Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Pa da amoled mislim da nemaju sigurno a ac možda neke kvalitetnije. . Doduše ne pade mi na pamet da pogledam "s pen" .

Nema, skup im je amoled.

Nije tema al ajde... naši smo.. :)
Koja je razlika između AMOLEDa I OLEDa . . ?? Samo u brendiranju ili... ?

Valjda je najbitnija razlika što kod OLED ekrana svaki piksel ima svoj, da kažem izvor energije, dok kod amoleda svi pikseli dobijaju energiju od tranzistora-kao i lcd.

Pitam zato što sam sve do skoro bio ubeđen da G2 ima oled i onaj dan jedan pored drugog note i G2 i jednostavno se vidi da nije to to..

Ma znam video sam i sam.. :) nego kažem da sam mislio da ima OLED nije me interesovao i nisam ni gledao spec...

note i G2 i jednostavno se vidi da nije to to..

Ništa ne fali G2 ekranu, navikao/navukao si se na "napucanost" oled-a :)

Ja sam prošlih godinu dana koristio amoled a sada sam na ipsu, trebalo mi je dan, dva adaptacije na realniji prikaz boja.
Vrhunski (S)AMOLED i IPS ekrani su podjednako kvalitetni, samo što nekom više paše jedni a nekome drugi.

Kakve veze ima G2 sa ovom temom?
auuu.. covek pitao za kit kat i ovi na snimku pokazuju da je malo brzi u odnosu na JB..obzirom da je g2 blizu klase N3 ne vidim razlog zasto covek ne moze da izvuce poentu da je KK malo brzi i to je sve.Cak i da nije g2 u pitanju na snimku se poredi brzina 2 OS a...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ako je brzi na G2 ne znaci da je brzi i ovde. Znaci ako radi na Nexusu bez laga radice i ovde?
Inace, razlika se ne moze primetiti (ako je uopste i ima).

Ti inace mislis da bi nekoliko desetina milisekundi primetio???
Rispekt ako imash takav osecaj ;)

Jel je probao neko ovaj novi nemački DBT 4.4.2? Svrbi me da napokon flešujem KitKat, OTA na Telenor možda i nikad neće da stigne...

Meni, iz nekog razloga, nije prošao fleš. Probao par puta i odustao.
Novi Poljak, ***UENB3, radi korektno.

Poslednja izmena od urednika:
Upravo krenuo OTA na telenoru

Ma da li je moguce da smo odma iza nemaca i poljaka!!?...svaka cast.

Meni na poljak, s vremena na vreme izadje iz settingsa uz force close .. nisam bas zadovoljan..

stigao

Prilozi

• kk.jpg
    kk.jpg
    42.7 KB · Pregleda: 140
Jel moze neko da mi kaze koliko memorije zauzima recimo 1 minut snimanja u 4k?

Jeси ли сигуран да није simfree??

Idemooo, stigao napokon, smilovali se... Telenor. uploadfromtaptalk1393521043812.jpg

Izvini molim te, imam 16 Mbps :) Nego skidam nešto u pozadini pa zagušen protok hehe.

Edit:

Eto, dovukao se nekako :)
u8e8avu5.jpg

Poslednja izmena:
Uh ovo sam cekao, mada ne znam ni shto, ali ajde, zinulo du*e :)
Sacekace 1520 neko vreme onda da vidim kako ovo radi :)

Nazad
Vrh Dno