa G2? Prelaz sa G2 na polovan N3 i nije strasan u finansijskom smislu a realno Note je bolji, za S5 treba da se doda vise para, bar za sada. Ili da ovaj ortak saceka da S5 cena padne jos malo pa da skupi pare i za mesec dana kupi taj fon iz oglasa.

Pa ako olovka nije razlog prelaska, neka sačeka da s5 malo padne cena, ipak ima bolju kameru, noviji čipset, bolji ekran...

Ma znam ali opet je polovan N3 povoljnija opcija + 3Gb rama a tesko da bi on primetio razliku u kameri jer je i na N3 odlicna i malo bolja nego na G2. Sve je tu jasno samo ovo oko autonomije.. kad se naviknes na G2 autonomiju tesko je posle preci na nesto slabije mada sam i za G2 procitao da je malo slabija sa poslednjim apdejtom.

Pa najbolje prvo da proba n3,pa ako mu veličina odgovara... A možda bude i koristio olovčicu. :d

Olovka je roditelj. :) Mada, realno mogu da zamislim samo mali broj ljudi kojima stvarno treba.

Ovaj bi izgubio olovku za 2 dana :d
Da S4 ima bolju autonomiju.. kapiram da bi batalio G2. Odavno koristi samo Samsunge i ima probleme sa LG bagovima (zvuk, kamera) pa je razlika u brzini cipseta tu nebitna ako ce neke osnovne stvari bolje da rade.

N3 je najrealnija opcija ali i S5/Z2 za mesec-dva kad malo padnu cene mada opet polovan N3 nudi najvise za najmanju doplatu.

Kako se povecava kapacite na Dropboxu preko Samsunga,ja imam Note 3 ali ne znam kako da povecam sa 2.5Gb ?

Ovaj bi izgubio olovku za 2 dana :d

Postoji opcija koja uključi alarm ako detektuje da se telefon udaljava od olovke. Radi odlično, mene ubija u pojam u Tempu kada precrtavam spisak namirnica, pa ne vraćam olovku u ležište posle svakog "apdejta". :D

Kako se povecava kapacite na Dropboxu preko Samsunga,ja imam Note 3 ali ne znam kako da povecam sa 2.5Gb ?

Meni se povećao na +50Gb kada sam učukao kuvani JB u S2jku. To je navodno trebalo da traje godinu dana, ali evo više od dve godine je prošlo, a traje i dalje. Ništa mi nije jasno.

pa kako to onda radi, kako se udaljavaš od nje ako je stalno nosiš u ruci?

pa kako to onda radi, kako se udaljavaš od nje ako je stalno nosiš u ruci?

Jednostavan princip, on zna kad je olovka napolju. Pretpostavljam da preko žiroskopa detektuje da nisi više u mestu, nego se krećeš, pa posle određenog perioda krene da vrišti. Nije loše, stvar radi. Ja sam uključio, iako je fabrički isključeno.

aha znači ipak nije na udaljavanje telefona od olovke kako si prvo rekao... ok

Ni meni se nije usporavao note nikada! I dobra stvar je sto u app manageru moze da se ubije gomila samsungovog djubra i bez dq se rutuje i zamrzava sa titanijumom!

I bez usporavanja je sporiji od Nexusa. Samsung mu hebe kevu.

Omega v13, prvo punjenje.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1400021424554.jpg
    uploadfromtaptalk1400021424554.jpg
    38 KB · Pregleda: 166
  • uploadfromtaptalk1400021439274.jpg
    uploadfromtaptalk1400021439274.jpg
    57.6 KB · Pregleda: 170
Ako je ko u toku, kakva je trenutno situacija sa knox-om, jesu li mu došli glave?
Odnosno, može li se igrati sa romovima bez trigerovanja istog i gubitka garancije?

Само ексинос тренутно...

Ma kakvi.

Ексинос може.

Pa da, ali ko ovde ima exynos...

^^Дечко је лепо питао да ли има, ја сам написао шта има, шта нема.
Нема потребе да паметујеш.

Nazad
Vrh Dno