Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

Ja nesto i ne primecujem razliku u radu, isti djavo. Jedino taj veci RAM. Baterija isto takodje.

A u cemu je razlika izmedju originalnih Flip covera i ovih fusarskih. ?? Tj kako tel to detektuje, koliko vidim kaci se samo umesto poklopca onaj drugi deo, a otvaranjem se telefon automatski otljucava vrv preko istog senzora koji i gasi ekran kad se stavi na uvo..

Original ima one pi ove pozadi i njime detektuje kada je sta, dok kod kineskih nista od tih funkcija ne radi.

Original ima one pi ove pozadi i njime detektuje kada je sta, dok kod kineskih nista od tih funkcija ne radi.

Okej, hvala.. Malo pre sam gledao neki YT snimak i vidim to o cemu pricas, tako da sigurno necu porucivati ovako, otici cu licno i probati dal radi.. Inace dok cekam da moj Note stigne, danas sam bio u TC Stadion i igrao se malo sa Note-om u Telenoru, posto ga ludi MTS nema u poslovnicama pa sam morao preko webshopa da ga porucijem i cekam 5 dana dok ga donesu.. Fino izgleda telefon i lepo radi (doduse prazan je), ali mi se bas svidja, nekako mi je lepsi ovaj S2 dizajn nego li onaj sapunjasti S3, kao kod Note II . . . I jos jedan savet samo, da li ici na ovu flip futrolu ili uzeti klasicnu, ako je neko probao i jednu i drugu pa da zna.. U principu vrv cu da uzmem obe, posto nameravam da nosim dugo ovaj telefon, al ono, ne znam dal da bacam paer uopste na taj flip cover..

Ja ne nosim futrole tako da ne znam sta je bolje da li neki silikon ili flip cover. Ako uzimas flip cover uzmi original jer kineski nicemu ne sluze.

Okej, hvala.. Malo pre sam gledao neki YT snimak i vidim to o cemu pricas, tako da sigurno necu porucivati ovako, otici cu licno i probati dal radi.. Inace dok cekam da moj Note stigne, danas sam bio u TC Stadion i igrao se malo sa Note-om u Telenoru, posto ga ludi MTS nema u poslovnicama pa sam morao preko webshopa da ga porucijem i cekam 5 dana dok ga donesu.. Fino izgleda telefon i lepo radi (doduse prazan je), ali mi se bas svidja, nekako mi je lepsi ovaj S2 dizajn nego li onaj sapunjasti S3, kao kod Note II . . . I jos jedan savet samo, da li ici na ovu flip futrolu ili uzeti klasicnu, ako je neko probao i jednu i drugu pa da zna.. U principu vrv cu da uzmem obe, posto nameravam da nosim dugo ovaj telefon, al ono, ne znam dal da bacam paer uopste na taj flip cover..

Flip je super..Ali uvecava fon dosta...bolje probaj prvo...

Uzmi http://www.spigen.com/galaxy-note-3-case-bounce.html

Ubedljivo najbolje po meni za Note 3.

Само да знаш да то слаби сигнал. Имао сам ја на N2 неку алу маску позади, и ми је слабији сигнал.

Pa naruči odatle. Gizmo i Emix mislim da su naručivali.

Само да знаш да то слаби сигнал. Имао сам ја на N2 неку алу маску позади, и ми је слабији сигнал.

Da, da tacno.. Ma u principu i ne porucuje mi se nesto sto treba da cekam mesec dana, nabijem ih na Djoku,,, Na kraju cu kad mi bude stigao da ga nosim bez zastite..

Ne da slabi nego ubija. Imao sam full aluminumsku masku na Note 2 i držao sam je samo jedan ceo dan. Sad stoji u fioci. Toliko je slabila signal da sam video razliku u trajanju baterije. Kuci gde imam 4 od 5 crtica 3G signal sa maskom sam imao 1 crticu i stalno mi je prebacivao na 2G.

