- Učlanjen(a)
- 27.06.2009
- Poena
- 199
Ja nesto i ne primecujem razliku u radu, isti djavo. Jedino taj veci RAM. Baterija isto takodje.
Original ima one pi ove pozadi i njime detektuje kada je sta, dok kod kineskih nista od tih funkcija ne radi.
Okej, hvala.. Malo pre sam gledao neki YT snimak i vidim to o cemu pricas, tako da sigurno necu porucivati ovako, otici cu licno i probati dal radi.. Inace dok cekam da moj Note stigne, danas sam bio u TC Stadion i igrao se malo sa Note-om u Telenoru, posto ga ludi MTS nema u poslovnicama pa sam morao preko webshopa da ga porucijem i cekam 5 dana dok ga donesu.. Fino izgleda telefon i lepo radi (doduse prazan je), ali mi se bas svidja, nekako mi je lepsi ovaj S2 dizajn nego li onaj sapunjasti S3, kao kod Note II . . . I jos jedan savet samo, da li ici na ovu flip futrolu ili uzeti klasicnu, ako je neko probao i jednu i drugu pa da zna.. U principu vrv cu da uzmem obe, posto nameravam da nosim dugo ovaj telefon, al ono, ne znam dal da bacam paer uopste na taj flip cover..
Okej, hvala.. Malo pre sam gledao neki YT snimak i vidim to o cemu pricas, tako da sigurno necu porucivati ovako, otici cu licno i probati dal radi.. Inace dok cekam da moj Note stigne, danas sam bio u TC Stadion i igrao se malo sa Note-om u Telenoru, posto ga ludi MTS nema u poslovnicama pa sam morao preko webshopa da ga porucijem i cekam 5 dana dok ga donesu.. Fino izgleda telefon i lepo radi (doduse prazan je), ali mi se bas svidja, nekako mi je lepsi ovaj S2 dizajn nego li onaj sapunjasti S3, kao kod Note II . . . I jos jedan savet samo, da li ici na ovu flip futrolu ili uzeti klasicnu, ako je neko probao i jednu i drugu pa da zna.. U principu vrv cu da uzmem obe, posto nameravam da nosim dugo ovaj telefon, al ono, ne znam dal da bacam paer uopste na taj flip cover..
Само да знаш да то слаби сигнал. Имао сам ја на N2 неку алу маску позади, и ми је слабији сигнал.
Gde mogu ovu da kupim ovde kod nas? Extra je.
Само да знаш да то слаби сигнал. Имао сам ја на N2 неку алу маску позади, и ми је слабији сигнал.
Gde mogu ovu da kupim ovde kod nas? Extra je.
Prebacio sam ja sa drugog telefona swift key ali me nervira sto ne radi samsung tastatura. jos vise me nervira sto ne mogu nazad na 4.3![]()
Da li si rutovao tel pre nego sto si ubacivao cwm?! I sto ne moze da se vrati na 4.3, nisam upucen?!Pa evo sta se desilo. Preko odina mi na kraju nije prosao 4.4. Onda mi je zakucao i trazio da se vezem na kies i uradim recovery. Nisam mogao ni to. Onda sam flesovao n9005-cwm-recovery-6.0.4.7-kk(0125) i u nnjemu uradio wipe svega. Tek nakon toga mi je podigao sistem i to 4.4.2 iako mi je prijavio neuspeh pri flesovanju. Od tada sam opet par puta uradio wipe svega i factory reset ali i dalje imam problem sa tastaturom. Nema je. Isao sam u application manager i uradio clear data i clear cash, ali nece force stop. I to je to, nemam tastaturu.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari