Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Vip mreza. Videcu jos i bez mreze da probam al mislim da nije to to

Odjednom nikome ne valja baterija. Drzi duplo vise od npr. S4 i ne valja. Pa sta biste vi, da gura 10h SOT na 3G? :D

Poslednja izmena:
a9y5eja6.jpg

Evo, 8% isto. Sumnjam da može nešto mnogo bolje, tako da ti je sve u redu s telefonom.

Pantam radio si sa manjim brajtnesom i iskljucenim gps-om!! I naravno da uvek moze bolje!!

OCer izgleda da ni tih 10h sa 3g nije nemoguce :D

Hunder evo konacno nadjoh vremena da odradim test...slike govore vise od 1000 reci (jos sam zaboravio da ubijem programe iz pozadine i ugasim mobile data)!! Hoces da pazaris tel,kontam da ce u oglase ipak,ne mogu da se naviknem na velicinu sanse nema ;-)

he9e8y8e.jpg
e5ajuta2.jpg
sapu7ahu.jpg

He he...Proday koliko ti je star telefon. Ovo je vec pravi rezultat. Izgleda su me zeznuli za bateriju i uvalili neku polovnu. Ili ti imas van serijsku ;)

Pojma nemam al radi posao samotako ;) Telefon 3 meseca, iz uk donesen, uzeo od prvog vlasnika!!

Preuveličava se problem. Može bolje naravno, ali evo ja sa 40 posto idem na spavanje, a isto mi se ponaša telefon kao ovom što kuka na bateriju. :)

ja nisam uspeo nikada da ispraznima bateriju na n3 za jedan.Baterija je odlična.Pre toga sam imao iphone 5 I daleko je bio slabiji sa baterijom...Ja sam jako zadovoljan celim fonom generalno.

Slicno i kod mene. Retko kad uspem da ga ubijem do kraja za sad. Syncova gomila u pozadini, sve sto moze drzim u RAM - u, 3g + wifi, neke sitnije igre, tapatalk + browser i dodjem na nekih 5-6-7 sati. Meni je to odlicno.

Preuveličava se problem. Može bolje naravno, ali evo ja sa 40 posto idem na spavanje, a isto mi se ponaša telefon kao ovom što kuka na bateriju. :)

Ima ljudi kojima je note 3 prvi pravi android tel. Pa im je sve super i bajno. Za mene koji sam promenio vise telefona nego neko carapa mogu objektivno da dam sud i neko moje gledanje iz uporednih testiranja. Baterija na note 3,bar ova moja i jos nekolicine vas je jako losa. Note 3 je bio sinonim za telefon sa monstrum baterijom,ali to ovde nije slucaj.

A koji to telefon ima bolju bateriju osim G2? Ako ovo nije dobro sta reci za S4 npr. ?

Lg G2 ima vidno bolju. Nokia lumia 1520 ga jede za dorucak. Note 2 sa 4.1 androidom je bio monstrum. Ako nadjem moje stare postove okacicu da vidite sta je baterija.

Hunder

Ipak mislim da je tebi zapala neka loša baterija, imao sam takođe brdo telefona i telefon baš koristim u toku dana, takođe ne vodim računa šta mi je u upaljeno, a šta ne i skoro da i ne gledam dal mi je baterija pri kraju jer znam da mora da izdrži, do spavanja, pa čak i ako zaginem negde do kasno. .

Lg G2 ima vidno bolju. Nokia lumia 1520 ga jede za dorucak. Note 2 sa 4.1 androidom je bio monstrum. Ako nadjem moje stare postove okacicu da vidite sta je baterija.

Pusti Note 2 sa prvim 4.1, to se odavno ne koristi. Ajde da formulisem drugacije, koji Android (osim G2) ima bolju bateriju?

Lenovo P780

Nigde nije trazio da bude u rangu,rekao je samo koji android ima bolju bateriju:)

Pusti Note 2 sa prvim 4.1, to se odavno ne koristi. Ajde da formulisem drugacije, koji Android (osim G2) ima bolju bateriju?

Moje izlaganje je bilo sta je nekad note bio sta je sad. To sto su neki jadni po tom pitanju ne znaci da je note malo manje jadniji od ostalih. On je bio pojam za sve ostale. Sad je u rangu s3 koja je takodje jadna.

Prodas lepo taj tvoj note,kupis neki drugi telefon i pustis nas koji smo zadovoljni da uzivamo

Nismo svi zadovoljni. Ja sam takođe imao pre ovog s3, s1 i baterija mi je za nijansu bolja. Očekivao sam dosta bolji rezultat.

S3 si imao i sad imaš N3 i nisi zadovoljan. . Ovako nesto prvi put čujem. . :)

Prodas lepo taj tvoj note,kupis neki drugi telefon i pustis nas koji smo zadovoljni da uzivamo

Pa uzivajte ko vam brani. Jel zabranjena diskusija? I jel moraju samo lepe stvari da se pricaju. Nisam jedini koji ocekuje vise... Da se razumemo note 3 je vrhunski telefon al nesto je gadno zeznuto sa baterijom. Zato sam i trazio od vas da odradite test da vidimo sta je tu problem. Dok sam imao note 2 za sat vremena surfa mi je skidao oko 10% dok je ovde vise nego duplo. Tek kad je izasao note 3 imao je bolju bateriju ali izgleda se nesto u medjuvremenu promenilo.

Moje izlaganje je bilo sta je nekad note bio sta je sad. To sto su neki jadni po tom pitanju ne znaci da je note malo manje jadniji od ostalih. On je bio pojam za sve ostale. Sad je u rangu s3 koja je takodje jadna.

Preteruješ. 2x duže drži od S3 u istim uslovima. Mene možda mejl ovi zezaju, evo vikend, sve uključeno, 88 posto.

Ja koliko vidim imam trajanje isto kao on, a S3 koristim... To znači da mu signal ne valja, a i znači nešto u SW-u je Samsung zeznuo. Neki imaju problem, neki ne. Ko zna ko je root odradio, ko je flesovao. Ko zna odakle je telefon.

Dve upotrebe: Jedna jača, jedna slabija.

uploadfromtaptalk1399809355375.jpguploadfromtaptalk1399809368671.jpguploadfromtaptalk1399809382528.jpguploadfromtaptalk1399809394145.jpg

Preteruješ. 2x duže drži od S3 u istim uslovima. Mene možda mejl ovi zezaju, evo vikend, sve uključeno, 88 posto.

Druze nema potrebe bilo sta da uvelicavam. Dok sam koristio s3 za 24h sam pravio oko 4h sot. Toliko sad pravim sa note 3. Isto koriscenje ista mreza isto podesavanje...

Nazad
Vrh Dno