Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nego koliko vama traje baterija. Ova moja losa do bola. Ili je ovaj 4.4.2 osakatio. Ne mogu da sastavim dan. Jes da ga cackam ali i ranije sam sa istim koriscenjem gurao na note 2 za 24h po 6h screen on. Ovde jedva preko 4h...

Који ром имаш? Ја користим http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2613305 , и могу ти рећи да сам задовољан. Али не као кад сам имао Note2. Могу да изгурам 30+ сати са једно 6-6,5 сати SOT. Сад сам узео и побрисао или замрзао гомилу неки самсунг глупости које не користим, па ћемо видети.

Који ром имаш? Ја користим http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2613305 , и могу ти рећи да сам задовољан. Али не као кад сам имао Note2. Могу да изгурам 30+ сати са једно 6-6,5 сати SOT. Сад сам узео и побрисао или замрзао гомилу неки самсунг глупости које не користим, па ћемо видети.

Ma stock nisam nista dirao.

Какав ти је сигнал?
Ја сам монструозне резултате налазио код људи који имају пун сигнал.
Тренутно ми је батерија на 80%, 16h од скидања са пуњача, 1h40min SOT.

Ovde na poslu nije los. Koristim wifi gde god mogu osim od posla do kuce i nazad. Znaci max 2-3h dnevno. Note 2 mi je gurao bar 30% vise

Ја сам мишљења да много зависи и од саме батерије, тј. да постоје велике варијације и међу самим оригиналним батеријама. Мени рецимо боље држи батерија коју сам купио на ибеју у пакету са оним пуњачем.

Колико си га платио? Ја сам батерију наручио из Кореје. Стигла после 2 недеље.

Ja сам писао да сам био незадовољан батеријом којом сам добио уз телефон. Купио сам другу која се показала као боља. Сад ову прву понесем понекад, да је имам као резерву.

Ja sam baterijom vrlo zadovoljan.
Stock rom, rutovan sa pobrisanim bloatom.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1399221197840.jpg
    uploadfromtaptalk1399221197840.jpg
    37.2 KB · Pregleda: 137
  • uploadfromtaptalk1399221214385.jpg
    uploadfromtaptalk1399221214385.jpg
    40.8 KB · Pregleda: 135
  • uploadfromtaptalk1399221224708.jpg
    uploadfromtaptalk1399221224708.jpg
    56.6 KB · Pregleda: 133
Пффф, ово је смејурија за оно што је N2 радио, и што би N3 морао...

Hunder zavrnuo te Gizmo 😛

Mada ja mislim da te ubi signal.

Imas kod mene u potpisu, kako sta za BBS, pa okaci u onoj temi, ne ovde, pa cemo da vidimo.

Mada kontam da nemas root...

Slabo mislis. 😀
I kod mene je signal nesto losiji pa je korektan rezultat. Nesto drugo ovde pravi problem.

Mislim znaci znam 🙂

Signal ko signal uvek bio los. Necu da prckam po rootu narucio sam bateriju puko jos 20 evrica pa cu da vidim. Bukvalno vidim kako procenti opadaju. Odradio sam factory reset al isto se ponasa. Baterija je sokirana verovatno stalnim punjenjem i drzanjem preko noci na punjacu.

Ne verujem,ja bateriju stalno punim preko cele noci i nikada problema nisam imao.
A isto imam kesa signal i baterija mi dobro drzi.

Signal ko signal uvek bio los. Necu da prckam po rootu narucio sam bateriju puko jos 20 evrica pa cu da vidim. Bukvalno vidim kako procenti opadaju. Odradio sam factory reset al isto se ponasa. Baterija je sokirana verovatno stalnim punjenjem i drzanjem preko noci na punjacu.

Baterija je meni bila dobra, ti negde imaš drain. Disableuj S-Health aplikaciju, ona je meni umela da pravi problem. Punio ga kao i svi normalni ljudi, preko noći na docku, uveče ga stavljao bez obzira na to koliko ima procenata.

Inače, stalno punjenje je čak i mnogo bolja solucija nego spuštanje na 5%. Dopunjavanje baterije kada spadne ispod 50% joj najviše prija i čini je najdugovečnijom. Mene je to naravno mrzelo da radim, pa sam ga stavljao na dock kad se setim. Držanje preko noći ništa ne smeta bateriji, nisu to stari telefoni da nastavlja da puni bateriju kada postane puna... Za šest meseci apsolutno nisam mogao nikako da utičem drastično na zdravlje baterije, punio sam je normalno i skoro nikad je nisam praznio do 0%... Daj detaljnije statistike da vidimo, barem instaliraj GSam Battery Monitor.

Nije ovde problem drain vec prilikom surfa na wifi jede bateriju. Na note 2 mi za sat vremena pojede 10% ovde 20%.Da ne pricam za druge aplikacije. Preko noci sa upaljenim wifi i sihronizacijama skine 1% na sat. sto je aj da kazem ok.

Ja u ovim tvojim okačenim screenovima uopšte ne vidim Internet ili Chrome stavku, u zavisnosti od toga koji Browser koristiš. Na koliko držiš osvetljenje? Čak i da ga držiš na maksimumu, ispod šest sati screen on u neprekidnom surfovanju na WiFi od 100% do 5% ne bi trebalo da dobiješ.

Što se ciklusa tiče, verovatno Đilkoš zna koja aplikacija ima to da proveri, ne bi bilo loše da se uveriš koliko sam ciklusa na njoj zapravo napravio...

Негде сам прочитао да лош рутер може узроковати веће пражњење батерије кад је телефон накачен на исти.

Što se ciklusa tiče, verovatno Đilkoš zna koja aplikacija ima to da proveri, ne bi bilo loše da se uveriš koliko sam ciklusa na njoj zapravo napravio...

Ne postoji aplikacija za prikaz ciklusa na Androidu.

Hunder, i ja bih rekao da je neki drain u pitanju. To je mali SOT za Note 3, pogotovu ukoliko si pristupao internetu samo preko WiFi. Kao da telefon uopšte ne ide u deep sleep. Izvadi BBS log, pa se javi u odgovarajućoj temi kako bi videli šta je u pitanju.

Негде сам прочитао да лош рутер може узроковати веће пражњење батерије кад је телефон накачен на исти.

Da, postoji i to. Mada ne "loš" već se javlja neka nekompatibilnost. Ruter može da drži telefon budnim slanjem paketa.

Poslednja izmena:
Kako ne vidis youtube i chrome.Al nebitno.Ne optuzujem te...opusteno.Znam da si sad malo prozvan posto je bio tvoj telefon al ***.I onako sam se nameracio na onaj dock i bateriju tako da.Al rekoh da ipak pitam da se nije sta promenilo sa svim onim silnim update.Ekran mi je uvek na 35% i na tome bi morao za 12h da izgura preko 7h internet i youtube.

Promakao mi je Chrome, pošto je dole, očekivao sam ga bliže vrhu. Ne brate, ali tako je ispalo, kao da sam neki noob koji je nepravilno punio i azakao bateriju, pa ti je onda uvalio tako. Bez detaljnijih statistika ne možemo da saznamo u čemu je problem, tačnije da li je problem u njoj ili nečem drugom.

@Corvus Corax

Zato i nisam uspevao da je pronađem, baš bezveze. Znam da iOS ima tako nešto.

Poslednja izmena:
Instalirao sam bbs i onaj program pa cu posle da ga napunim pa se javljam sutra sa detaljnijim statistikama

Nazad
Vrh Dno