Pozdrav forumasi! Nabacio sam neki svajcarski 4.4.2 na moj note3 i to jedva. Sad imam problem. Stalno mi izbacuje -unfortunately samsung keyboard has stopped- i nikako ne mogu da resim to. A nazad na 4.3, na zalost ne moze. Inace je vip-ov rom bio na njemu.

kako si to jedva nabacio?
jel si uradio clear dalvik i cache?
ako to ne pomogne, factory reset

Pa evo sta se desilo. Preko odina mi na kraju nije prosao 4.4. Onda mi je zakucao i trazio da se vezem na kies i uradim recovery. Nisam mogao ni to. Onda sam flesovao n9005-cwm-recovery-6.0.4.7-kk(0125) i u nnjemu uradio wipe svega. Tek nakon toga mi je podigao sistem i to 4.4.2 iako mi je prijavio neuspeh pri flesovanju. Od tada sam opet par puta uradio wipe svega i factory reset ali i dalje imam problem sa tastaturom. Nema je. Isao sam u application manager i uradio clear data i clear cash, ali nece force stop. I to je to, nemam tastaturu. :)

Meni je pre kada sam flesovao 4.3 na note 2 izbacivalo gresku za tastaturu. Probaj da uflesujes tastaturu iz recovery i posle namesti u podesavanjima da ti je ta tastatura primarna

Prebacio sam ja sa drugog telefona swift key ali me nervira sto ne radi samsung tastatura. jos vise me nervira sto ne mogu nazad na 4.3 :)

Jel su telenor noutovi dobili update na kitkat, meni i dalje kad idem na proveru softvera u settingsima kaze da imam najnoviji ( a 4.3 je . . )

Cemu zurba,koliko vidim po netu,nece to biti neko bitno pobiljsanje,nista revolucinarno necemo videti
a koliko citam ,postoji i par bagova

Nisam ni rekao da mi se zuri, pitam cisto informativno jer mi neko ko ima tel iz mtsa rece jos pre 10 dana ja mislim da je dobio kitkat.

Nema jos kit keta za Srbiju,taj se verovatno zezao kad je to rekao

Ima ima. Drugov je sa Mts-a i dobio Kit kat pre 10-12 dana...

Na Andoridu sam od S1 modela,te 2,3 sad Note iz dva razloga,jedan velicina ekrana drugi izgustirao S3. Sta me strasno iritira radi telefon mesec dana odlicno,baterija full i jedno jutro skinem sa punjaca i nesto mi urnisa bateriju(ServiceIndex(ing),te MediaScaner), ljudi izvuce bateriju prekljuce za 3 sata bukvalno i ugasi se telefon,gledao sam kako spadaju procenti. To trajase 2 dana. Ne da nisam nista instalirao,nego sam i brisao neke stvari i juce ujutru skidam sa punjaca baterija normalno juce ceo dan, 4ipo sata ekran. Danas opet nesto arci,spade mi 35% od jutros a slabo sam ga koristio. Ovo mi bas ide na q...
gde je Sale da odradi jednu lite verziju za N3 , ehhh :-/

Prebacio sam ja sa drugog telefona swift key ali me nervira sto ne radi samsung tastatura. jos vise me nervira sto ne mogu nazad na 4.3 :)

Мораш преко Одина да флешујеш ром. Ако имаш рут, користи mobile Odin pro, ако немаш рут, флешуј преко компјутера.

Pa evo sta se desilo. Preko odina mi na kraju nije prosao 4.4. Onda mi je zakucao i trazio da se vezem na kies i uradim recovery. Nisam mogao ni to. Onda sam flesovao n9005-cwm-recovery-6.0.4.7-kk(0125) i u nnjemu uradio wipe svega. Tek nakon toga mi je podigao sistem i to 4.4.2 iako mi je prijavio neuspeh pri flesovanju. Od tada sam opet par puta uradio wipe svega i factory reset ali i dalje imam problem sa tastaturom. Nema je. Isao sam u application manager i uradio clear data i clear cash, ali nece force stop. I to je to, nemam tastaturu. :)
Da li si rutovao tel pre nego sto si ubacivao cwm?! I sto ne moze da se vrati na 4.3, nisam upucen?!

За сада није могуће после преласка на 4.4.2 вратити се на 4.3. BL

Nazad
Vrh Dno