postoje ljudi koji,kao ja, imaju sluzbene brojeve,za koje poslodavac nije omogucio tu varijantu.sa 3g sam pustio jedan spot sa yt u low quality i napravio nemogucih 1200 din... klepaju po usima..a obracunavaju kako hoce...tako da to vise ne koristim.3g radi korektno, i ko kaže da je skup. 3GB 400 dinara, u odnosu na cenu telefona je smešno. Greota je na ovakvom telefonu ne posedovati 3g u pretplati.
Ma sta ga libo, ni tih 1200 nije platio on vec preduzece.
Meni je nezamislivo da neko nema 3G konekciju na bilo kom Android telefonu. Da se ne lažemo, imao sam i ja par slučajeva na Vip-u kada sam probio limit i morao da plaćam hiljadarku ili dve preko, zato ću lepo kad mi istekne ugovor da pređem na Telenor koji ima "neograničeni" net i neće više biti takvih problema.
Ali imas note3 ???
Ali imas note3 ???
Dobro,svako prema svojim potrebama.
Ja nisam zavistan od neta u pokretu,niti imam neke stvari da obavljam online.
Baterija mi je najbitnija stavka,a i ne provodim previse vremena van kuce pa da mi treba net svuda.
Mogu da se strpim dok ne dodjem kuci![]()
Mozda sam i jedan od gorih sto se tice telefona ovde na forumu, menjam ih jako cesto i poceo sam da ozbiljne pare trosim na to, te sam resio da kupim Note 3 i da se smirim tj. da bas vidim koliko cu to biti miran, za sada je rekord 5 meseci sa jednim istim fonom..![]()
Леђа супер, бар на црном моделу. Са лајсном може бити проблема. Мени се на једном месту мало изгубила, ни сам не знам како.
Иначе, од ноћас имам проблем са home дугметом. Почело одједном да се кочи. Морам да га однесем до сервиса да видим шта је.
Може усисивач??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari