![]()
Evo, 8% isto. Sumnjam da može nešto mnogo bolje, tako da ti je sve u redu s telefonom.
Jesi ga rutovao? Pobrisao brdo smeća?
Preuveličava se problem. Može bolje naravno, ali evo ja sa 40 posto idem na spavanje, a isto mi se ponaša telefon kao ovom što kuka na bateriju.![]()
Lg G2 ima vidno bolju. Nokia lumia 1520 ga jede za dorucak. Note 2 sa 4.1 androidom je bio monstrum. Ako nadjem moje stare postove okacicu da vidite sta je baterija.
Lenovo P780
Pusti Note 2 sa prvim 4.1, to se odavno ne koristi. Ajde da formulisem drugacije, koji Android (osim G2) ima bolju bateriju?
Pusti Note 2 sa prvim 4.1, to se odavno ne koristi. Ajde da formulisem drugacije, koji Android (osim G2) ima bolju bateriju?
Prodas lepo taj tvoj note,kupis neki drugi telefon i pustis nas koji smo zadovoljni da uzivamo
Moje izlaganje je bilo sta je nekad note bio sta je sad. To sto su neki jadni po tom pitanju ne znaci da je note malo manje jadniji od ostalih. On je bio pojam za sve ostale. Sad je u rangu s3 koja je takodje jadna.
Preteruješ. 2x duže drži od S3 u istim uslovima. Mene možda mejl ovi zezaju, evo vikend, sve uključeno, 88 posto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari