Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Мораш преко Одина да флешујеш ром. Ако имаш рут, користи mobile Odin pro, ако немаш рут, флешуј преко компјутера.

Flesovao sam preko odina na racunaru. Ono sto me buni to je da mi na kraju uvek iybaci FAIL.

Citao sam da su ljudi imali fail ponekad sa flesovanjem preko odina,ali iz drugog, treceg puta im je prolazilo. Sigurno si stavljao odgovarajucu verziju za tvoj tel,da nisi tu omasio fajl?! I jel si probao sa onim oficijelnim sto je samsung izbacio?!

Citao sam da su ljudi imali fail ponekad sa flesovanjem preko odina,ali iz drugog, treceg puta im je prolazilo. Sigurno si stavljao odgovarajucu verziju za tvoj tel,da nisi tu omasio fajl?! I jel si probao sa onim oficijelnim sto je samsung izbacio?!

Skinuo sam sa sammobile sajta oficijelni firmware za švajcarsku N9005XXUENA6. A probao sam 5-6 puta i uvek isto.

Poslednja izmena:
Imao sam problem sa fail i nakon toga sam flesnuo pit fajl i telefon se ladno fflesnuo. To je pod uslovom da ti izbaci FAIL SIZE

Imao sam problem sa fail i nakon toga sam flesnuo pit fajl i telefon se ladno fflesnuo. To je pod uslovom da ti izbaci FAIL SIZE

Evo ovog momenta sam flesnuo neki baltic firmware i tastatura je proradila. Ostalo je jos samo da jednog dana vratim na VIP-ov oficijelni firmware i na konju sam. :)

Што би се враћао на ВИП-ов?? Шта фали овом на коме си сад?

Na Andoridu sam od S1 modela,te 2,3 sad Note iz dva razloga,jedan velicina ekrana drugi izgustirao S3. Sta me strasno iritira radi telefon mesec dana odlicno,baterija full i jedno jutro skinem sa punjaca i nesto mi urnisa bateriju(ServiceIndex(ing),te MediaScaner), ljudi izvuce bateriju prekljuce za 3 sata bukvalno i ugasi se telefon,gledao sam kako spadaju procenti. To trajase 2 dana. Ne da nisam nista instalirao,nego sam i brisao neke stvari i juce ujutru skidam sa punjaca baterija normalno juce ceo dan, 4ipo sata ekran. Danas opet nesto arci,spade mi 35% od jutros a slabo sam ga koristio. Ovo mi bas ide na q...
gde je Sale da odradi jednu lite verziju za N3 , ehhh :-/
Instaliraj Wakelock Detector i daj da vidimo sta to vuce bateriju. A taj Media proces verovatno znaci da imas neke ostecene fajlove na kartici. Odradi checkdisk. ;)

Iznerviralo me ovo sve. Sljakao je besprekorno dok nisam stavio ovaj kit kat. :)
Koji si ga q cackao? :D
A i bar imas vise rama ako nista drugo. :)

Instaliraj Wakelock Detector i daj da vidimo sta to vuce bateriju. A taj Media proces verovatno znaci da imas neke ostecene fajlove na kartici. Odradi checkdisk. ;)

Koji si ga q cackao? :D
A i bar imas vise rama ako nista drugo. :)

A hebi ga. Svaki fon koji sam imao, momentalno je isao na custom rom. Imati ovakav fon a koristiti ga za pozive i poruke glupavo je. :)

Jaaao nisam znao za ovu aplikaciju, OWERKLOKER OZENI ME!! Cega da okacim screen shot? Nisam rootovan, onaj gospodin u videu rece da je pozeljan root.

Ако имаш 4.4 онда ти Wakelock detector неће радити без root-a. Тачније неће радити ниједна апликација пупут ове.

Cekajte meni nista nije jasno, kad root moze, a kad ne moze i sta predstavlja Knox.. ? U principu bi mi znacio root i ne bi da ga dignem na 4.4 pa da se slikam posle roota bez..

p.s. Ovi iz MTS-a su stvarno ludaci, jos za vikend porucen telefon, a jos uvek mi nije isporucen, sto je najgore, zvao sam ih danas, jos uvek nije ni poslat, ne vredi sa cobanima..

p.s.2 - Koja je oznaka modela od nasih operatera N9XXX ??

Poslednja izmena:
Root uvek moze. Knox ti je, da se tako izrazim, Samsungova zastita od prckanja po sistemu (ako aktiviras Knox ostajes bez garancije). Bilo kakva modifikacija sistema (root i ostalo) dovodi do aktivacije Knoxa.
N9005 je oznaka.

Dobro za to znam, ali sam mislio da Knox na neki nacin i onemogucuje root.. Mada u principu nzm sta je gore, al dobro.. Sto znaci da nasi modeli imaju 4K rec ?

Naravno da znaci da imaju 4k cim su lte verzija iliti n9005.

igor_bgd: a jel si probao neki 4.3 rom preko recoverija da stavis?!

Root не доводи увек до knox 0x1!!
На верзији 4.3 за ромове пре MJ7 ако се не варам може се рутовати телефон без активације knox-a. А онда се може и одрадити update на 4.4.2 преко mobile Odin pro уз очување root-a.
Не пишите напамет. Ово важи за N9005.

На 4.4.2 за сада не постоји Knox friendly root.

Ма јесам, али сам онда после неког времена имао неки проблем са тастатуром, па сам у брзини флешовао ром преко Одина и изгубио root.

Ја мислим да се са мј7 може вратити на мј6 или претходни, али нисам сигуран. У сваком случају, сад седим и чекам Knox friendly root за 4.4.2

Poslednja izmena:
http://www.samsungmobilepress.com/2...ith-Swarovski-at-Mercedes-Benz-Fashion-Week-1

SWA%202_web.jpg
SWA%207_web.jpg
SWA%206_web.jpg

Trosi bateriju? To ne bi trebalo da je tako. E sad kad nije nesto original moze da pravi problem.

Da li ce se smilovati da puste update na Telenoru....

Da li ce se smilovati da puste update na Telenoru....

Ja sam prestao da čekam, kad dođe došao je. Iskreno, lično mi ne donosi ništa spektakularno, i znam da taj KitKat nema veze sa onim kakav je na Nexus 5, TouchWiz skroz ubija poentu.

Nazad
Vrh Dno